Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

More
20 Mar 2014 13:28 - 12 Jan 2015 13:46 #142124 by Νίκος Τριανταφύλλης
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes review
Τεχνικά άρτιο και γεμάτο με την γνώριμη Stealth δράση που κάνει την σειρά να ξεχωρίζει.

Διαβάστε το review Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes από τον Μάνο Γρυπάρη.
Last edit: 12 Jan 2015 13:46 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2014 19:07 #142155 by Αποστόλης Βαγγελής
Ειδα το review.ήμουν σε δίλημμα για το format που θα το αγοράσω αλλά μάλλον θα προτιμήσω ps4 γιατί δεν θα κολλήσω στα 4 ευρώ διαφορά.Εξαιρετικός ο Μάνος με κάλυψε πλήρως.Μακάρι να είχε έστω 2-3 διαφορετικές αποστολές και θα έπαιρνε πολύ περισσότερο αλλά κάπου εκεί έπαιξαν και οι ξένες βαθμολογίες όπως βλέπω μέχρι τώρα.

Από την άλλη λες "αν αργήσω να το πάρω ή το ψαξω μεταχειρισμένο την επόμενη φορά δεν θα μου το χρεώσουν τόσο".Με μια πρώτη ματιά στα βίντεο που έχουν βγει το παιχνίδι έχει απλό gameplay και τρομερά γραφικά-ήχο.αναμένω και το βίντεο σας για να εχω σφαιρικη αποψη καντε και για το side ops αν μπορειτε.

More
20 Mar 2014 23:05 #142180 by PanosRetroshowcase

Jester wrote:

PanosRetroshowcase wrote: Ήθελα να ήξερα, ποιοι....fans είχαν την φαεινή ιδέα να ζητήσουν από τον Kojima να βγάλει Prologue ενός παιχνιδιού και κολοκύθια τούμπανα! Ή βγάζεις full game ή όχι! Τι "πρώτη γεύση" και αηδίες? Τόσα χρόνια gamers, έχουμε μάθει αλλιώς! Αρχίσανε μήπως τα....2ωρα teasers οι εταιρείες?? Νέο κόλπο στην βιομηχανία?? Κι αν εγώ πορωθώ με το game και τελικά σπάσει ο "τέτοιος" το ποδάρι του και δεν βγει ποτέ η full version, τι γίνεται? Θα μας κουφάνεις ρε Kojima! Τα εκατομμύρια δολάρια σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο μου φαίνεται!

Φίλε Πάνο με πρόλαβες. Τα είπες όλα. Το Phantom Pain θέλω να το παίξω, πιστεύω ότι θα είναι ένας εξαιρετικός τίτλος. Αλλά το Ground Zeroes...δεν ξέρω αν ένα εξαιρετικό δίωρο (στο gaming πάντα :wink: ) αξίζει ένα 30άρι...

Σαφώς και δεν αξίζει φίλε μου! Με 30 Ευρώ βρίσκεις παιχνιδάρα, έστω και παλιότερη!

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem ΙΙ, Amiga 600, Amiga 500 1Mb, Atari 1040 STFM, Sega Megadrive II, Nintendo SNES (Everdrive), Panasonic 3DO FZ-10, Atari Jaguar, Sony Playstation, Sony PSone, Sega Saturn, Nintendo 64, Sega Dreamcast, Sony PSP, Sony PS2, Nintendo Gamecube, XBOX ®, XBOX 360 Elite LT2.0, XBOX 360 1439 RGH2, Sony PS3 Slim 12Gb

More
22 Mar 2014 12:49 #142249 by Jester
Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι έπρεπε να έχει την ακόλουθη μεταχείριση από τα reviews. Η απαράδεκτη διάρκειά του, όπως λέει και ο φίλος μου ο Joe δημιουργεί ένα κακό άσχημο δεδικασμένο για το μέλλον.

[youtube:16f0jg92]
[/youtube:16f0jg92]

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
22 Mar 2014 13:10 #142252 by Παντελής Δασκαλέλος
Για μένα η σειρά έχει πεθάνει χρόνια τώρα, αλλά ο κόσμος αρνείται να το πάρει πρέφα. Και κακά reviews να υπήρχαν όπως του Polygon λόγου χάρη που το έδωσε 5.5αράκι και δεν το χάλασε η γνώμη του κόσμου δεν αλλάζει και αυτή είναι η εξής το έβγαλε ο Kojima θα το πάρω.

More
24 Mar 2014 17:14 #142321 by Νίκος Τριανταφύλλης
Ο Kojima στο Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes!

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/02/fe/KojimaCasualCloseUp_0.jpg?itok=13mR6fdy

Έβαλε τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι! (Spoiler)

Όσο spoiler μπορεί να κάνει τέλος πάντων κάποιος σε μια προαιρετική αποστολή.

Ο Hideo Kojima, game designer της σειράς Metal Gear Solid και αντιπρόεδρος της Konami, αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του στο Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes!

Συγκεκριμένα η αποστολή αυτή δεν αφορά το βασικό story που διαρκεί περίπου μία ώρα, αλλά μία από τις τέσσερις Side Ops αποστολές, η καθεμία από τις οποίες σας ζητάει να εκτελέσετε διαφορετικό objective. Ο Kojima έβαλε τον εαυτό του στο παιχνίδι ως όμηρο, ζητώντας από τον Big Boss να τον σώσει. Αρχικά δεν βλέπετε το πρόσωπό του, όμως στο φινάλε της αποστολής ο ιάπωνας δημιουργός το αποκαλύπτει σταδιακά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

[youtube:37r1rfmb]
[/youtube:37r1rfmb]

Πώς σας φαίνεται αυτή του η κίνηση;
Προσωπικά με ξάφνιασε δεν το περίμενα λίγο ψώνιο μας βγήκε. :P

More
03 Apr 2014 00:09 #142794 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

H fox edition του PS4 είναι αυτή την στιγμή η πιό μοναδική έκδοση του PS4. Ελπίζω να την δούμε και ευρώπη αν και λίγο χλωμό γιατί το MGSV Ground Zeroes έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Ελπίζω να δούμε τουλάχιστον κάτι ιδιαίτερο απο την Sony για την κυκλοφορία του κανονικού MGS V. Η PS4 σε άσπρο χρώμα :oops: έρωτας!

More
10 Apr 2014 16:28 #143115 by Παντελής Δασκαλέλος
Νομίζω ότι είναι γεγονός πλέον ότι ακόμη και μια...πατάτα να βγάλει ο Kojima θα τρέξουν όλοι να την αγοράσουν. Προσωπικά έχοντας απόλυτη επίγνωση του τι λέω θεωρώ πατάτα το Metal Gear Solid 4, γιατί πολύ απλά οι μηχανισμοί του είναι παρόμοιοι με το πρώτο κεφάλαιο της σειράς και κατά την άποψη μου άκρως πρωτόλειοι για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε. Το γεγονός αυτό συν οι όποιες αναφορές είχαν γίνει στην μικρή διάρκεια του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes με είχαν προδιαθέσει αρνητικά και κατ' επέκταση προσέγγισα τη νέα δημιουργία του Kojima με κάθε επιφύλαξη.

Προσωπικά θεωρώ την προσπάθεια αυτή ως ένα τεράστιο άλμα για την σειρά, καθώς ακόμη και με αυτές τις μικρές αλλαγές που είδαμε είναι φανερό ότι ο Kojima -ευτυχώς- δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του. Οι stealth μηχανισμοί είναι πλέον απόλυτα οργανικοί, αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα sandbox δημιούργημα, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσετε την κάθε αποστολή με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους.

Όσον αφορά το θέμα της διάρκειας έχω να πω πως για τους περισσότερους παίκτες υπάρχει επαρκές περιεχόμενο για να μείνετε απασχολημένοι για καιρό. Για παράδειγμα στην δική μου περίπτωση το ρολόι έχει ξεπεράσει τις 20 ώρες και ακόμη αρκετές αποστολές δεν έχω καταφέρει να τις ολοκληρώσω με το S rank. Αυτό που με στεναχωρεί σε κάποιο βαθμό είναι ότι για να πετύχεις καλό ranking θα πρέπει να πας αποκλειστικά stealth, κάτι που σε μεγάλο βαθμό εμποδίζει την ελευθερία στην προσέγγιση των αποστολών που ανέφερα παραπάνω. Κατ' εμέ θα έπρεπε να εφαρμοστεί ένα αντίστοιχο σύστημα με αυτό που είδαμε στα Splinter Cell: Blacklist και Thief.

Όσον αφορά τις console exclusive αποστολές δίνω ένα προβάδισμα σε αυτή των Xbox One και Xbox 360 με δεδομένο ότι πρωταγωνιστεί ο Raiden. Θα ήθελα πάντως να τον δω να χρησιμοποιεί katana στα πρότυπα του Revengeance και όχι τα συμβατικά όπλα του Snake.

More
28 Apr 2014 00:29 #143756 by Sotiris Greece
Δωρεάν dlc σε όλα τα format θα γίνει διαθέσιμο από την 1 Μάιου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

More
28 Apr 2014 13:03 #143768 by Jester

Sotiris wrote: Δωρεάν dlc σε όλα τα format θα γίνει διαθέσιμο από την 1 Μάιου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Εμ βέβαια, τώρα που πήραμε το 30άρι από τις κονσόλες, ας τα δώσουμε όλα και στα pc να μη γκρινιάζουν τα παιδιά (σ.σ. το digital copy στο pc το έβρισκε κανείς αρκετά έως πολύ φθηνότερο).

Αλλά ποιος να φωνάξει για τον Saint Kojima-son...Ο μόνος developer που βγαίνει πάντα στον αφρό με δικαιολογίες τύπου "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις..."

Τempora mutantur et nos mutamur in illis