Lordwinter wrote: Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι είμαι μεγάλος fan της σειράς έχοντας όχι απλά παίξει, αλλά λιώσει όλα τα games ανεξαιρέτως. Τα 2D Castlevania ήταν ανέκαθεν η μεγάλη μου αγάπη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρίσκω τα Lament of Innocence, Lords of Shadow κτλ αδιάφορα. Κατόπιν αυτού από την στιγμη που ανακοινώθηκε το Mirror of Fate περίμενα με κομμένη την ανάσα να το πιάσω στο χέρια μου.
Το demo ήταν παγίδα καθώς μου δημιούργησε αρχικά θετική εντύπωση. Στην πορεία όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το game ένιωσα ότι κάνω αγγαρεία. Που είναι τα δεκάδες αντικείμενα που υπήρχαν στο παρελθόν, το demon capturing του Dawn of Sorrow, τα stats για τον χαρακτήρα, η ανάμιξη των όπλων του Order of Ecclesia; Όλες αυτές οι ερωτήσεις με τριβέλιζαν τις 9-10 ώρες που ασχολήθηκα με το Mirror of Fate. Για την ιστορία έκανα 99% completion γιατί βαριόμουνα να κάνω ξανά backtrack στις τελευταίες περιοχές...Το μόνο που εχω να πω είναι ότι οι φίλοι των 2D Castlevania θα πρέπει να το αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Τα όσα είχα γράψει την άνοιξη για το Mirror of Fate ισχύουν δυστυχώς και για την HD έκδοση. Τα trophies και τα leaderboards με έβαλαν λίγο στο τριπάκι να το ξεκινήσω στο Hard αυτή την φορά, παρόλα αυτά η εμπειρία μου από το game παρέμεινε δυσάρεστη. Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον μπορεί να αγοράσει κάποιος το game με 15 ευρώ και όχι με τα 50 που έκανε στο 3DS. Εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το χειρότερο Castlevania της σειράς, ακόμη και το Castlevania 64 είναι καλύτερο...