Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

One Piece: Pirate Warriors

More
07 Apr 2012 18:14 #106602 by Παντελής Δασκαλέλος
Πρόκειται για έναν crossover τίτλο του PS3 ο οποίος συνδυάζει τους χαρακτήρες της anime/manga σειράς One Piece και το gameplay της σειράς Dynasty Warriors της Tecmo Koei. Κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου και στη κυριολεξία έσπασε τα ταμεία με 770.000 πωλησεις!

Το ενδεχόμενό της μεταφοράς του παιχνιδιού-ύστερα από τέτοια νούμερα-στις δυτικές αγορές είναι πιο πιθανό από ποτέ, αλλά αμφιβάλλουμε αν θα συναντήσει τόσο μεγάλη απήχηση στα μέρη μας.

[youtube:twsllh53]
[/youtube:twsllh53]

Διαβάστε το Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2012 11:19 #106614 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Το παιχνίδι πρέπει να είναι επικό, σίγουρη αγορά (αν έχουμε λεφτά μέχρι τότε) από εμένα. Αν σκεφτεί κανείς ότι έχει την ιστορία 12 ετών, από την αρχή μέχρι την Marineford πρέπει να είναι, τότε από άποψη campaign πρέπει να είναι πολύ καλό. Όπως καλό είναι το γεγονός ότι έχει local co-op, όπως είδα σε ένα βίντεο. Ελπίζω να ισχύει.

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι τι λέει από άποψη μουσικής, και κυρίως gameplay.

More
18 Apr 2012 13:59 #106941 by Βασίλης Βασιλός
Κυκλοφόρησε τρέιλερ για την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού. Προσωπικά δεν παρακολουθώ το anime, το παιχνίδι πάντως φαίνεται καλό και προσεγμένο. Αν και θεωρώ πως ο δυτικός κόσμος προτιμάει το Naruto. :ninja:

[youtube:sjsn5lyp]
[/youtube:sjsn5lyp]

More
18 Apr 2012 19:01 #106950 by Panos87
Replied by Panos87 on topic One Piece: Pirate Warriors
Καλο ειναι αν κ τα γραφικα του δεν λενε τπτ -_-"

More
24 Sep 2012 20:32 #112506 by Παντελής Δασκαλέλος
One Piece: Pirate Warriors review

Το πειρατικό του Luffy!

Review

Παντελής Δασκαλέλος

More
25 Sep 2012 00:55 #112521 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μισό λεπτό, δεν έχει fight mode όπου παίζεις με έναν φίλο σου αντίπαλοι? Δηλαδή όπως σε ένα fighting game? Είναι καθαρά action? :( Απογοήτευση.

More
25 Sep 2012 02:03 #112522 by Παντελής Δασκαλέλος
Όχι εννοείς κάτι στα πρότυπα του One Piece: Unlimited Cruise προφανώς. Είναι άλλο στυλ παιχνιδιού, καθαρά Action όπως είπες. Στο review ήμουν ξεκάθαρος πάρε ένα Dynasty Warriors, αφαίρεσε τους μαχητές και βάλε στη θέση τους τους χαρακτήρες One Piece και είσαι μεσα.

Εγώ σου προτείνω να το δοκιμάσεις πάντως και δεν θα απογοητευτείς έστω και αν δεν έχει fighting mode.

More
25 Sep 2012 13:07 #112527 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν έχω παίξει Dynasty Warriors. Όσο αφορά το co-op, προσωπική σου άποψη είναι πως είναι ικανοποιητικό?

More
25 Sep 2012 14:57 #112531 by Παντελής Δασκαλέλος
Απόλυτα. Γενικά έχοντας παίξει αρκετά παιχνίδια της σειράς One Piece, αυτό εδώ μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο απ' όλα.