Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Fortnite streamer Tyler ‘Ninja’ Blevins αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι μεταφέρει τα streams του από το Twitch στο Mixer. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην βιομηχανία των livestreams παγκοσμίως και αυτό συνέβαλε στην προώθηση της πλατφόρμας κατά πολύ.
Η γυναίκα του Ninja εξήγησε ότι η κίνηση έγινε λόγω τις στρατηγικής που ετοιμάζουν οι δύο. Συγκεκριμένα γράφει στο Twitter: “Παρά του ότι τα στατιστηκά του Ninja στο κανάλι του Mixerείναι φανταστικά αυτή τη στιγμή, δεν είναι αυτό το σημείο στο οποίο προγραμματίσαμε να συγκεντρωθούμε με αυτή την κίνηση. Ακόμα και 5 χιλιάδες viewers να είχε ο Ty ήμασταν έτοιμη και σίγουρη για την κίνηση. Συμβαδίζει με τα όσα πιστέυουμε και θέλουμε για το brand.
”
Ο Ninja μίλησε λίγο περισσότερο για την κίνηση αυτή, σε μια εμφάνιση του στο The True Geordie podcast.
Ο ίδιος αναφέρει: “Ας δούμε τα νούμερα bro, λίγο πριν φύγω από το Twitch είχα κατά μέσο όρο 20 με 30 χιλιάδες viewers καθημερινά και το να μπορώ να έχω 10 χιλιάδες viewers στο Mixer είναι καταπληκτικό. Είναι βασικά φοβερό, εννοώ ακόμη πιάνω άτομα που είναι σε φάση ‘έχω μόνο 8 χιλιάδες viewers’ και εγώ τους λέω, ‘ρε φίλος, ξέρεις πόσο καλό είναι αυτό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αυτή τη στιγμή;’ Και ακόμη αναπτύσετε.”
Αργότερα πρόσθεσε: “Προφανώς η συμφωνία ήταν καταπληκτική και μου αρέσει η πλατφόρμα, είναι καταπληκτική, όμως ήξερα –η γυναίκα μου και εγώ- μπήκαμε σε αυτό σαν να το κάνουμε για όλους τους άλλους- και κοίτα τι έγινε man. Βλέπεις κόσμο να ξανά πηγαίνει στο Twitch, κόσμο να πηγαίνει στο YouTube και περισσότερο κόσμο να κάνει συμφωνίες και αυτό είναι ότι έπρεπε να συμβαίνει.”
Μπορείτε να δείτε την συνέντευξή παρακάτω.
Just watch the @TrueGeordieTG podcast of @Ninja and I really enjoyed it it was really entertaining and really felt I gotten to know both of them from it #truegeordielive #ninja keep up the good work true geordie you are awesome bro !!!!
— jamie [UNM_NaPzz] (@Jamiep21Me) 2 Δεκεμβρίου 2019