Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

More
03 Jan 2010 01:55 #67465 by Μάνος Γρυπάρης

Nikos-PC wrote: Αν κερδίσω το Darkfall online (Level 1) παίρνω κανονικά το CD ή κανένα κωδικό;

Το κανονικό CD εννοείται!
Απλά όσοι το δηλώσατε, σας στείλαμε gamecard.
Ούτως ή άλλως, το παιχνίδι είναι συνδρομητικό (14 ευρώ/μήνα)

Νικητές Διαγωνισμού 2009:
Game of the Year
1)Uncharted 2
2)Call of Duty: Modern Warfare 2
3)Pro Evolution Soccer 2010

Game of the Decade
1)Metal Gear Solid 4
2)Grand Theft Auto: San Andreas
3)Pro Evolution Soccer 6

Δείτε εδώ την απονομή

Νικητές
Χάρης Κάππος (xariskap-GameWorld.gr, νικητής Xbox 360 Elite)
"Είχα το παλιό Xbox, γι' αυτό και δήλωσα να κερδίσω το Xbox 360. Τώρα που το πήρα...αναβαθμίστηκα! Στο διαγωνισμό ψήφισα το Football Manager 2010, καθ' ότι την σειρά την παίζω χρόνια. Επίσης μου αρέσουν οι σειρές Halo και Medal of Honor, ενώ στο δίλημμα Pro Evolution ή Fifa, προτείνω Pro χωρίς δεύτερη σκέψη."

Ρωμανός Απέργης (romaninho-GameWorld.gr, νικητής Playstation 3 Slim)
"Ψήφισα για Game of the Year το Fifa 10 και για Game of the Decade το Age of Mythology. Ο διαγωνισμός ήταν πολύ καλός, σας αξίζουν συγχαρητήρια."

Μανώλης Βούλγαρης (manosv-PS3Forums.gr, νικητής Playstation 3 Slim)
"Βρήκα κατά τύχη τον διαγωνισμό, μπήκα και ψήφισα. Πρέπει να πω ότι ήταν ένα καλό δωράκι για την γιορτή μου. Για το 2010 εύχομαι σε όλους δύναμη και υγεία!"

Τέλος, ο Ευθύμιος Χρύσης (fioumann-WeHellas.gr) κέρδισε μία κάρτα γραφικών Gigabyte.

Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Δεκέμβριο του 2010! :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2010 01:22 #68169 by Μάνος Γρυπάρης

Η βράβευση της Sony Hellas για το Uncharted 2 και της Zegetron για το Metal Gear Solid 4.

Το GW ανακοινώνει τις βραβεύσεις των εταιρειών για τον διαγωνισμό Game of the Year, ο οποίος διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο. Συνολικά 1.000 χρήστες συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ο οποίος πλέον καθιερώνεται ως θεσμός για το ελληνικό gaming.

Game of the Year: Uncharted 2
Ο κ. Νικόλαος Ζαραμπούκας, Product Manager της Sony Hellas, παρέλαβε το βραβείο Game of the Year για το Uncharted 2. Το παιχνίδι της Naughty Dog κυκλοφόρησε από την Sony στις 16 Οκτωβρίου 2009 αποκλειστικά για Playstation 3 και κέρδισε επάξια τον τίτλο του παιχνιδιού της χρονιάς με ποσοστό ψήφων 28.8%.

Κατά την βράβευση, ο κ. Ζαραμπούκας δήλωσε «Με ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε ένα ακόμα βραβείο για το εκπληκτικό Uncharted 2: Among Thieves! Ευχαριστούμε τους απανταχού gamers που τίμησαν τον αποκλειστικό τίτλο για το PlayStation 3 με την ψήφο τους και ευχόμαστε στο Gameworld.gr ο διαγωνισμός Game of the Year να γίνει θεσμός».

Game of the Decade: Metal Gear Solid 4
Ο κ. Ευάγγελος Γεωργόπουλος, Product Manager της Zegetron Α.Ε., παρέλαβε το βραβείο Game of the Decade για το Metal Gear Solid 4. Το παιχνίδι της Kojima Productrions, κυκλοφόρησε από την Konami στις 12 Ιουνίου 2008 αποκλειστικά για Playstation 3 και εισέπραξε τότε άριστες κριτικές από την πλειοψηφία των ΜΜΕ. Στον διαγωνισμό, κέρδισε τον τίτλο του παιχνιδιού της δεκαετίας με ποσοστό ψήφων 14.9%.

Κατά την βράβευση, ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης, μία εμπειρία που αξίζει να ζήσει οποιοσδήποτε ασχολείται με games. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε σε μια εποχή που το PlayStation 3 δεν ήταν ακόμα διαδεδομένο και έτυχε μικρότερης αποδοχής από τα προηγούμενα επεισόδια. Σίγουρα αποτελεί το μεγαλύτερο αριστούργημα του Hideo Kojima και έναν σταθμό στην ιστορία των games.»

Πάνω από 10.000 gamers
Μέσα στον μήνα Δεκέμβριο και εν όψει της ψηφοφορίας Game of the Year, το www.GameWorld.gr ξεπέρασε τους 10.000 χρήστες. Αυτή τη στιγμή, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών πλησιάζει τους 11.000, δείγμα του ότι η κοινότητα του GameWorld ολοένα και αυξάνεται, με ραγδαίους ρυθμούς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Dec 2010 14:50 #85296 by Βασίλης Δρέττας
να ρωτησω κατι εγω εχω στειλει μηνυμα απο εχθες αλλα δεν μου εχετε στειλει αν κερδισα εχω κανει καποιο λαθος ?

More
02 Dec 2010 15:44 #85300 by sprk
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ''ΜΑΝΟ'' ,ΓΡΥΠΑΡΗ
ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΣΤ ... ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ'Ι'Λ ......ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ??? :-k

More
02 Dec 2010 19:14 #85317 by Μάνος Γρυπάρης
1ον)Μην γράφεις με κεφαλαία. Τα κεφαλαία και τα greeklish απαγορεύονται. Διάβασε και λίγο τους κανονισμούς πριν μπεις σε ένα forum!
2ον)Αμα δεν λαβετε e-mail μεσα σε λιγες ημερες τότε η συμμετοχή σας είναι έγκυρη. Μόνο όσοι έχουν στείλει λάθος στοιχεία ή όσοι κερδίζουν λαμβάνουν e-mail.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Dec 2010 21:39 #85323 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
καλησπερα. εγω εστειλα για επιπεδο 1 για το darkfall και απο οτι βλεπω δεν εχει εξαντληθει και μαλιστα ειμουνα και απο τους πρωτους πρωτους.σε ποσο καιρο πρεπει να μου ερθει email?

More
03 Dec 2010 00:47 #85342 by stormare
εκανα λαθος και εγραψα στο email level 1 αντι για level 2 για το buzz μουσικο quiz.πρεπει να το ξαναστειλω;

More
07 Dec 2010 13:02 #85505 by Βασίλης Δρέττας
να κανω μια ερωτηση εχει παρει κανενας μηνυμα οτι κερδισε κατι απο το πρωτο level . γιατι εχω στειλει αρκετες μερες και δεν εχω παρει απανταση . εχω κανει καποιο λαθος ?

More
07 Dec 2010 19:23 #85524 by thanasis

bond wrote: να κανω μια ερωτηση εχει παρει κανενας μηνυμα οτι κερδισε κατι απο το πρωτο level . γιατι εχω στειλει αρκετες μερες και δεν εχω παρει απανταση . εχω κανει καποιο λαθος ?

Θα σου ερθει σχετικο μηνυμα e-mail αν κερδισεις αλιως πρεπει να περιμενεις...Ο διαγωνισμος τελιωνει στις 30/12/10(αν δεν κανω λαθος) οποτε ειναι πολυ νωρις ακομα...

More
07 Dec 2010 22:37 #85532 by john95
Να ρωτησω κατι .Εμενα που δεν μου εχετε στειλει e-mail και το εχω στειλει απο την παρασκευη στις 3 μμ και εχω δηλωση level 1 δωρω. Εχω κερδισει ή εχω χασει ? Πρεπει να περιμενω σχετικο e-mail ?