Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

User Review του μήνα: Ιανουάριος 2021

More
31 Jan 2021 19:13 #245451 by Giorgos Tsolaridis
Αυτόν τον μήνα έχουμε 1 User review και αυτό είναι για το Assassin's Creed Unity από τον FrazzleGR

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The topic has been locked.
More
01 Feb 2021 22:48 #245536 by Γιώργος Δημητρούλης
Assassin's Creed Unity από τον FrazzleGR
The following user(s) said Thank You: Frazzle
More
02 Feb 2021 10:01 - 02 Feb 2021 10:03 #245551 by Blood Prince
Το διάβασα το user review και το βρήκα ενδιαφέρον.

Θα ήθελα να πω, πως εγώ έχω παίξει το Origins και το Odyssey και μου άρεσαν αρκετά.Από τα παλιότερα έχω ασχοληθεί μόνο με το Assassin's Creed 3 χωρίς να το τερματίσω. Επίσης έχω διαβάσει το μυθιστόρημα Assassin's Creed η Αναγέννηση και ξετρελάθηκα.

Στα Origins και Odyssey δεν παρατήρησα bugs και τις δευτερεύουσες αποστολές τις ολοκλήρωσα όλες (ειδικά στο Origins) αν και δεν ήταν επιπέδου Witcher 3.

Με το Unity δεν έχω ασχοληθεί ακόμα αν και θα ασχοληθώ κάποια στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2021 10:03 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Frazzle
More
08 Feb 2021 17:40 - 08 Mar 2021 15:54 #245910 by Giorgos Tsolaridis
Συγχαρητήρια στον FrazzleGR καθώς το review που έγραψε για το  Assassin's Creed Unity , είναι το User Review του μήνα!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 08 Mar 2021 15:54 by Giorgos Tsolaridis.