Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS5 vs Xbox Series X: Γενική συζήτηση

Poll: Ποια κονσόλα 9ης γενιάς προτιμάτε?

PS5
7 77.8%
Xbox Series X
1 11.1%
Και τις δύο
1 11.1%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
31 Jul 2020 00:59 #237079 by Μάνος Γρυπάρης
PS5 ή Xbox Series X?
Στο σημερινό μας βίντεο κάνουμε ένα πρώτο σχόλιο για τα games και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο κονσολών.

Να προσθέσουμε ότι στη λίστα των Xbox Series X ξεχάσαμε να αναφέρουμε το Hellblade 2, το οποίο ανήκει στα games υψηλού ενδιαφέροντος. Απλά παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και απουσίαζε από τις παρουσιάσεις της Microsoft για το 2020.

Μετά τις καλοκαιρινές παρουσιάσεις των PS5 και Xbox Series X από Sony και Microsoft αντίστοιχα, έφτασε η ώρα του καθιερωμένου Editorial.

Στο σημερινό Editorial κάνουμε προβλέψεις όσον αφορά τα games και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο κονσολών. Δείτε μία πρώτη εκτίμησή μας για το τι μπορούμε να περιμένουμε από κάθε κονσόλα.

Προσοχή: Μην ψηφίσετε στο γκάλοπ πριν την κυκλοφορία των κονσολών, εκτός κι αν έχετε ήδη προπαραγγείλει κάποια κονσόλα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2020 03:09 #237081 by Τάσος Μαναριώτης
Τουλάχιστον για εμένα η επιλογή πάει στην Sony ξεκάθαρα, όχι λόγω fanboy αλλά λόγω τι νέο προσφέρει. Η Sony έχει καταφέρει να παραδώσει τρομερά exclusives κάτι που σίγουρα θα συνεχίσει να κάνει. Ο μόνος λόγος να κοιτάξω προς την Microsoft είναι το backwards compatibility και οι ελάχιστες σειρές που δεν έχω αγγίξει όπως Gears και Halo. Ακόμα και αυτά όμως λόγω της στάσης της μπορώ να τα παίξω (έστω όχι όλα) σε PC... Και ας μην κοροϊδεύω κανέναν, η επιλογή βασίζεται στα παιχνίδια και για άλλο λόγο. Οι τεχνικές διαφορές των 2 κονσολών σχεδόν ποτέ δεν είναι ορατές με το μάτι ώστε να κοιτάξω αυτά τα χαρακτηριστικά, τουλάχιστον για εμένα. Όσο και να βλέπω Xbox One vs PS4 ή Xbox One X vs PS4 Pro σε graphics comparison τα ίδια μου φαίνονται.

More
31 Jul 2020 03:27 - 31 Jul 2020 03:36 #237082 by Blood Prince

Manos wrote:
Προσοχή: Μην ψηφίσετε στο γκάλοπ πριν την κυκλοφορία των κονσολών, εκτός κι αν έχετε ήδη προπαραγγείλει κάποια κονσόλα.

Να υποθέσω πως όσοι έχουν ψηφίσει ήδη έχουν προπαραγγείλει ; Δεν ήξερα πως έχουν αρχίσει οι προπαραγγελίες.

Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά τιμή.

Κατά την γνώμη μου όποιος θέλει θα ψηφίσει και ας μην αγοράσει ποτέ και ας λέει Day One και τα γνωστά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Jul 2020 03:36 by Blood Prince.

More
29 Nov 2020 12:20 #241717 by Blood Prince
Δεν σκοπεύω να αγοράσω next gen σύντομα αλλά ούτε έχω αγοράσει ήδη.Προφανώς θα ψηφίσουμε και όσοι δεν έχουμε αγοράσει τις κονσόλες.

Εγώ ψηφίζω το XBOX Series X λόγω της συνεργασίας της Microsoft με Bethesda καθώς και την αναμονή πολλών exclusives στην νέα γενιά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Dec 2020 19:03 #241968 by Giorgos Tsolaridis
PS5 vs Xbox Series X
Το απόλυτο συγκριτικό.

Στο νέο μας βίντεο συγκρίνουμε τις δύο νέες κονσόλες ένατης γενιάς. Το PS5 και το Xbox Series X.
Οι νέες κονσόλες των Sony και Microsoft στο μικροσκόπιο του GameWorld.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
22 Jun 2021 01:35 - 22 Jun 2021 01:37 #252802 by Frazzle
Χαλαρά PS5 λόγω των exclusives που έχει ήδη (+ PS4 exclusives) καθώς και αυτά που θα έρθουν το 2022.

Όλα τα παιχνίδια του Xbox βγαίνουν και στο PC έτσι κι αλλιώς, οπότε στην δικία μου περίπτωση που έχω PC με καλά specs, η κονσόλα δεν μου χρειάζεται.

Μην ξεχνάμε οτι όποιος έχει PC, εκτός από τα Xbox games, μπόρει να πάιξει και PC exclusives όπως real time strategies κλπ.
Last edit: 22 Jun 2021 01:37 by Frazzle.

More
22 Jun 2021 03:15 #252803 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Συμφωνώ απόλυτα με τον Frazzle. PS5 λόγω exclusives!! 

More
22 Jun 2021 17:01 - 22 Jun 2021 17:04 #252834 by Blood Prince

Χαλαρά PS5 λόγω των exclusives που έχει ήδη (+ PS4 exclusives) καθώς και αυτά που θα έρθουν το 2022.

Είδαμε τι έγινε με exclusives του PS4 όπως το Beyond two Souls και το Horizon Zero Dawn που μεταφέρθηκαν στο PC και αναμένονται και άλλα.Δεν μπορούσα να μην το πώ. 

Σε γενικές γραμμές όποιος έχει PC είναι ο πιο κερδισμένος ως πρός τον αριθμό των τίτλων που μπορεί να παίξει αλλά βέβαια παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες για παράδειγμα η αίσθηση του dualshock/dualsense είναι καλύτερη από πληκτρολόγιο/ποντίκι καθώς και η οθόνη της τηλεόρασης.

Βέβαια όποιος ξοδέψει μια περιουσία μπορεί να έχει high end PC με τεράστιες οθόνες και φυσικά να παίζει με χειριστήριο σε PC.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Jun 2021 17:04 by Blood Prince.

More
22 Jun 2021 19:30 #252837 by Απόστολος Μητσακούλης
Τα dualshock μπορουν να συνδεθουν σε pc και να έχεις την ίδια αίσθηση πλέον καθώς και τα χειριστήρια του xbox. Όσον αφορά την μάχη θα προτημίσω το ps5 επιδη έχω ήδη φτιάξει συλογή στο ps4 την οποία μπορώ να μεταφέρω στο ps5 με επιπλέον δυνατότητες, οπότε με συμφέρει. Αν δν είχα ps4 πάλι θα διάλεγα το ps5 επιδή έχω αρκετά δυνατό pc και τα περισσοτερα παιχνίδια που βγαίνουν παράλληλα και στο xbox μπορώ να παίξω.

More
22 Jun 2021 22:10 - 22 Jun 2021 22:13 #252840 by Blood Prince
Καταλαβαίνω πως έχεις αρκετά δυνατό PC...εγώ από την άλλη έχω PC για παιχνίδια PS3/XBOX 360 γι'αυτό και αν δεν είχα playstation και μάθαινα για συνεργασία Microsoft-Bethesda κατευθείαν για XBOX θα πήγαινα.

Βέβαια έχω playstation και παιχνίδια στην library, οπότε θα δω πως θα κινηθώ στο μέλλον.

Αν είχα αρκετά δυνατό PC δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να αγοράσω κονσόλα.Κονσόλα αγόρασα επειδή είναι φτηνότερη από το να χτίσω ένα δυνατό PC και με συνέφερε οικονομικά.

Τα dualshock μπορουν να συνδεθουν σε pc και να έχεις την ίδια αίσθηση πλέον καθώς και τα χειριστήρια του xbox. Όσον αφορά την μάχη θα προτημίσω το ps5 επιδη έχω ήδη φτιάξει συλογή στο ps4 την οποία μπορώ να μεταφέρω στο ps5 με επιπλέον δυνατότητες, οπότε με συμφέρει. Αν δν είχα ps4 πάλι θα διάλεγα το ps5 επιδή έχω αρκετά δυνατό pc και τα περισσοτερα παιχνίδια που βγαίνουν παράλληλα και στο xbox μπορώ να παίξω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Jun 2021 22:13 by Blood Prince.