Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Άρθρο του μήνα: Αύγουστος 2018

More
25 Aug 2018 00:03 #218593 by Marios Ntallaris
Και αυτόν τον μήνα η συντακτική ομάδα του Gameworld μας έδωσε πάρα πολλά και καλά άρθρα. Ποιο από αυτά θεωρείτε πως είναι το καλύτερο?
The topic has been locked.
More
28 Aug 2018 20:34 #218668 by A
Συνήθως ψηφιζω review καθώς θέλουν αρκετή δουλειά και ιδιαίτερο τρόπο να για εξηγήσεις στον χρήστη τι ακριβώς έπαιξες. Παρόλα αυτά αυτό το μήνα το σημαντικότερο άρθρο είναι αυτό της υπηρεσίας του Xbox All Access, που μας μετέφερε ο Γιώργος, Ελπίζω να έρθει γρήγορα στη χώρα μας και φυσικά τον τρόπο που θα εφαρμοστεί. Κάνει το gaming πιο προσιτό και φανταστείτε να ακολουθήσουν την ίδια τακτική στο μέλλον εταιρίες όπως η Nintendo....

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
28 Aug 2018 22:26 #218669 by Blood Prince
Εγώ ψηφίζω για άρθρο του μήνα την είδηση που αφορά το τέλος των Dark Souls από την From Software.Κρίμα.Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δούμε κάποια συνέχεια του Bloodborne.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Sep 2018 18:48 #218750 by Marios Ntallaris
Θα δώσω και εγώ την ψήφο μου στο άρθρο για το Xbox All Access, πολύ κατατοπιστικό και το καλύτερο άρθρο του μήνα επίσης.