Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Άρθρο του μήνα: Ιανουάριος 2018

More
25 Jan 2018 00:05 #211753 by Marios Ntallaris
Για άλλη μια φορά ειδήσεις , reviews , previews και μόνιμες στήλες γέμισαν το site. Προσωπικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Το Gameworld και το 2017 ήταν το πρώτο σε reviews site οπότε ανάλογα ξεκίνησε και το 2018. Ποιο ήταν όμως το καλύτερο άρθρο? Αυτό θα το κρίνετε εσείς με τη ψήφο σας.
The topic has been locked.
More
25 Jan 2018 12:22 #211767 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ψηφίζω το Press Start: Έχετε συγκινηθεί ποτέ παίζοντας κάποιο game;, πολύ ωραίο θέμα!
More
25 Jan 2018 12:35 #211771 by Georgios Manolis
Κι εγώ θα ψηφίσω το Press Start: Έχετε συγκινηθεί ποτέ παίζοντας κάποιο game; του Γιώργου Λόλα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
More
25 Jan 2018 16:35 #211796 by A
Είμαι ανάμεσα στο εξαιρετικό άρθρο του Μάρκου Ασκανιάν για το Pankapu και στο Press start του Γιώργου Λολα, για το αν έχουμε συγκινηθεί παίζοντας games.
Θα ψηφίσω το Review του Pankapu, Μάρκος Ασκανιάν.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
25 Jan 2018 17:55 #211805 by Γιώργος Δημητρούλης
Press Start: Έχετε συγκινηθεί ποτέ παίζοντας κάποιο game; του Γιώργου Λόλα.
Μπράβο στον Γιώργο για το άρθρο του.
More
01 Feb 2018 11:35 #212068 by Lyricaldemon
Press Start: Έχετε συγκινηθεί ποτέ παίζοντας κάποιο game; και εγώ για αυτό θα ψηφίσω,με γύρισε πίσω πολλά χρόνια σε παιχνίδια έπος.
More
01 Feb 2018 23:15 #212095 by Marios Ntallaris
Το εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Λόλα με όνομα Press Start: Έχετε συγκινηθεί ποτέ παίζοντας κάποιο game; είναι το καλύτερο άρθρο του μήνα.