Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 18 vs Pro Evolution Soccer 2018

Poll: Fifa 18 ή Pro Evolution Soccer 2018?

Fifa 18
6 100%
Pro Evolution Soccer 2018
No votes 0%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
22 Oct 2017 19:53 #207128 by Μάνος Γρυπάρης
Ήρθε η ώρα για την κόντρα των "αιωνίων". Τι προτιμάτε φέτος; Fifa 18 ή Pro Evolution Soccer 2018? Ψηφίστε και αιτιολογήστε.

Τα παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσουν:

Σύγκριση γραφικών:

Σύγκριση των skill moves:

Πρόσωπα παικτών:

Τερματοφύλακες:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2017 20:01 #207129 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ξεκάθαρα το FIFA. Στο μόνο πράγμα που ίσως εκτιμώ λίγο παραπάνω το Pro είναι τα πρόσωπα των παικτών. Κατά τα άλλα από άποψη gameplay, χειρισμού, modes κλπ, πιστεύω πως το FIFA προσφέρει τα μέγιστα και αποτελεί μια πολύ καλύτερη και αντικειμενική εμπειρία. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή bugs, αυτά δυστυχώς υπήρχαν και θα υπάρχουν σε κάθε game. Και αν υπάρχει κάποιος που με έχει εντάξει στην οικογένεια του FIFA είναι το ίδιο το Pro, καθώς ήμουν υποστηρικτής του μέχρι και το 2013. Από τότε για μένα προσωπικά έχει πάρει την κάτω βόλτα στο θέμα του gameplay που είναι και το πιο σημαντικό.

More
22 Oct 2017 20:39 #207132 by Δημήτρης Κάτσης
Φέτος κανένα από τα 2 δεν με έχει πείσει. Ενδεικτικά στα demo στην καλύτερη γύρω στο 10ώρο να με κράτησαν και αυτά λόγο gameplay.
To pro δεν βελτιώνεται αισθητά και παραμείνει με αρκετά θέματα. Ένα από αυτά είναι το φλιπεράκι όπου σε 1vs1 η σε online με δυο κουμπιά αμύνεσαι και αμα βγεις τετ α τετ είναι γκολ. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν τους τερματάδες? Ότι δεν πάει πάνω τους γράφει, τουλάχιστον στους περισσότερους οι κορυφαίοι θα κάνουν και καμία ωραία επέμβαση. Δεν είναι κακό παιχνίδι αλλά από το 2015 παίζουμε ουσιαστικά το ίδιο παιχνίδι κάτα 70%. Τουλάχιστον στο προ 15 η διαιτησία έδινε εύκολα κάρτες και σε ανάγκαζε να παίξεις ποιο σκεπτικά άμυνα, από το 16 και μετά πάει και αυτό, βαράτε τάκλιν αβέρτα.
Τώρα στο φιφα έχει χαλάσει πολύ ο ρυθμός. Από εκεί που είχες ένα αρκετά ωραίο τέμπο και καλές άμυνες πήγαμε στις άμυνες σουρωτήρια και το γελοίο εύκολο γκολ. Εγώ που δεν είμαι και κανάς παικταράς και από το 14 άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με φίφα στέκομαι για πλάκα στο legendery επίπεδο και στο 80% πειρτώσεων νικάω, ενώ άλλες χρονιές δεν το πολυακουμπούσα. Και ναι σε αυτό φταίνει οι άμυνες γιατί ενώ είναι ποιο δίκαιο στο online όπου δεν αφήνει την cpu να βγάζει άμυνα ο κάθε νουμπάς στο offline κομμάτι βαζείς γκολ με κλειστά τα μάτια. Και στο online αντί να ευχαριστίεσαι ανοιχτά παιχνίδια και γκολ εκνεύριζεσαι με την τραγική διαιτησία. Και επειδή λίγο έπαιξα online στο φιφα σε ένα φιλαράκι και δεν θα μπορούσα να έχω ολοκληρωμένη άποψη βλέπω και τα live του Μάνου και δεν είμαι τρελός η απλά μου έτυχε. Στο offline η διαιτησία υποφέρετε στο online όμως με ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και όταν σε ευνοεί. Είναι ροντέο το online και όπου κάτσει.
Φυσικά αμφότεροι τίτλοι έχουν και θετικά, στο προ το offline είναι άκρως ανταγωνιστικό, οι πάσες είναι καλές, οι μονομαχίες ρεαλιστικές ενώ στο φίφα το 3d περιβάλλον στις διαπραγματεύσεις και το journey mode που εξελίχθηκε σε συνδυασμό με το καλύτερο collision system και τα ποιο ρεαλιστικά animation δίνουν μια αίσθηση μεγαλύτερου ρεαλισμού στο παιχνίδι ΑΛΛΑ από το φιφα 11 έχουμε το ίδιο παιχνίδι κατά το ήμιση. Και αυτό το λέω γιατί βρήκα το φιφα 11 και το δοκίμασα και έπαθα σοκ. Ξεκάθαρα σε animation, γραφικά και modes έχουν γίνει βηματάρες προόδου όμως με μερικές διαφοροποιήσεις στο gameplay και ανεβοκατέβασμα ταχύτητας τερματοφυλάκων είναι ίδιο παιχνίδι. Όπως αντίστοιχα και το προ με το 15 και έπειτα. Για αυτό και εγώ ρίχνω πόρτα και στα 2, θα μείνω στο φιφα 17 που με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό και στο φιφα 16 που είναι full modded και με ενημερωμένο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και άντε παλαιότερα κοροϊδευόμασταν και λέγαμε πως με τα patch η κατάσταση θα γίνει καλύτερη και στα περισσότερα updates κοπανούσαμε στον τοίχο.

ΥΓ Κάντε και κανά γκάλοπ η θέμα για τα microtransactions και τα lootboxes που πλέον τα συναντάμε και σε full prize παιχνίδια !!!!!!!!!!

More
22 Oct 2017 20:43 #207133 by Lyricaldemon
Ξεκάθαρα το fifa κερδίζει στα πάντα,ιδιαίτερα στον υπολογιστή που είναι τελείως ξεχασμένο.Αν και έχω να παίξω χρόνια,βλέπω τις εκδόσεις και των δύο και στα γραφικά και δικαιώματα πάντα υπερισχύει το fifa!Το pro όσο πάει χειροτερεύει ενώ κάποτε ήταν βασιλιάς!

More
23 Oct 2017 11:13 #207153 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μόνο FIFA τα τελευταία χρόνια! Ανώτερο σε όλα, η ΚΟΝΑΜΙ έχει μείνει σχετικά στάσιμη όσον αφορά το PES.

More
27 Oct 2017 03:05 - 27 Oct 2017 03:07 #207353 by Μάνος Γρυπάρης
Fifa vs Pro Evolution Soccer 2018

Αναλυτικό συγκριτικό τεστ.

Δεν περίμενα μέχρι στιγμής να ψηφίσετε φουλ Fifa και ούτε ένας PES φέτος. Ειδικά με αυτή την τόσο τραγική διαιτησία και το lag που συνεχίζει, όλο και κάποιον δυσαρεστημένο Fifάκια περίμενα να συναντήσω.

DimutriKs wrote: ΥΓ Κάντε και κανά γκάλοπ η θέμα για τα microtransactions και τα lootboxes που πλέον τα συναντάμε και σε full prize παιχνίδια !!!!!!!!!!

Δεν μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο ως ερώτημα στο γκάλοπ. Π.χ. "Πιστεύετε ότι είναι σωστό?" (Όχι θα πούνε οι περισσότεροι) αλλά μιας και το Forum είναι χώρος όπου ελεύθερα ανοίγεις topics, μπορείς να το δημιουργήσεις κι εσύ ο ίδιος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Oct 2017 03:07 by Μάνος Γρυπάρης.