Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 Pro vs Project Scorpio

Poll: Ποια κονσόλα θα πουλήσει περισσότερο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

PS4 Pro
5 71.4%
Project Scorpio
2 28.6%
Total number of voters: 7
Only registered users can participate to this poll
More
08 Sep 2016 17:58 #187354 by Μάνος Γρυπάρης

Παρότι δεν έχουμε λάβει ακόμη τα PS4 Pro και Project Scorpio (σ.σ. λογικά προσωρινό όνομα) στα χέρια μας, με τα μέχρι τώρα δεδομένα μπορούμε να υπολογίσουμε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά ως προς το πως αποδίδουν.

Τεχνικά το Project Scorpio θα είναι ανώτερο όπως όλα δείχνουν του PS4 Pro συνεπώς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Η ερώτησή μας όμως έχε να κάνει μόνο με τις πωλήσεις των δύο κονσολών.

Το PS4 Pro θα διαθέτει:
- Κάρτα γραφικών με 4.2 teraflops
- CPU: Οκταπύρηνος AMD Jaguar στα 2.1GHz
- ΡΑΜ: 8GB DDR5
- Blu-ray drive: Απλό blu-ray drive χωρίς 4K
- Με υποστήριξη HDR
- Τιμή: 399 ευρώ
- Κυκλοφορία: Νοέμβριος 2016

Το Project Scorpio θα διαθέτει:
- Κάρτα γραφικών στα 6 teraflops (43% πιο ισχυρό)
- CPU: Οκταπύρηνος Jaguar σύμφωνα με φήμες
- RAM: 12GB GDDR5 σύμφωνα με φήμες, με bandwtidth 320GB/s
- Blu-ray drive: Διαθέτει 4K
- Με υποστήριξη HDR
- Τιμή: Η Microsoft έχει σχολιάσει κατά λέξη ότι το Project Scorpio θα αποτελέσει "Premium product", συνεπώς υπολογίζεται τουλάχιστον στα 399-499 ευρώ
- Κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2017

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2016 18:08 #187355 by Παντελής Δασκαλέλος
Νομίζω το ποια από τις δύο κονσόλες θα πουλήσει περισσότερο έχει να κάνει με την τιμή διάθεσης του Project Scorpio. Αν είναι κοντά σε αυτή του PS4 Pro, νομίζω ότι θα το ξεπεράσει άνετα στις πωλήσεις μέσα σε μία τριετία. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να δούμε ένα πιο επιθετικό marketing από την Microsoft, η μετριοπαθής στάση που κρατά τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι την βλάπτει.

More
08 Sep 2016 19:06 #187357 by A
Replied by A on topic PS4 Pro vs Project Scorpio
Όλα δείχνουν πως η κονσόλα της ms θα είναι ανώτερη από αυτή της Sony. Παρόλα αυτά πιστεύω πως οι πωλήσεις της Αμερικανικής εταιρίας δεν θα ξεπεράσουν αυτές των Ιαπώνων. Το τμήμα μάρκετινγκ της MS θέλει ξεκαθάρισμα εδώ και καιρό, και ένας ακόμη λόγος στον οποίο συμφωνούμε αρκετοί είναι πως όλες οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων πλασάρουν στην αγορά πιο εύκολα το Ps.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
08 Sep 2016 19:39 #187359 by Ribof
Replied by Ribof on topic PS4 Pro vs Project Scorpio
Καλησπερα παιδες. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εστι HDR? Θα περαστει λεει κ στο επομενο firmware για το ps4. Σε τι θα βοηθαει??

More
08 Sep 2016 20:51 #187362 by Μάνος Γρυπάρης
Το HDR (High Dynamic Range) είναι μια λειτουργία η οποία σε όποιες οθόνες ή κάμερες κι αν χρησιμοποιείται εμφανίζει μια μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και πιο φωτεινά τοπία, καθώς επίσης και άφθονες λεπτομέρειες στα σκοτεινά σημεία. Αυτό επιτρέπει μια πιο "αληθοφανή" απεικόνιση των πραγμάτων η οποία έρχεται πιο κοντά στο τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Κλασικό format που έχει HDR βίντεο είναι οι blu-ray ταινίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Oct 2016 21:33 #188481 by Panagiotis
gamingbolt.com/ps4-pro-upscaled-4k-and-xbox-one-scorpio-nati...e-untrained-eye-rime-developer

Συμφωνα με αυτο το αρθρο δεν θα δουμε μεγαλες διαφορες μεταξυ των 2 κονσολων.