Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2016: Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις?

Poll: Ποια ήταν η καλύτερη press conference στην E3 2016? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Bethesda
2 9.1%
Electronic Arts
2 9.1%
Microsoft
7 31.8%
Sony
11 50%
Ubisoft
No votes 0%
Total number of voters: 22
Only registered users can participate to this poll
More
14 Jun 2016 06:39 - 14 Jun 2016 07:07 #182599 by Μάνος Γρυπάρης

Ποια ήταν η καλύτερη παρουσία εταιρείας στην E3 2016?

Κατά την άποψή μου η Sony παρουσίασε πιο ποιοτικά exclusives σε σχέση με την Microsoft. Πέραν αυτού, έχει το σημαντικό πλεονέκτημα του ότι τα games της κυκλοφορούν αποκλειστικά στο PS4, σε αντίθεση με την Microsoft που πλέον έχει μέχρι και ταυτόχρονα releases σε Xbox One - PC.

Το God of War, το Days Gone, το Horizon: Zero Dawn και το Detroit: Become Human δείχνουν AAA τίτλοι. Το The Last Guardian μπορεί να μην δικαιώσει το hype του αφού δεν είδαμε κάποιο gameplay, αλλά τουλάχιστον θα αποτελέσει ένα ακόμη exclusive που θα παίξουν οπωσδήποτε οι fans του ICO. Για τα Death Stranding και Spider-Man είδαμε απλά τρέιλερ, αλλά το ότι ο Kojima έχει πουλήσει 40 εκατομμύρια αντίτυπα στη σειρά Metal Gear Solid και πάντοτε δημιουργεί προσεγμένα games αποτελεί από μόνος του ένα ακόμη σιγουράκι για την Sony. Τέλος, θυμίζω ότι δεν είδαμε το Gran Turismo Sport, το οποίο αποτελεί ένα ακόμη PS4 exclusive. Δεν περιμένουμε να φτάσει ποτέ την σειρά Forza αλλά θεωρώ ότι σιγουρα θα είναι καλύτερο από το απογοητευτικό Driveclub.

Απ' την άλλη η Microsoft εντυπωσίασε με τα Gears of War 4 και Forza Horizon 3 και το Scalebound αλλά από εκεί και πέρα αν βάλουμε τα υπόλοιπα κάτω δεν περιμένουμε κάτι το εξαιρετικό. Το Sea of Thieves δεν πρόκειται κατά την άποψή μου να τραβήξει όσο θέλουν να το παρουσιάσουν και το State of Decay 2 αποτελεί sequel ενός συμπαθητικού πρώτου μέρους. Όσο για το Halo Wars 2, το πρώτο μέρος δεν μου άρεσε ιδιαίτερα καθώς RTS σε κονσόλα όσο κι αν το "ζορίζουν" δεν κάθεται καθόλου καλά χωρίς κάποιο mouse. Κλείνοντας, δεν περιμένω κάτι ούτε από το Dead Rising 4, μιας και η σειρά από το 3 και μετά δείχνει να κουράζει.

Περιμένουμε τις απόψεις σας. Ψηφίστε στο γκάλοπ και αιτιολογήστε την ψήφο σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 14 Jun 2016 07:07 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2016 10:39 #182602 by Tony
Εγώ προσωπικά περίμενα πιο πολύ απ'όλους την PressConference της Microsoft. Γι'αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να δω το θέμα αντικειμενικά ( π.χ αν είχα ps4 παιχνίδια που μου περνάνε τώρα αδιάφορα ίσως να τα ξανατσέκαρα).

Θα ξεκινήσω από το αποκορύφωμα , που ήταν το project scorpio! Πραγματικά φαίνεται για κάτι πολύ μεγάλο (η δυνατότερη κονσόλα ever, no generations). Ωστόσο xbox one Και xbox One S θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά ( επομένως η Microsoft ΔΕΝ μας "κορόιδεψε" και δεν χάνουμε τίποτα εμείς που έχουν το One γιατί τα ίδια games θα παίζουμε).

Στα Exclusives τώρα , το δυνατότερο απ'όλα πιστεύω ήταν το Forza Horizon 3!!! Γενικά τα Forza είναι top στα είδη τους ( simulator Και arcade).
Το gears of war 4 φαίνεται κι αυτό αρκετά εντυπωσιακό και ιδιαίτερα με την καταστροφή του περιβάλλοντος που βάλανε.Top third-person shooter είναι , δεν ξέρω τι αλλαγές μπορούν να γίνουν ακόμη...
Το Recore απ'αυτά τα λίγα που έδειξαν φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό platformer. Μου θύμισε πολύ Ratchet Και clank! Το περιμένω πώς και πώς!
Το scalebound φαίνεται εντυπωσιακό αλλά εμένα τα Japan-οπαίχνιδα τύπου final fantasy,bloodborne,darksouls και πολλά άλλα RPG δεν με τραβάνε καθόλου! Βέβαια το scalebound λογικά (απ'αυτά που είδαμε )θα έχει τρομερό co-op!
Το state of Decay δεν το έχω παίξει ακόμα , απ'αυτά που έχω δει όμως πρόκειται για καλό παιχνίδι. Καλοδεχούμενο κι ένα δεύτερο!
Το Dead Rising 4 είναι ό,τι καλύτερο για post-apocalyptic fans. Το 3 ήταν πολύ διασκεδαστικό !
Από τα Indies δεν ξεχώρισα κάποιο ιδιαίτερα....ίσως το sea of thieves αλλά δεν δείξανε τίποτα το ιδιαίτερο..
Το δυνατότερο exclusive μετά το forza θα έλεγα ότι είναι το Halo Wars2 . Το Halo wars ήταν το κορυφαίο strategy παιχνίδι σε κονσόλα ever! Και πραγματικά δεν ξέρω πού είναι οι δυσκολίες. Παίζεται πιο εύκολα με ποντίκι αλλά το controller δεν έχει ιδιαίτερα θέματα.

Γενικά αυτά που ξεχώρισα από MS φέτος ήταν project scorpio , forza horizon 3 , halo wars 2 , ReCore ,Dead Rising 4 και εννοείται όλα τα features που βάλανε στο Xbox και το Cross-play σε όλα τα παιχνίδια της. Το ότι όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν και για Win10 δεν αποτελεί έκπληξη για μενα...Είδαμε τι επιτυχία είχε το Xbox όταν τα exclusives του ήταν αποκλειστικά γι'αυτό. Δεν πρόκειται να χάσει από πωλήσεις. ίσα-ίσα θα τις αυξήσει. Οι xbox άκηδες πάντως πάλι κερδισμένοι βγαίνουμε.
Ανυπομονώ για cross-play pc-xbox στα forza Horizon και Halo wars!!

Από την Sony , χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον , ξεχώρισα το God Of War Και το Spider-man. Όλα τα άλλα αδιάφορα μου φαίνονται. Επικό τρολλάρισμα της Sony πάντως με τα Crash...Ακόμα γελάω. xD

Από την ΕΑ μου άρεσε πάρα πολύ το Titanfall 2(έπος!!!!) ,το BF1(όχι τόσο όσο το titanfall) και το Fe !
Από Ubi Μόνο το Tom clancy's Wildands και Watch Dogs 2 (το 1ο μου άρεσε πάρα πολύ).

Από Bethesda τίποτα.
Pc gaming show δεν έχω ιδέα τι έδειξαν.

More
14 Jun 2016 11:57 - 14 Jun 2016 11:59 #182613 by Πιέρρος Φουστέρης
Ψήφισα και εγώ τη Microsoft γιατί, μιας και δε ντρέπομαι να το πω, είμαι fanboy, τι να κάνουμε; Την αγαπώ, την υποστηρίζω και, υποκειμενικά αλλά και αντικειμενικά, μου άρεσε περισσότερο η press conference της από τις υπόλοιπες. Πήγε να την φτάσει η Sony, αλλά, για τους ίδιους λόγους που ανέφερε και ο tonyler, η MC έμεινε από πάνω. Gears of War 4, Halo Wars 2, Forza Horizon 3, Xbox Design Lab, Xbox Live Arena και Clubs! Όλα μου φάνηκαν υπέροχα! Και η Sony έδειξε πολύ καλό υλικό, όπως God of War, Spider-Man και Resident Evil 7, αλλά μέχρι εκεί. Από EA θα συμφωνήσω και πάλι με Tonyler, μιας και μου άρεσαν και εμένα πολύ τα Titanfall 2, BF1 και το πολύ ενδιαφέρον Fe!
Από Bethesda, θα αναφέρω μόνο την remastered έκδοση του Skyrim, γιατί, πραγματικά, του αξίζει και με το παραπάνω!
PC Gaming Show δεν παρακολουθήσα και πολύ η αλήθεια είναι, άρα δεν θα την σχολιάσω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 14 Jun 2016 11:59 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
14 Jun 2016 16:21 #182630 by Παντελής Δασκαλέλος
Για μια ακόμη χρονιά θεωρώ ότι η Microsoft είχε πιο δυνατή παρουσία από την Sony. Μπορεί να θυσιάζει τα games της στον βωμό των Windows 10, αλλά το γεγονός αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι στο Xbox One έρχεται Gears of War 4, Scalebound, Recore, Forza Horizon 3, Halo Wars 2 και Sea of Thieves. Επίσης αν μην ξεχνάμε και το Inside, διότι κατά γενική ομολογία το Limbo είναι ένα από τα καλύτερα games των τελευταίων ετών και όπως και να το κάνουμε ο πνευματικός διάδοχός του αναμένεται με αγωνία.

Επίσης κάτι που φαίνεται να έχει περάσει στο ντούκου είναι η διαφαινόμενη επέκταση του Xbox σε περισσότερες πλατφόρμες. Είδαμε το Minecraft στα iOS για παράδειγμα, όπου υπάρχουν κοινοί servers και ένα Xbox account. Για όσους το ψάξουν λίγο παραπάνω θα δουν ότι υπάρχουν ορισμένα games όπως τα Wordament και Halo: Spartan Strike τα οποία έχουν Xbox integration τόσο στα iOS, όσο και στα Android. Εύχομαι το Minecraft να μην είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μπορούμε στο μέλλον να παίζουμε τόσο iOS, όσο και Android games με το Xbox account μας.

Ερχόμαστε στο Project Scorpio τώρα. Στην προκειμένη περίπτωση τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. GPU με 6 terflops υπολογιστικής ισχύς, περισσότερα από 300GB/s bandwith στην RAM (λογικά μιλάμε για 12GB GDDR5), 4K και VR Ready. Κοινώς μια κονσόλα που απλά είναι 3-4 φορές καλύτερη από το PS4 και πιο δυνατή ακόμη και από το PS4 Neo. Με άλλα λόγια σε λιγότερο από 15 μήνες από τώρα θα έχουμε την πιο δυνατή κονσόλα που έχει υπάρξει ποτέ.

More
14 Jun 2016 16:45 #182632 by Georgios Manolis
Επειδή δεν παρακολούθησα όλες τις PC δε θα ψηφίσω.Είδα όμως το περιεχόμενο που παρουσίσαν οι εταιρίες και βλέπω να χτυπιούνται για τον τίτλο Microsoft και Sony.
Είδα μόνο τη PC της EA λίγο και το Pc gaming showΤο ένα μεαγλύτερο αίσχος απο το άλλο!
Η Ε.Α. δεν μας έδειξε κάτι καινούριο και νόμιζε οτι ανεβάζοντας τον Murinio στη σκηνή θα πάρει το champions league!
Το Pc gaming show είχε την ίδια χάλια παρουσίαση με πέρυσι,σαν talk show το κάνανε.O σκηνοθέτης στο Mankind Divided δεν έδειξε όλο το περιεχόμενο.
Κάτι πήγε να σώσει ο Warren Spector με κάποιες αλήθειες για το Pc gaming και το gaming γενικότερα.Ναι ίσως να μην ήταν το ίδιο αίσχος με πέρυσι αλλά χρειάζεται βελτίωση.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
14 Jun 2016 18:28 - 14 Jun 2016 18:37 #182640 by Blood Prince
Εγώ εντυπωσιάστηκα από το trailer του Fifa 17 της ΕΑ καθώς επίσης και από το Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands της Ubisoft το οποίο σεναριακά μοιάζει αρκετά με το Battlefield:Hardline και άνετα το κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τα COD και Battlefield.Απορώ γιατί πολλοί λένε COD ή Battlefield και το Tom Clancy's αν και δεν περιλαμβάνει στρατιωτικό πόλεμο,θεωρείται πολεμικό παιχνίδι και μάλιστα μου άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις.Επίσης μου άρεσε το trailer του Mass Effect Andromeda της ΕΑ.Πολύ ωραίο είναι και το Sea of Thieves της Microsoft.Θετικές εντυπώσεις μου άφησε και το Ark Survival Evolved της Studio Wildcard.

Οπότε αρκετά δύσκολη ερώτηση για μένα,καθώς κατά την γνώμη μου πολλές εταιρίες εντυπωσίασαν στην E3.

Ξεχώρισα EA και Ubisoft πιο πολύ..αν μπορούσα θα ψήφιζα δύο..αλλά τελικά θα επιλέξω EA καθώς εντυπωσίασε τόσο με το Fifa 17 όσο και το Mass Effect:Andromeda από τα παιχνίδια τα οποία με ενδιαφέρουν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Jun 2016 18:37 by Blood Prince.