Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Best Of - Ψηφοφορία Top 10

More
15 Jul 2013 22:35 #128371 by Γρηγόρης Βούλγαρης

rjhe wrote: Στο επόμενο άρθρο της στήλης Best of θα αναδείξουμε τα 10 κορυφαία strategy games όλων των εποχών.

Υπενθυμίζουμε πως ο καθένας ψηφίζει ένα συγκεκριμένο μόνο game και όχι 2-3 μαζί ή ολόκληρες σειρές για να έχει νόημα η καταμέτρηση μετά.

Επίσης αν θέλετε οι δύο που ψηφίσατε στο παλιό Best Of "Σειρά Call of Duty", κάντε edit το παλιό μήνυμά σας και αποφασίστε ποια έκδοση θέλατε. Και απλά κάντε reply εδώ για επιβεβαίωση. Thanks!

To επόμενο Top 10:

Τα 10 καλύτερα strategy games

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
15 Jul 2013 23:01 #128373 by Nikos Armanidis
Ρε παιδια ενα strategy μονο δεν ψηφιζουμε? γιατι καποιοι λετε 2 μαζι?

Για μενα Red Alert. το πρωτο εννοειται.

More
16 Jul 2013 02:27 #128386 by Σπύρος Τζανετάτος
Command and Conquer. Το πρωτο.
Φιλε NickArma ομοιδεατη κι εγω το ιδιο βλεπω. Οτι να ναι ειναι μερικοι. Ο Γρηγορης γραφει με κεφαλαια οχι σειρες και μονο ενα game κι αυτοι εκει το χαβα τους.

More
16 Jul 2013 13:06 #128405 by eliminator
Command and Conquer Generals Zero Hour

More
16 Jul 2013 13:08 - 16 Jul 2013 22:05 #128406 by negen
Age of mythology

In the end there will be only chaos.
Last edit: 16 Jul 2013 22:05 by negen.

More
16 Jul 2013 13:29 #128407 by Παντελής Δασκαλέλος
Η ψήφος μου πάει στο Warcraft III. Ακόμη και σήμερα το έπαιζα ευχάριστα!

More
16 Jul 2013 13:36 #128409 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπικά δεν θα αλλάξω την ψήφο μου και ας τη θεωρήσετε άκυρη στην τελική καταμέτρηση. Δεν μπορώ να απομονώσω έναν μόνο τίτλο "strategy" και να τον θεωρήσω ως τον καλύτερο. Υπάρχουν γαμάτοι τίτλοι RTS, γαμάτοι τίτλοι TBS καθώς και γαμάτα υβρίδια. Μπόρεσα να απομονώσω δυο τίτλους που θεωρώ top. Αν ήταν TBS πχ, θα ήταν Shogun 2 με κλειστά μάτια, αλλά αφού είναι γενικά strategy, δεν μπορώ να διαγράψω το ένα καθώς τα θεωρώ εξίσου γαμάτα σε αυτά που προσφέρουν στον τομέα.

More
16 Jul 2013 13:50 #128411 by Νίκος Τριανταφύλλης

Jaded wrote: Command and Conquer. Το πρωτο.
Φιλε NickArma ομοιδεατη κι εγω το ιδιο βλεπω. Οτι να ναι ειναι μερικοι. Ο Γρηγορης γραφει με κεφαλαια οχι σειρες και μονο ενα game κι αυτοι εκει το χαβα τους.

Καλα χαλαρωσε εσυ λιγο να πουμε απλα ηταν δυσκολο να διαλεξω αναμεσα σε δυο τελοςπαντων ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ! Warcraft 3

More
16 Jul 2013 13:59 #128412 by Γιάννης Πετρόχειλος

Jaded wrote: Command and Conquer. Το πρωτο.

Καταρχας δεν ειναι κεφαλαια, ειναι μεγαλα. Κατα δευτερον αυτο εχει προστεθει εκ των υστερων οποτε δωσε λιγο χρονο σε καποιους να το δουν και να το διορθωσουν.