Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Best Of - Ψηφοφορία Top 10

More
26 May 2013 20:17 - 16 Jul 2013 14:38 #124640 by Γιώργος Λόλας
Fez και από εμένα. Τόσα δεκάρια για ένα τέτοιο παιχνίδι και δε τα αξίζει κιόλας. Είπαμε να υποστηρίξουμε την Indie κοινότητα, αλλά μη βάζουμε 10 στο Fez, είπαμε...
Last edit: 16 Jul 2013 14:38 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2013 02:36 #124658 by Φώτης
Εγώ θα πω το Assassin's Creed 3. Δε λέω ότι ήταν άσχημο παιχνίδι,σε καμία περίπτωση.Αλλά πιστεύω ότι ξεχώρισε μέσα στο 2012 μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός.Το περίμενα για 10ράκι,σύμφωνα μ'αυτά που ακούγονταν! Στην αρχή μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω,αλλά από ένα σημείο και έπειτα το βαριόμουν απελπιστικά.Οπότε πιστεύω ότι δημιουργήθηκε πολύς ντόρος για το (σχεδόν) τίποτα!

More
27 May 2013 14:17 #124669 by eliminator
Pro Evolution Soccer, CoD, AC, δε μπορώ να διαλέξω...Άντε ας πω το Pro.

More
27 May 2013 16:31 #124678 by Παντελής Δασκαλέλος
Πριν σας πω το όνομα του game προειδοποιώ ότι αρκετοί θα πέσετε να με "φάτε", παρόλα αυτά σκεφτείτε το λίγο παραπάνω πριν με αναθεματίσετε. Για μένα το πιο overrated game ever είναι το The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Πέρα από τον open world κόσμο, αποτυγχάνει να παρέχει ένα στιβαρό σενάριο. Το lore υπάρχει αλλά δεν υπάρχει καμία εκμετάλλευσή του από την Bethesda, οι NPCS είναι "αδιάφοροι" και ο ρόλος τους περιορίζεται στο να σας δίνουν quests. Η μάχη και γενικότερα το gameplay σύντομα καταντούν βαρετά. Πολλά από το προβλήματα αυτά υπάρχουν και στο Skyrim αλλά τουλάχιστον στο τελευταίο το gameplay είναι εθιστικό...

More
27 May 2013 18:37 #124685 by Νικολής Ασημάκης

Lordwinter wrote: Πριν σας πω το όνομα του game προειδοποιώ ότι αρκετοί θα πέσετε να με "φάτε", παρόλα αυτά σκεφτείτε το λίγο παραπάνω πριν με αναθεματίσετε. Για μένα το πιο overrated game ever είναι το The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Εγώ είπα το Skyrim, εσύ το Oblivion. Καλά πάμε. :P

More
27 May 2013 18:47 #124690 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σε λίγο θα μου την βγάλετε και πιο χάλια σειρά. Που να πιάναμε δηλαδή τα D&D παιχνίδια και τα θέματα που είχαν στην μεταφορά των κανόνων. Καλά για Gothic δυστυχώς δεν άκουσα τίποτα!

Ενα ακόμα παιχνίδι πάντως ήταν και το Spore αν και δεν ξέρω αν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έκανε επιτυχία.

More
27 May 2013 19:32 #124692 by Νικολής Ασημάκης
To Spore ήταν γαμάτο, αν και γινόταν γρήγορα επαναλαμβανόμενο στο τελευταίο "διαστημικό" στάδιο. Σαν σειρά τα TES δεν τα θεωρώ άσχημα, απλά, όπως έχω ξαναπεί, το Morrowind το λάτρεψα, με το Obilivion για 1000+1 λόγους δεν κατάφερα να ασχοληθώ οπότε πήγα κατευθείαν στο Skyrim. Και μου έχουν κόψει skills, classes κλπ. Συν του ότι δεν κατάφερα να έχω εξίσου καλό immersion όπως με το Morrowind. Οπότε ναι το θεωρώ υπερεκτιμημένο.

More
27 May 2013 20:05 #124694 by Λεωνίδας Κοτζιάς
Καλησπερα κι απο μενα!

Portal 2 ευκολα. Καμια σχεση τα reviews που πηρε. Καμια επαφη.

More
28 May 2013 03:27 #124702 by Μάνος Γρυπάρης
Fez. Πέρυσι ανακοίνωσε ότι πούλησε 100.000, φέτος ότι πούλησε 200.000 και η είδηση ότι "κατάφερε" να πουλήσει τόσο, καθώς επίσης και τα 10άρια που έχει λάβει το κάνουν μακράν ότι πιο overhyped έχω πιάσει στα χέρια μου (μετά το Braid ίσως?)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 May 2013 03:36 #124703 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος
Far Cry 3. Πίστευαν όλοι ότι θα ήταν καλό αλλά είναι χειρότερο από τον προκάτοχό του ο οποίος ήταν εξαιρετικός!!!!!!!!!!