Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Best Of - Ψηφοφορία Top 10

More
24 Jan 2013 10:27 #119469 by Kostas Milonas
Θα ελεγα τον Duke Nukem, αλλα για να πρωτοτυπησω λιγο επιλεγω τον Dante απο το Devil May Cry...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2013 17:20 #119493 by Περικλής Τσιανάκας
όταν ακούω badass και brutal, ένα όνομα μου έρχεται στο μυαλό, Kratos από God Of War
Μεταξύ άλλων,πιστεύω ότι αξίζουν μιά θέση στη λίστα και ο Geralt of Rivia από Witcher και ο Agent 47 από Hitman

More
25 Jan 2013 03:08 #119505 by Γιώργος Κυρενές
Δεν πιστεύω ότι είναι εφικτό να είναι κάποιος περισσότερο badass από τον Kratos! Ο τύπος σκότωσε ένα τσούρμο από θεούς, τιτάνες, και ήρωες χωρίς οίκτο κι επιπλέον δεν δείχνει έλεος κυριολεκτικά σε κανέναν, ακόμη κι αν είναι απλοί πολίτες. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι στο μυαλό μου, όπως Dule Nukem, Punisher, Batman, Solid Snake κτλ. Θα ψηφίσω όμως τον Kratos για τους παραπάνω λόγους αλλά και γιατί δεν σταματάει πουθενά και για τίποτα μέχρι να εκπληρώσει τον στόχο του!

More
26 Jan 2013 20:23 #119594 by eliminator
Top 10: Τα πιο βίαια games

Βίαια games που προκάλεσαν και συζητήθηκαν!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
26 Jan 2013 21:50 #119599 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα ψηφίσω τον Asura απο το Asura's Wrath, άλλωστε όταν πολεμάς με κομμένα χέρια, ή όταν σε έχει ισοπεδώσει ολόκληρος πλανήτης και εσύ συνεχίζεις την μάχη δείχνεις ότι δεν σηκώνεις και πολλά ζοριλίκια.

More
28 Jan 2013 03:26 #119658 by Κώστας Προμπονάς
(Σκεφτόμουν να πω τον Caleb :cool: αλλά μαλλον θυμήθηκα καποιον ακόμα καλυτερο οπότε άκυρο..)

Καταρχην, ο Παντελης ρωταει για χαρακτήρες, οποτε θα μπορούσε να ειναι οποιοσδήποτε εμφανίζεται σε video games, οχι μονο ο πρωταγωνιστής.

Αν πραγματι ειναι ετσι, οτι πιο badass εχω δει ειναι ο General Sarrano o "κακός" από το Bulletstorm. Μπορεί να μην εχει muscles, αλλά έχει μυαλό! Πιο βιτριολικές (και ταυτοχρονα αστειες) ατάκες, ultra cool attitude και μακιαβελική χειραφέτηση των υπολοίπων χαρακτήρων (συμπεριλαμβανομένων και των ηρώων του παιχνιδιου), δεν εχω δει οχι μονο σε games αλλα ούτε και στο σινεμά.

Εύγε στη People Can Fly για την δημιουργία του, πραγματικά ένας απολαυστικά ενοχλητικός kick-ass κακός! Και εις ανώτερα!

More
22 Feb 2013 23:47 #120844 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Στο επόμενο άρθρο της στήλης Best of θα αναδείξουμε τις 10 πιο ζόρικες και πιο badass θηλυκές υπάρξεις των video games.

To επόμενο Top 10:

Οι 10 πιο badass ηρωίδες των video games

More
22 Feb 2013 23:53 #120846 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ θα τιμήσω την αγαπημένη μου Bayonetta... Δεύτερη επιλογή θα έβαζα Lara Croft

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
23 Feb 2013 00:01 #120847 by Παντελής Δασκαλέλος
Όταν μιλάμε για badass γκόμενα μόνο μια μου έρχεται στο μυαλό η Jack από το Mass Effect 2. Καλή και η Bayonetta δεν λέω αλλά πιο πολύ προς το σέξι φέρνει παρά στο badass.

More
23 Feb 2013 01:13 #120856 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Κι εμένα η πρώτη μου σκέψη η Bayonetta ήταν, αλλά θα επιλέξω ως badass την Alice από το Alice: Madness Returns