Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοήθεια για το FIFA 12 του Wii.

More
10 Oct 2011 14:39 #99961 by Unbeaten
Γεια σας λοιπόν κοιτάξτε πρόσφατα πήρα το Wii και θέλω τώρα να πάρω το FIFA 12 καθώς είμαι fan του.Στο Wii όμως έχω μόνο το τηλεχειριστήριο που σου δίνουν στην αρχή(remote control).Άμα πάρω το FIFA 12 για το Wii θα μπορώ να παίξω και με αυτό το τηλεχειριστήριο ή θα πρέπει να αγοράσω το τηλεχειριστήριο που μοιάζει με αυτό του PS3 που πρέπει να αγοράσεις δηλαδή. :euro:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2011 14:47 #99962 by Άγγελος Φασούλης
Παίζει και με το wiimote μόνο. Αλλά μπορείς να παίξεις και με το nunchuck και με controller.

More
10 Oct 2011 17:41 #99983 by Unbeaten
Είναι βολικό να παίζεις με το wiimote γιατί εγώ μόνο αυτό και το nunchuck έχω?

More
10 Oct 2011 18:41 #99987 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν είναι ιδιαίτερα βολικό. Αν θέλεις νοίκιασέ το πρώτα για να βεβαιωθείς ότι σε βολεύει. Διαφορετικά αν θες να αντέξεις τα έξοδα του gamepad αγόρασέ το πακέτο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Oct 2011 19:51 #100000 by Unbeaten
Την ερώτηση την έκανα επειδή δεν έχω από που να νοικιάσω καθώς το πιο κοντινό video club έχει παιχνίδια μόνο για PSP ,PS2 ,XBOX 360 ,PS3 ,PC και για το Wii τίποτα είδα κάποια trailers και ήταν ωραία αλλά από τα Traylers δεν βγάζεις ποτέ άκρη.Πάντως στα Traylers έλεγε ότι αυτός έπαιζε με nunchuck.