Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοήθεια στο Fifa 12 Demo

More
30 Sep 2011 16:13 #99311 by Unbeaten
Είχα κατεβάσει το FIFA 11 από εδώ www.gameworld.gr/downloads/downl ... fa-12-Demo ( για PC πάντα μιλάμε ) και μόλις το κατέβασα και πάτησα εκεί που λέει Autorun.exe μου βγήκε ένα μήνυμα που έλεγε ότι ήθελε CD για να κάνω εγκατάσταση το DEMO :icon what: ξέρει κανείς άμα αυτό έχει κάποιο κόλπο ώστε να περάσω το πρόβλημα και να παίξω το DEMO .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2011 16:22 #99313 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Αρχικά έχεις κάποιο άλλο Fifa στον υπολογιστή σου, τσεκάροντας τα Forum της EA κάποιοι είπανε ότι βγάζοντας το Fifa 11 για παράδειγμα λειτούργησε κανονικά.

More
30 Sep 2011 16:28 #99314 by Unbeaten

Zagnaphein wrote: Αρχικά έχεις κάποιο άλλο Fifa στον υπολογιστή σου, τσεκάροντας τα Forum της EA κάποιοι είπανε ότι βγάζοντας το Fifa 11 για παράδειγμα λειτούργησε κανονικά.

@Zagnaphein Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω αυτό που είπες και θα δώ γιατί εγώ έχω και το FIFA 11 στο PC μου.Όμως θα πρέπει να ξανά κατεβάσω το παιχνίδι :?:

More
30 Sep 2011 16:41 #99316 by Μπάμπης Γιαλαμάς

Unbeaten wrote:

Zagnaphein wrote: Αρχικά έχεις κάποιο άλλο Fifa στον υπολογιστή σου, τσεκάροντας τα Forum της EA κάποιοι είπανε ότι βγάζοντας το Fifa 11 για παράδειγμα λειτούργησε κανονικά.

@Zagnaphein Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω αυτό που είπες και θα δώ γιατί εγώ έχω και το FIFA 11 στο PC μου.Όμως θα πρέπει να ξανά κατεβάσω το παιχνίδι :?:

Μπορείς να το αγοράσεις η να αγοράσεις το καινούργιο FIFA 12 :o

More
30 Sep 2011 16:45 #99317 by Unbeaten

Zagnaphein wrote:

Unbeaten wrote:

Μπορείς να το αγοράσεις η να αγοράσεις το καινούργιο FIFA 12 :o

Να αγοράσω τι ??? Εγώ απλός θέλω να δώ αμα είναι καλό το DEMO αυτό δεν πρέπει να το πληρώσω σωστά ... :? και κάτι άλλο μήπως ξέρετε άμα θα κυκλοφορήσει για το PS2 ???

More
30 Sep 2011 16:53 #99319 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Για το παιχνίδι λέω γενικά. Και φυσικά πρέπει να το δοκιμάσεις. Και ναι θα κυκλοφορήσει για το PS2.

More
30 Sep 2011 17:03 #99320 by Unbeaten

Zagnaphein wrote: Για το παιχνίδι λέω γενικά. Και φυσικά πρέπει να το δοκιμάσεις. Και ναι θα κυκλοφορήσει για το PS2.

Τώρα όμως θα πρέπει να ξανά κατεβάσω το DEMO του FIFA 12 άμα διαγράψω το FIFA το 11 ή απλός ανοίγω τον φάκελο με το FIFA 12 και κάνω εγκατάσταση.

Edit: Λοιπόν έβγαλα το FIFA 11 αλλά δεν έγινε τίποτα πάλι τα ίδια λέει τι να κάνω!!!

More
30 Sep 2011 23:35 #99352 by Άγγελος Φασούλης
Δώσε μας ένα screenshot με το τι ακριβώς σου βγάζει.

More
01 Oct 2011 06:31 #99376 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν κάνεις Uninstall το Fifa 11. Αλλο το Fifa 11, άλλο το Fifa 12 Demo.
Το κατεβάζεις, το κανεις setup και τρέχει.

Γραψε μας αναλυτικα τι PC εχεις κι αν μπορείς στείλε κι ένα screenshot με το σφάλμα που σου εμφανίζεται να καταλάβουμε που είναι το πρόβλημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More