Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα στο διπλό NBA 2K 2011

More
23 Aug 2011 16:35 #97658 by Άγγελος Φασούλης
Ποιο είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι που έχεις δοκιμάσει ότι δουλεύει το χειριστήριο;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2011 19:57 #97666 by n78
ΝΒΑ 2Κ10, PES 2011, Fifa street 3, Smackdown vs Raw 2011, wwe all stars, Call of Duty:Black Ops, Top spin 3, Tekken 6.
ΥΓ. Μόνο στο ΝΒΑ 2Κ11 δεν παίζει.

More
23 Aug 2011 20:28 #97668 by Άγγελος Φασούλης
Αφού σου λειτουργεί σε όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα του παιχνιδιού. Έχεις κάνει την τελευταία update του παιχνιδιού;

More
24 Aug 2011 08:31 #97675 by n78
Οχι γιατί δεν έχω πρόσβαση στο ίνερνετ μέσω του ps3.
Πίστευα ότι θα μπορούσε να διορθωθεί από το options του παιχνιδιού αλλά όσες φορές κι αν το κοίταξα άκρη δεν έβγαλα.
Έχει προσπαθήσει κάποιος από σας να παίξει διπλό για να μου πει αν αντιμετοπίζει το ίδιο πρόβλημα; :rolleyes:

More
24 Aug 2011 14:14 #97681 by Άγγελος Φασούλης
Το πιο πιθανό είναι να υπήρχε το πρόβλημα και να έχει διορθωθεί με το update. Η απλά το χειριστήριο να έχει γίνει ban.

More
24 Aug 2011 18:58 #97686 by n78
Mπoρείς να εξηγήσεις τι είναι το ban;

More
24 Aug 2011 19:28 #97688 by Άγγελος Φασούλης
Ναι. Η Sony κάποια στιγμή αποφάσισε πως θέλει να παίζουμε μόνο με τα δικά της χειριστήρια έτσι κατάργησε διάφορα χειριστήρια και άλλες συσκευές πχ. bluetooth. Τα logitech πάντως δουλεύουν κανονικά.

More
24 Aug 2011 19:48 #97689 by eliminator

draginfable wrote: Ναι. Η Sony κάποια στιγμή αποφάσισε πως θέλει να παίζουμε μόνο με τα δικά της χειριστήρια έτσι κατάργησε διάφορα χειριστήρια και άλλες συσκευές πχ. bluetooth. Τα logitech πάντως δουλεύουν κανονικά.

Το δεύτερο μου τηλεχειρηστήριο που είναι logitech δε παίζει διπλό στο Gran Turismo 5 ενώ σε άλλα παιχνίδια της Sony(Killzone 3 συγκεκριμένα) που το δοκίμασα παίζει κανονικά co-op. Στο Gran Turismo 5 πληροφοριακά δεν έχω κάνει το update(και μάλλον αυτό φταίει). Δε σκοπεύω βέβαια να το κάνω update γιατί όταν το δοκίμασα μου έπαθε ένα σφάλμα που δεν είχε προηγούμενο...Είμαι τυχερός που έχω τα saves ακόμα.

More
24 Aug 2011 23:46 #97692 by Kostas Milonas
Δυστυχως ηταν η λυση της Sony οταν πρωτοβγηκαν τα usb stick που παρέκαμπταν την ασφαλεια της κονσολας - ποναει χερι, κοβει χερι - οποτε ξαφνικα παρα πολλα 3rd party usb devices εχασαν την συμβατοτητα τους με το ps3...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR