Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2012: Γενική συζήτηση

More
26 Oct 2011 14:44 #100681 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εμένα προσωπικά οι κουκκίδες το ίδιο μου κάνανε. Ωστόσο δεν λέμε όχι σε αναβαθμίσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2011 12:13 #100774 by Ρούπας Χρήστος
ένα παιχνίδι που χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις σε βάθος χρόνου έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα και έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

More
30 Oct 2011 14:44 #100889 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Επιπλέον Quick starts για το FM2012 Demo

Λοιπόν για όσους δεν έχουν αγοράσει την πλήρη έκδοση του Football Manager 2012, είτε επειδή δεν θέλουν να δίνουν 50 ευρώ κάθε χρόνο, είτε γιατί περιμένουν να βγει το νέο patch και να διορθωθούν τα bugs που έχει το παιχνίδι, είτε γιατί περιμένουν να βγει το crack (ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εδώ πέρα), και έχουν λιώσει το demo, μπορούν να διευρύνουν την προσφερόμενη από το demo εμπειρία παίζοντας κάποιο από τα πρωταθλήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται σ'αυτό όπως το ελληνικό.
Για να προσθέσετε πχ το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να κατεβάσετε το αντίστοιχο quick start και να το τοποθετήσετε στον κατάλληλο φάκελο ακολουθώντας την εξής διαδικασία.
1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα footballmanagerportugal.pt.vu/
Άμα θέλετε την μεταφράζετε και στα αγγλικά γιατί είναι όλα γραμμένα στα πορτογαλικά
2. Πατάτε τον σύνδεσμο quick starts
3. Διαλέγετε τη λίγκα που θέλετε και πατάτε τη δισκέτα δίπλα της για να κατεβάσετε το quick start
4.Στη σελίδα που εμφανίζεται πατάτε regular download
5.Στην επόμενη σελίδα πατάτε: Click here to start downloading from sendspace
6. Αφού κατέβει το αρχείο θα παρατηρήσετε ότι είναι συμπιεσμένο σε μορφή .rar . Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το αποσυμπιέσετε.
7.Το νέο αρχείο που θα προκύψει και το οποίο είναι της μορφής .qfm (πχ Grecia.qfm) θα πρέπει να το αντιγράψετε στο φάκελο: Steam/steamapps/common/Football Manager 2012 demo/data/quick starts (Ο φάκελος Steam βρίσκεται συνήθως μέσα στα Prοgram files)
8. Ανοίξτε το Manager και παίξτε στη λίγκα που μόλις κατεβάσατε.

PC user forever !!!

More
02 Nov 2011 15:00 #100989 by Σπύρος Λούης
Παιδιά όποτε πατώ πάνω στο όνομα ενός από τα staff μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα An error file has been generated in/SportsInteractive/FootballManager 2012 FM 2012 v12.0.3.231651 (2011.11.02 14.39.58).dmp υπαρχει καποια λυση;

ΥΓ. Έβαλα όλες τις photo που είχα στο FM11

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
03 Nov 2011 14:08 #101021 by Μάνος Γρυπάρης
Μηπως δεν εχεις το αυθεντικο?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Nov 2011 19:00 #101434 by theogfilis
Μου αρέσει πάρα πολύ το παιχνίδι, φέτος. Χωρίς μεγάλες καινοτομίες, χωρίς πολλά φρου φρου, αλλά ολοκληρωμένο. Γενικά, έχω την αίσθηση, ότι η SI, τα τελευταία χρόνια (Από το 09 και μετά), έχει αποφασίσει να προβαίνει σε "ξεσκόνισμα" και τελειοποίηση κάθε έκδοσης. Κι έτσι, πετυχαίνει να έχει ένα παιχνίδι που χρόνο με το χρόνο είναι καλύτερο. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, εννοώ ότι αν εντοπίσει στο FMx 10-20-30 ελαττώματα, στο FMx+1 θα τα έχει διορθώσει -σχεδόν- εξ ολοκλήρου, αλλά δεν θα έχει προσθέσει κάτι καινοτόμο. Εμένα μου αρέσει αυτή η "πολιτική".

Όπως, επίσης, μου αρέσει κι αυτό το "βγάζω patch, όποτε χρειαστεί, για τα minor bugs". Eιδικά φέτος που το παιχνίδι είναι steam only και δεν χρειάζεται να ψάχνεις σε site, να κατεβάζεις και να εγκαθιστάς (με χειροκίνητο τρόπο) τα patches.

Aαα, και επειδή πήρε το μάτι μου μια συζήτηση για τη 3d απεικόνιση, να πω ότι παίζω αποκλειστικά με 2d classic. Κι έτσι πρέπει να κάνει κάθε managerόφιλος που σέβεται τον εαυτό του. Οι κουκίδες αποτελούν το σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού. Δεν πεθαίνουν ποτε.

One more match, I promise..

More
18 Nov 2011 10:09 #101546 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω το τελευταίο patch?

More
18 Nov 2011 16:18 #101560 by Άγγελος Φασούλης
Το τελευταίο patch που έχει βγει είναι το 12.0.4 και όπως λέει και στην επίσημη ανακοίνωση του site του FM2012, θα πρέπει να έχετε το steam στο Online mode ώστε να σας κατέβει αυτόματα το patch.

More
08 Mar 2012 14:43 #105639 by eliminator
Football Manager 2012: Patch Ιανουαρίου

Έρχεται την Παρασκευή στις 8 το βράδυ. Το Steam πουλάει πλέον το FM στα 20 ευρώ.

Η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το πολυπόθητο update μεταγραφών Ιανουαρίου για το Football Manager 2012 θα μας έρθει την Παρασκευή στις 20:00. Το update θα εγκαθίσταται αυτόματα στο παιχνίδι με το που θα ανοίξετε το Steam.

Πέραν αυτού, από σήμερα μέχρι την ώρα κυκλοφορίας του patch, το Steam θα προσφέρει το Football Manager 2012 με 60% έκπτωση, στα 19.99€. Για να το αγοράσετε κάντε κλικ εδώ .

Η Sports Interactive ανακοίνωσε επίσης ότι το Football Manager Handheld 2012 για iOS είναι υποψήφιο για καλύτερο παιχνίδι φορητής συσκευής, στα βραβεία Carphone Warehouse Appy, η οποία είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη στη Μεγάλη Βρετανία, πατρίδα της εταιρείας (και φυσικά του ποδοσφαίρου). Σε λίγες εβδομάδες αναμένουμε να κυκλοφορήσει το update Ιανουαρίου και για την αντίστοιχη φορητή έκδοση.

Το Football Manager 2012 κυκλοφορεί από τις 21 Οκτωβρίου 2011 για PC και Mac. Διαβάστε το review .

Μάνος Γρυπάρης

More
08 Aug 2012 04:22 #111060 by Tasos Loxopoulos
καλημέρα παίδες! φέτος για πρώτη χρονιά μπήκα στο μεγαλείο του fm και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα με τις δυνατότητες του. μέχρι πριν μερικούς μήνες το pc το είχα μόνο για δουλειά και ίντερνετ καθώς ήμουν κονσολακιας.αν και πρώτη χρονιά είτε με κάποιες συμβουλές από φίλους είτε με την βοήθεια του site κατάφερα να κάνω την barca(ναι είμαι groupie της :P ) νούμερο 1 αν και δεν χρειαζόταν εμένα ...τεσπα. ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνω ερώτηση μπορεί σε πολλούς από σας να φανεί άκυρη αλλά έχω το δικαιολογητικό ότι παίζω μόνο 3 μήνες. αποφάσισα μετά από αρκετά χρονιά να αλλάξω pc και αναρωτιέμαι αν μπορώ μέσο του steam να έχω το save μου και στην άλλη συσκευή η πρέπει να ξεκινήσω new game;