FM2011 - Transfers και Division Update Καλοκαίρι 2011
Η πιο δύσκολη περίοδος για όλους εμάς τους λάτρεις του Football Manager είναι αυτές οι ατέλειωτες καλοκαιρινές μέρες....
Η επόμενη έκδοση του παιχνιδιού βγαίνει το Νοέμβρη αλλά μέχρι τότε πως να περιμένουμε για να κάνουμε πρωταθλήτρια την αγαπημένη μας ομάδα χρησιμοποιώντας τις νέες της μεταγραφές;;;
Πιστεύω πως αυτή η δημοσίευση μπορεί να σας βοηθήσει!!!!
Με φορτωμένη την τελευταία επίσημη database του παιχνιδιού (11.3.0 update), επεξεργάστηκα τον editor του παιχνιδιού και σας παρουσιάζω το επικαιροποιημένο editor data, με τις εξής αλλαγές στη βάση δεδομένων:
1) Στo history όλων των διοργανώσεων (εγχώριων και ευρωπαϊκών) δεν υπάρχουν τα δεδομένα της τελευταίας χρονιάς πριν την έναρξη του παιχνιδιού (2009-10). Αντ' αυτών έχω βάλει τα δεδομένα της χρονιάς που μας πέρασε (2010-11). Έτσι π.χ. ως πρωταθλητής Ελλάδος 2010 εμφανίζεται ο Ολυμπιακός και ως κυπελλούχος η ΑΕΚ, αντί να εμφανίζεται ως κάτοχος των διοργανώσεων αυτών ο Παναθηναϊκός.
2) Στα πρωταθλήματα Α' κατηγορίας της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας συμμετέχουν οι ομάδες που παίζουν φέτος στις κατηγορίες αυτές.
3) Στο Champions Cup και στο Euro Cup όλες οι συμμετέχουσες ομάδες είναι οι φετινές και μάλιστα από τη φάση που ξεκινάει η καθεμία κανονικά.
4) Στα ελληνικά πρωταθλήματα έχω κάνει την αναδιάρθρωση που δεν θα τολμήσει κανένας απ' ότι φαίνεται να κάνει... Με βάση τις κατατάξεις του 2010-11 σε Superleague, Football League, Football League 2 Βορρά και Νότου, έχω ρίξει μία κατηγορία παρακάτω όποιον... του αξίζει για στημένα, πλαστογραφίες και δωροδοκίες (από τη Superleague έριξα Βόλο, Καβάλα, Ηρακλή και Τρίπολη). Στη συνέχεια κάλυψα όσες κενές θέσεις υπήρχαν σε κάθε κατηγορία σύμφωνα με τους περυσινούς βαθμολογικούς πίνακες (π.χ. στη θέση των 4 ανέβηκαν στη Superleague Γιάννινα, Παναιτωλικός, ΟΦΗ και Δόξα Δρ.). Προφανώς τη θέση του Βόλου στο Euro Cup παίρνει ο Άρης.
5) Last but not least, φυσικά όλες οι μεταγραφές σε Ελλάδα και Ευρώπη με καθημερινή ανανέωση!!!
Το αρχειάκι του editor data θα το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:
Code:
http://nick-vav.blogspot.com/2011/09/blog-post.html
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1) Αποθηκεύεται το αρχείο στο φάκελο "Τα έγγραφά μου/Sports Interactive/Football Manager 2011/Editor data"
2) Ξεκινάτε το FΜ2011 και επιλέγεται NEW GAME.
3) Στο παράθυρο Choose Database που σας ανοίγει θα πρέπει να έχετε επιλεγμένη database την 11.3.0 update (ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δεν έχετε κατεβάσει ακόμα το update αυτό δεν θα δουλέψει ο editor data) και στο Editor Data Files θα σας γράφει λογικά " 0 enabled (1 in total) " και θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τσεκάρετε το Change πριν πατήσετε ΟΚ.
4) Πλέον σας έχει βγάλει το Select Editor Data Files, όπου θα τσεκάρετε τον editor data και θα πατήσετε Confirm.
5) Επιλέγετε τα πρωταθλήματα που θέλετε και.... καλό παιχνίδι!!!!!!!!!
Υ.Γ. Το θέμα θα ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά με τις νέες μεταγραφές που θα προκύπτουν!!!!!