Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM 11 Need help

More
02 Jul 2011 01:01 #95248 by Mellberg7
FM 11 Need help was created by Mellberg7
Γεια σε ολους,

Ξεκινησα να παιζω fm μετα απο αρκετο καιρο και θα ηθελα να μου δωσετε tips στο πως να διωχνω παικτες(καθως γνωριζω οτι πολυ απο εσας παιζετε fm).Κατεβαζω την τιμη τους πολυ χαμηλα σε σχεση με το value τους αλλα δεν φευγουν με τιποτα ακομα και οταν βαζω 0 price τζιφος,δεν δεχομαι καθολου προτασεις.
Επισης αν εχετε καποιο αλλο tip γενικοτερα ειναι καλοδεχουμενο :D .
Εχω Leeds United και μολις ξεκινησα την πρωτη χρονια και ειμαι στις μεταγραφες του καλοκαιριου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2011 12:46 #95254 by eliminator
Replied by eliminator on topic FM 11 Need help
Ο Μάνος(αρχισυντάκτης του site) έχει φτιάξει 10άδες θέματα που να δείνει tips και σημαντικές πληροφορίες άρα δεν χριεαζόταν να ανοίξεις θέμα μόνο να ψάξεις περισσότερο. Πήγαινε στο θέμα Football Manager και δες.

More
02 Jul 2011 12:58 #95255 by Mellberg7
Replied by Mellberg7 on topic FM 11 Need help
Ηδη εχω ψαξει εδω www.gameworld.gr/forum/10/7847 αλλα δεν εχω βρει τιποτα σχετικο.Απλως αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο που ζηταω πειτε μου.....

More
02 Jul 2011 13:17 #95258 by eliminator

Mellberg7 wrote: Ηδη εχω ψαξει εδω www.gameworld.gr/forum/10/7847 αλλα δεν εχω βρει τιποτα σχετικο.Απλως αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο που ζηταω πειτε μου.....

Αυτό το θέμα δείνει πολύ σημαντικές πληροφορίες, μπορεί να σου φένεται ανούσια η προπόνηση αλλά είναι ότι πιο σημαντικό, όπως και οι οδηγίες στα insight της ομάδας. Το δικό μου tip θα ήταν να μην πουλήσεις παίχτες γιατί είναι αρχή και να αγοράσεις staff και να βάλεις να προπονούν την ομάδα(υπάρχει σχετικό θέμα πως να το κάνεις αυτό) έτσι ώστε όλοι οι τομείς στην προπόνηση να φτάσουν όσο γίνεται πιο κοντά στα 5 αστέρια. Αυτό είναι το πρώτο που κάνω εγώ πάντα όταν ξεκινάω στο fm. Μετά δοκιμάζω παίχτες ανεβάζω budget βλέπω που υστερώ και εκεί θα αγοράσω παίχτες. Τώρα αν οπωσδήποτε θες να διώξεις έναν παίχτη κάνε terminate contract (θα σου κοστίσει λίγο) που σημαίνει λύση συνεργασίας. Αλλιώς στο fm δεν γίνεται να πουλήσεις. Είχα βγάλει τον Higuain με 15 εκ. και κανένας δεν τον αγόρασε. Στο fm είναι γενικώς πολύ δύσκολο να πουλήσεις(δεν αγοράζει κανείς ασχέτου τιμής) και να αγοράσεις(αστρονομικά ποσά) που ελπίζω να βελτιωθεί στα επόμενα football manager.

More
02 Jul 2011 13:23 #95259 by Mellberg7
Δεν ειπα οτι ειναι ανουσιο :? ειπα απλως οτι δεν λεει και σχετικο με το "διωξιμο" παιχτων ισα ισα που ειναι πολυ χρησιμο...Βασικα μου μενουν 1.2m για να ολοκληρωσω δυο μεταγραφες που τις εχω αναγκη,για αυτο επειγει να πουλησω ειναι,μονο αυτες θα κανω την πρωτη χρονια...

More
02 Jul 2011 13:39 #95261 by eliminator
Έκανα λάθος ήθελα να γράψω "φένεται ανούσιο" όχι "σου φένεται ανούσιο" μπερδεύτηκα.
Πατάς Set Transfer Status? Δοκίμασε το Offer to Clubs, όρισε την τιμή και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πουλήσεις αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο. Δοκίμασε και πες μου.

Δοκίμασε και αυτό για να ανεβάσεις το Budget να αγοράσεις τους παίχτες Leeds United > Boardroom πάνω δεξιά έχει μια μπάρα, ανεβασέ την στο τέρμα, αν είναι ήδη στο τέρμα τότε πήγαινε κάτω δεξιά Interact with Board>Finances>Transfer Bugdet και διάλεξε ότι θες και θα σου απαντήσουν ανα θα σου ανεβάσουν το budget ή όχι...

More
02 Jul 2011 13:48 #95262 by Mellberg7

eliminator wrote: Έκανα λάθος ήθελα να γράψω "φένεται ανούσιο" όχι "σου φένεται ανούσιο" μπερδεύτηκα.
Πατάς Set Transfer Status? Δοκίμασε το Offer to Clubs, όρισε την τιμή και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πουλήσεις αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο. Δοκίμασε και πες μου.

Αυτο ειχα κανει offer to clubs αλλα τιποτα.Στην αρχη τους εβαζα λιγο πανω απο το value τους μετα ακριβως το value τους και οσο πηγαινα και κατεβαινα,εφτασα μεχρι και μηδεν για να διωξω καποια μεγαλα συμβολαια.Απο τους 6-7 παιχτες που το εκανα αυτο μπορεσα να στειλω εναν δανεικο \:D/
Χρειαζομαι αυτο το 1.5M τοσο πολυ, εχω κανει και το transfer bugdet adjustment μονο με τις μεταγραφες μπορω να μαζεψω λεφτα

More
02 Jul 2011 13:56 #95263 by eliminator
Αν έχεις κάνει bugdet adjustment τότε μίλησε με το board για αύξηση ή του wage bugdet ή το transfer bugdet.

More
15 Jul 2011 18:28 #95987 by Μάνος Γρυπάρης
Πέρα από αυτό που λέει ο eliminator, από φέτος οι παίκτες που μόλις έχουν έρθει στην ομάδα δεν πωλούνται κατευθείαν. πρέπει να περιμένεις την περίοδο του Ιανουαρίου στη χειρότερη των περιπτώσεων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jul 2011 21:10 #96056 by Θοδωρής Κώτσελας

Manos wrote: Πέρα από αυτό που λέει ο eliminator, από φέτος οι παίκτες που μόλις έχουν έρθει στην ομάδα δεν πωλούνται κατευθείαν. πρέπει να περιμένεις την περίοδο του Ιανουαρίου στη χειρότερη των περιπτώσεων.

αυτο δεν το ηξερα.ετσι ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα και πιο δυσκολο.