Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με το classic controller pro στο wii

More
11 Jun 2011 22:22 #94491 by cousma
Καλησπέρα σε όλους παιδιά,
Είμαι καινούργιος στο site κι εγώ φανατικός με το pro evolution soccer... Προσπαθώ λοιπόν να παίξω το αγαπημενο μου αυτο παιχνίδι στο wii κι ενώ έχω και το classic controller pro όταν το συνδέω με το remote του wii, δεν δείχνει να δουλεύει. Λογικα δεν θα έπρεπε να πηγαινε ο έλεγχος στο classic controller μετα τη συδεση??Παρολα αυτά δεν δειχνει να δουλεύει και απο το remote χανεται το βελακι (λογικο βέβαια γιατι εχω συνδεσει το αλλο control). Το μονο που έχω διαπιστώσει ειναι οτι ενω η μπαταρια ειναι φουλ στο remote μόλις το συνδέσω με το classic πέφτει ολη η μπαταρια και δείχνει αδεια.

Καμια ιδέα απο καποιον που να εχει αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο??
Ευχαριστώ!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2011 17:30 #94511 by cousma

cousma wrote: Καλησπέρα σε όλους παιδιά,
Είμαι καινούργιος στο site κι εγώ φανατικός με το pro evolution soccer... Προσπαθώ λοιπόν να παίξω το αγαπημενο μου αυτο παιχνίδι στο wii κι ενώ έχω και το classic controller pro όταν το συνδέω με το remote του wii, δεν δείχνει να δουλεύει. Λογικα δεν θα έπρεπε να πηγαινε ο έλεγχος στο classic controller μετα τη συδεση??Παρολα αυτά δεν δειχνει να δουλεύει και απο το remote χανεται το βελακι (λογικο βέβαια γιατι εχω συνδεσει το αλλο control). Το μονο που έχω διαπιστώσει ειναι οτι ενω η μπαταρια ειναι φουλ στο remote μόλις το συνδέσω με το classic πέφτει ολη η μπαταρια και δείχνει αδεια.

Καμια ιδέα απο καποιον που να εχει αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο??
Ευχαριστώ!!

Μα γιατι δεν απανταει κανενας??κανεις δεν εχει αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο η κανεις δεν εχει να πει μια ιδεα??

More
12 Jun 2011 18:25 #94513 by cousma
Mήπως ειναι ελαττωματικο το classic controller που εχω αγορασει??και πως θα το καταλάβω αυτό?

More
12 Jun 2011 18:34 #94515 by Μάνος Γρυπάρης
Δοκιμασε το με αλλα games. Αν δεν παιζει τοτε ειναι ελαττωματικο και μιλας με το καταστημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jun 2011 03:23 #94543 by cousma
Το εχω αγορασει απο ηλεκτρονικο καταστημα θα κανουν αλλαγη?

More
15 Jun 2011 15:28 #94633 by Μάνος Γρυπάρης
Οφείλουν να το κάνουν.Μίλα μαζί τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)