Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Top Eleven

More
12 Jan 2013 15:25 #118660 by Μάνος Γρυπάρης
Γιατί πολύ απλά δεν είναι συμβατό. Στείλε τα παράπονά σου στο support@nordeus.eu

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2013 15:24 #119859 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα είμαι moderator στην Ελληνική σελίδα του Top Eleven στο Facebook

Ότι γράφετε εδώ από μελλοντικές προτάσεις πάει κατευθείαν στους developers.

Θα ανανεώνω το 1ο post του topic αναλόγως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Mar 2013 14:05 #121309 by giwrgos
Replied by giwrgos on topic Top Eleven
καλημερα κ απο εδω...οπως σου ανεφερα εχω χαλασει ενα σωρο λεφτα για τα δικα μ δεδομενα κ βλεπω οτι ενω εχω πλυ καλη ομαδα την καλυτερη για την ακριβεια στο πρωταθλημα ειμαι 8ος 4 αγωνιστικες πριν το τελος..και σε ρωταω...εσυ στην θεση μου τι θα εκανες..θα συνεχιζεσ να παιζεις..??ενω βλεπεις οτι κανει τ δικα του και δν μπορεις να το αλλαξεις??

More
07 Mar 2013 13:42 #121376 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως ολα τα free-to-play games, ετσι κι αυτο, βασιζονται σε συστημα μικροπληρωμων. Αν δεν θες να ξοδεψεις χρηματα το μονο που εχεις να κάνεις είναι να αγοράζεις παίκτες νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ ξοδεύοντας λίγα tokens.
Η να κάνεις υπομονή όπως οι περισσότεροι και να μην ξοδεύεις χρήματα για να ανέβεις κάθε χρόνο κατηγορία.

More
29 Jun 2013 07:51 #127029 by JoGenius Jojakos
Replied by JoGenius Jojakos on topic Top Eleven
Sixoreste me gia ta greeklish alla den tin palevw na grapsw ellinika kai idika 8 to proi :P
Ayto pou exw katalabi egw gia to pexnidi einai oti mexri ena epipedo mporis na pas opos to leme tzampa eimai stin 1 fasi simera telioni to protathlima gia proti fora otan graftika sto pexnidi den epexa me tin mia kai etsi otan mpika eimouna telefteos sto protathlima kai eixa xasi idi sto kipelo simera pezw last match gia na mpw 4da gia champions league o nai meta apo iperanathropes prospathies katafera na anevw fisika se ayto sinevale to oti kimame 6-7 to proi kai olo to vrady exw to xrono na xtipisw pextes 5 sterous se mikri ilikia pera apo ayto i dikia mou aporia einai i exis epidi otan arxisa to protathlima to arxise kai o kolitos mou kai mas ekatse na pezoume mazi ston idio omilo tora pou tha anevoume tha eimaste palli mazi?kai allo ena to champions league einai 1 gia kathe epipedo proponiti? diladi egw tora ama fisika perasw simera tha pexw tou xronou me tous protous oi me aytous pou exoune to idio epipedo proponiti me emena sto champions league?

More
26 Jul 2013 02:54 #129173 by Βασίλης Καλφούντζος
Μιας και είμαι νεούλι εγώ στο Top11 (σήμερα ξεκίνησα), θέλω να ρωτήσω, αν παίξω 2 φιλικά σήμερα με διαφορά μιας ώρας και αύριο Σάββατο έχω ματσάκι κανονικό θα υπάρχει πρόβλημα;

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
26 Jul 2013 04:55 #129183 by Γιώργος Λόλας
Το μόνο πρόβλημα που σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρξει, είναι να κουραστούν οι παίκτες σου από τα φιλικά και να μη προλάβουν να ξεκουραστούν για τον αγώνα. Ειδικά αν τους προπονήσεις κιόλας. Ως καινούριος δε θα έχεις βαλιτσάκια ξεκούρασης. Πρόσεχε επίσης στην τακτική, να μη βάλεις να παίζουν οι παίκτες σου σκληρά, μη φας καμία κόκκινη (γενικά αυτό).

Αν το ματσάκι είναι κατά το βράδυ, βάλε σήμερα να κάνεις κανένα φιλικό.

More
04 Dec 2013 20:45 #136222 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Top Eleven
Εφτασα στο level 21 κ το παρατησα..Μονο ο Μανος -απο την λιστα φιλων μου- ηταν σε καλυτερο level..
Το παιχνιδι εχει κανει μεγαλη κοιλια κ ειναι πολυ στασιμο εδω κ πολυ καιρο..Το να βαζουν σαν προσθηκη τις φανελες των πραγματικων ομαδων που κοστιζουν πχ 180 tokens,δεν μου λεει κατι...
Για facebook ειναι καλο.Μεχρι εκει ομως.

More
14 Feb 2014 22:56 #140567 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Top Eleven
Mετα απο 60 ημερες αποχης,σου σβηνουν την ομαδα..
Επισης μεγαλο μειονέκτημα που δεν σου δινουν το δικαιωμα να δωσεις την ομαδα καπου αλλου..πχ σε εναν φιλο που ενδιαφερεται..
Βεβαια αυτο θα ηταν αδικο γιατι η προσπαθεια ειναι ατομικη αλλα ειναι κριμα να χανονται ομαδαρες που φτιαχτηκαν με κοπο ενω θα μπορουσε να τις συνεχισει ενας φιλος που εχει κολλημα με το παιχνιδι

More
15 Feb 2014 01:14 #140571 by Γιώργος Λόλας
Κι εμένα μου είχαν σβήσει την ομάδα. Δεν το βρίσκω σωστό αυτό γιατί μπορεί κάποιος να έχει ρίξει λεφτά για να αγοράσει tokens και μετά για λίγο καιρό να μην μπορεί να παίξει.