Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ερωτηση για focus points

More
15 Feb 2011 20:57 #89841 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες πως μαζευεις focus points ή coach?γιατι κ στο ML αλλα κ στο be a legend εχω λιγους κ δεν βλεπω να ανεβαινει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2011 05:00 #90934 by Μάνος Γρυπάρης
Θα πρέπει να προσλάβεις καλύτερους coaches για να αποκτήσεις focus points. Άρα αν δεν έχεις καλή ομάδα μάζευε λεφτά και κάνε υπομονή.

Ως γνωστόν, τους αξιοποιείς στην προπόνηση για να ανεβάσεις τα stats.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Mar 2011 12:21 #91133 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Θα πρέπει να προσλάβεις καλύτερους coaches για να αποκτήσεις focus points. Άρα αν δεν έχεις καλή ομάδα μάζευε λεφτά και κάνε υπομονή.

Ως γνωστόν, τους αξιοποιείς στην προπόνηση για να ανεβάσεις τα stats.

ωραιος ευχαριστω φιλε.θα το παλεψω ειμαι στο δευτερο χρονο εκανα ανανεωση στο συμβολαιο μου κ καταφερα στον πρωτο χρονο να βγω πρωτος σκορερ κ να βγαλω την ομαδα GL.παιζω στην ισπανια με σαραγοσα κ κερδισα μια φορα την ρεαλ τωρα στο δευτερο χρονο.τα αποτελεσματα φαινονται οταν τις κερδισεις ή στο τελος τις χρονιας?τις εχω αξιοποιηση για καποια stats.ο προπονητης δεν δινει κατι?γιατι εχω βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.

More
20 Mar 2011 16:18 #91153 by Μάνος Γρυπάρης
Βασικά στους Coaches της ομάδας σου αγόρασε αυτούς με τα καλύτερα stats σε όλες τις κατηγορίες.

Έτσι θα έχεις τον μέγιστο αριθμό από focus points.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Mar 2011 10:37 #91396 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Βασικά στους Coaches της ομάδας σου αγόρασε αυτούς με τα καλύτερα stats σε όλες τις κατηγορίες.

Έτσι θα έχεις τον μέγιστο αριθμό από focus points.

αυτο για το master league,στο be a legend που δεν μπορω να αλλαξω προπονητη τι κανω για να ανεβουν κ να εχω πιο πολλους?τους χρησιμοποιω για να μαθω κινησης (skils) αλλα θελω σιγα σιγα να εχω πολλους ωστε να γεμισουν ολες οι μπαρες.οι focus ειναι λευκες παυλες οι πρασινες τι ειναι?μηπως εννοεις αυτες οτι θα παρω απο καλιτερο προπονητη?

More
26 Mar 2011 18:20 #91401 by Μάνος Γρυπάρης
Τι προπονητές να έχεις στο Become a Legend?
Εκεί ελέγχεις μόνο έναν παίκτη. Δε κάνεις τίποτα άλλο.
Οι πράσινες παύλες είναι τα στατιστικά που έχεις. Οι άσπρες παύλες είναι αυτά στα οποία θες να προπονηθείς, επιλέγεις δηλαδή που θα βελτιωθείς. Όλα αυτά μεταφράζονται σε στατιστικά με αριθμούς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Apr 2011 23:21 #92037 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Τι προπονητές να έχεις στο Become a Legend?
Εκεί ελέγχεις μόνο έναν παίκτη. Δε κάνεις τίποτα άλλο.
Οι πράσινες παύλες είναι τα στατιστικά που έχεις. Οι άσπρες παύλες είναι αυτά στα οποία θες να προπονηθείς, επιλέγεις δηλαδή που θα βελτιωθείς. Όλα αυτά μεταφράζονται σε στατιστικά με αριθμούς.

ok φιλε ευχαριστω για την βοηθεια..