Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 2011 on line PS3

More
17 Jan 2011 23:29 #87974 by Prince Philip
Μακραν το κορυφαιο . Ειναι αλλη αισθηση να παζεις με αλλα ατομα απ`ολο τον κοσμο .24 ωρες το 24 ωρο βρισκονται on line πανω απο 150.000 ατομα απ`ολες τις χωρες . Ειναι πολυ ομορφο το μενου , με σημαιουλα της χωρας διπλα απ`το ονομα καθε παικτη . Επισης μπορεις να συμμετεχεις σε multiplay game , μπορουν να παιξουν απο 2 εως 22 παικτες , επισης μπορεις να επιλεξεις την αυτοματη μηχανη να σου βρει παικτη του επιπεδου σου να παιξεις φιλικο . Με καθε ματς που δινεις η προοδο σου φαινεται σε μια μπαρα και αντιστοιχα ανεβαινεις επιπεδα . Διπλα απ`το ονομα και τη σημαια του καθε παικτη υπαρχει και ο αριθμος που δειχνει το επιπεδο καθε παικτη . ΜιΑ ''ΤΡΕΛΛΗ ΤΡΕΛΛΗ'' ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ που εχει το FIFA 11 ΕΙΝΑΙ οτι μπορεις να προσθεσεις υμνους των ομαδων και να επιλεξεις αν θελεις να ακουγονται οταν μπαινει η εκαστοτε ομαδα μεσα στον αγωνιστικο χωρο ή και οταν βαζει γκολ , επισης μπορεις να προσθεσεις ηχητικα φιλαθλων , συνθηματα κλπ. Ενας ευκολος τροπος ειναι να τα αντιγραψεις απ`το youtube να τα μετατρεψεις σε mp3 και να τα περασεις στον σκληρο του PS 3 μετα , απ`το μενου του fifa 11 στην επιλογη sounds & chants επιλεγεις τα αρχεια ηχητικων που ανεβασες . Εγω εχω βαλει ν αακουγεται ο υμνος του Θρυλου του ΠΑΟ της αεκ του ΠΑΟΚ της ρεαλ , ματσεστερ , τοτεναμ κλπ οταν μπαινουν οι ομαδες στο γηπεδο και διαφορα αληθινα γηπεδικα συνθηματα οπως π.χ ''εισαι στο μυαλοοοο κατι μαγικοοο'' ή γ....ο ΠΑΟ και η Λεωφορος χαχαχα. Ο Ηχος ειναι ρεαλιστικοτατος γιατι ακουγεται απο τα ηχεια του γηπεδου διακριτικα . Στο μενου μπορει κανεις αντι για τα τραγουδια που εχει για επιλογες το fifa να μπει το κομματι του championw league . Και φυσικα εκει που επισης υπερτερει το fifa εναντι οποιουδηποτε αντιπαλου ειναι οτι εχει ολες τις ομαδες οπως ακριβως ειναι και οχι η Αρσεναλ π.χ να παρουσιαζεται ως N.LONDON . και φυσικα εχει τα υπερδιπλασια γηπεδα σε σχεση με το PRO . FIFA 11 on line και ....θα κολλησετε .

Αυτοι που θεωρουν ακομα το PRO ως το καλυτερο ποδοσφαιρακι μαλλον δεν εχουν παιξει fifa ή δεν εχουν ψαξει τις δυνατοτητες του fifa . Eιμαι φανατικος και παλιος του fifa απο το FIFA 96 Εχω παρακλολουθησει την εξελιξη του και μπορω να πω οτι ειναι σε μια πολυ κορυφαια στιγμη του . Το game εχει βεβαια πολυ μελλον ακομα . Περιμενω να δω ποτε θα μπει ελληνικο πρωταθλημα και ποτε θα μπορεις να κατεβαζεις extra γηπεδα ή και να σου δινεται η δυνατοτητα να φτιαχνεις το δικο σου γηπεδο , ετσι ωστε ολες οι ομαδες να εχουν το πραγματικο τους γηπεδο και οχι μονο 60 ομαδες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2011 18:38 #88108 by Γεράσιμος Βαγγής
Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση 1000% και εγώ δεν ήμουν φανατικός του FIFA.

PRO επαιζα και το παράτησα στο FIFA 10. Η διαφορά ήταν χαώδης. Το τελευταίο PRO έκανε σημαντικές αλλαγές αλλά έχει μέλλον ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο του FIFA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.