Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με Pro

More
09 Jan 2011 03:03 #87458 by lavezzi7
Έχω laptop sony vaio με 15άρα οθόνη με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Επεξεργαστής:Intel Core i5 2,53 GHz
Μνήμη:4 GB
Κάρτα γραφικών:ATI Radeon 5650 1GB

Πίστευα ότι αυτά είναι αρκετά για να τρέξει το Pro αλλά κατέβασα πρώτα το demo για να το δοκιμάσω και πραγματικά απογοητεύτηκα.Πολλά σπασίματα στο fullscreen,λιγότερα σε window-mode αλλά τα νεύρα είναι τα ίδια.

Λέω να αγοράσω στο αυθεντικό αλλά είναι κρίμα να πετάξω τζάμπα λεφτά.

Εγκατέστησα και τους νέους drivers και πάλι τα ίδια.Δεν μπορώ να βρω τι πραγματικά είναι αυτό που φταίει...ίσως είναι bug του demo... :?

Αξίζει να πάω να το αγοράσω ή πάλι θα κολλάει? :-k

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2011 12:30 #87464 by Γιάννης Ρέμας
γιατί δεν το αγοράζεις πρώτα από το .................... και άμα δεν κολλάει το παίρνεις και από μαγαζί?

More
09 Jan 2011 12:35 #87466 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Πρόβλημα με Pro

legend10 wrote: γιατί δεν το αγοράζεις πρώτα από το .................... και άμα δεν κολλάει το παίρνεις και από μαγαζί?

Θέλεις να πεις να το νοικιάσει. Πες το, μην ντρέπεσαι! Και εγώ πρώτα θα σου έλεγα να το νοικιάσεις και αν δεν σου κάνει τσαχπινιες το αγοράζεις. Αν και δεν αξίζει τα λεφτά του, πάρε καλύτερα Fifa. Λεφτά για πέταμα είναι το Pro φέτος.

More
09 Jan 2011 12:37 #87467 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote:

legend10 wrote: γιατί δεν το αγοράζεις πρώτα από το .................... και άμα δεν κολλάει το παίρνεις και από μαγαζί?

Θέλεις να πεις να το νοικιάσει. Πες το, μην ντρέπεσαι! Και εγώ πρώτα θα σου έλεγα να το νοικιάσεις και αν δεν σου κάνει τσαχπινιες το αγοράζεις. Αν και δεν αξίζει τα λεφτά του, πάρε καλύτερα Fifa. Λεφτά για πέταμα είναι το Pro φέτος.

ναι αυτο εννοούσα :mrgreen:

More
09 Jan 2011 14:27 #87473 by rafor
Replied by rafor on topic Πρόβλημα με Pro
+1 στην ενοικιαση.Το καλυτερο βημα ειναι αυτο μιας και σου εδειξε σημαδια lag το demo, αλλα απο pc εισαι μια χαρα και καλη καρτα γραφικων εχεις.Οποτε σιγουρα να το νοιακιασεις θα ηταν το καλυτερο βημα.Τωρα εαν θελει να το αγορασει, κανεις δεν τον εμποδιζει.

More
09 Jan 2011 15:05 #87477 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δοκιμασες να παιξεις με τις ρυθμίσεις στο Vsync? (Ενεργοποιηση και απενεργοποιηση δηλαδη)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jan 2011 15:32 #87481 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Πρόβλημα με Pro
Αν εννοείς τα settings του παιχνιδιού το Vsync μου το έχει πάντα ενεργοποιημένο στο demo και δεν μπορώ να το ξετικάρω.

Για την ενοικίαση που λέτε δεν ξέρω αν θα το έχει το MUST στην γειτονιά μου...αν και έχω να πατήσω εκεί 2 χρόνια... :mrgreen:

More
09 Jan 2011 16:08 #87485 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μεσα στο σπιτι σου δεν εχει πειρατες;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jan 2011 16:26 #87487 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Πρόβλημα με Pro

BigBoss wrote: Μεσα στο σπιτι σου δεν εχει πειρατες;

Έχει μερικούς είναι η αλήθεια... :oops:

Το θέμα είναι πως είναι 6 GB και κατεβαίνει αργά... :?

edit:Βρήκα! :cool: