Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

πρόβλημα στο online football manager !!!!!

More
10 Dec 2010 15:58 #85676 by komhs777
Λοιπόν το πρόβλημα που έχω βασικά είναι χρόνιο δηλαδή το είχα σε όλα τα manager που έχω παίξει online συγκεκριμένα παίζω μέσο steam φορτώνω ένα πρωτάθλημα και το βάζω run us server από τις ρυθμίσεις μετά περιμένω να το φορτώσει ώστε να πάω στο game status και να δω το κωδικό που έχει για να το δώσω στο φίλο μου και να μπει και εκείνος στο server που δημιουργώ εδώ δημιουργείται το πρόβλημα διότι στο address που μου δίνει άλλοτε έχει δυο κωδικούς ο ένας είναι ο lan και έχει την κάθετο και μετά το internet κωδικό και άλλοτε έχει μονο τον internet κωδικό όταν έχει μονο τον έναν κωδικό στο address είναι όλα καλά δίνω το internet address στο φίλο μου και συνεχίζουμε κανονικά
αλλα όταν μου έχει τους δυο κωδικούς μπερδεύεται το πράμα καθώς με κανέναν από τους δυο κωδικούς που μου δίνει δεν μπορεί να συνδεθεί........το έχω αυτό το πρόβλημα πολλά χρονια και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που μπορεί... να το ξεπεράσω μια και καλή γιατί μέχρι τώρα το αντιμετώπιζα με τυχαίους τρόπους οπως restart στο pc και διαφορα αλλα ...!!

ευχαριστώ ΚΩΣΤΑΣ απο ηλιούπολη .....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2010 16:39 #85678 by klodi
ΈΧΩ K ΓΩ ΑΥΤΌ θα TAN ΚΑΛ’ ’ΜΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ Βοηθήσετε!!!!!!

More
10 Dec 2010 17:46 #85679 by Frank
μπαινεις εδω: www.whatismyip.com/ και του δινεις την ip που σου λεει :wink:

More
10 Dec 2010 21:09 #85686 by komhs777
komhs777":3uzw57xv]](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [/quote] όχι δεν κατάλαβες μάλλον εε το κωδικό ip μου τον βγάζει το βλέπω και τον ξέρω απλά είναι το θέμα πως εκεί που μου γραφει το ip καμια φορα μου βγάζει δυο κωδικούς το κωδικό του lan και του internet και όταν το κάνει αυτό ο άλλος χρηστης δεν μπορεί να μπει στο game το ερώτημα είναι πως θα κάνω στην καρτέλα του game status να εμφανίζεται μονο ο ένας κωδικός ip του internet ώστε να μπορεί να μπαίνει ο άλλος χρηστης.........??????

More
10 Dec 2010 22:41 #85690 by Frank
δεν γινεται αυτο που θες, απλα δινεις την ip ειτε απο το game status ειτε απο το site που σου εδωσα :wink: