Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Oι χειρότερές σας ήττες

More
17 Aug 2005 20:39 #845 by Andreas
Tha elega i megaliteri nila....
To kseytilisma vre paidi mou pos allios na to po :D

Entaksi...Gia mena Den thelei pola logia...

Inter Milan 6-0
Beastie - Anfield 6-0

Mia vradia pou den prokeite na ksexaso pote....Bevaia o antipalos itan dynatos...Alla 6 :oops: :oops: :oops:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2005 20:11 #931 by Μάνος Γρυπάρης
Εντάξει μωρέ, υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε 7days! :icon great laugh: )

Σε τουρνουά κι εγώ, στο CM '01/'02 (όταν είχε πρωτοβγει) με τον Παναθηναϊκό είχα χάσει 3-0 από την Ξάνθη εκτός έδρας. Δεν είχα ανακαλύψει ακόμα τις πατέντες των potential abilities κι είχα μαζέψει ένα σωρό κρυάρια στην άμυνα (τύπου Djibril Diawara, Βαγγέλης Νάστος και δεν συμμάζευεται) οπότε μάζευα τεμάχια κανονικά. Όλα αυτά την 2η χρονιά όπου τερμάτισα 3ος, την 1η χρονιά είχα πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά αντί να βελτιωθώ......γι'αυτό μου έχουν μείνει απωθημένα με τα abilities, από τότε!
:sniper smilie: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp: :blob osfp:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Aug 2005 22:01 #941 by Evangelos
Αγωνιστική περίοδος: 2009-10
Διοργάνωση: Champions League
Φάση: Προημιτελικά

Arsenal vs AEK Athens

Πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, νίκη για την ΑΕΚ 4-1 και πανηγύρια για την... πρόκριση!

Επαναληπτικός στο Emirates Stadium του Λονδίνου και μόλις στο 4ο λεπτό κάνει ο Baros to 0-1! "Καθάρισα..." μονολόγησα. Τί το' θελα;
Πριν το ημίωρο, η Arsenal έχει κάνει το σκορ 4-1 στο ημίχρονο 5-1!
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Λύμπε κάνει το 5-2, αλλά η συνέχεια είναι απογοητευτική. Τελικό σκορ 8-2 παρά το ότι η Arsenal έπαιζε με 10 παίκτες από το 77ο λεπτό.

Η απόλυτη ντροπή...

[web] www.geocities.com/smart_guys_finish_last/ntropi [/web]

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
24 Aug 2006 21:39 #18552 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα η μεγαλύτερή μου ήττα ήταν σε ένα παιχνίδι κυπέλλου όπου με την Rushden & Diamonds κληρώθηκα με την Arsenal. Τελικό σκορ: 7-0 και η Arsenal είχε τραυματία Henry και με 9 παίχτες από το 30 λόγω αποβολής των Bergamp και Cole!!!!!!!!