Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απορία για το PRO

More
03 Oct 2010 15:29 - 03 Oct 2010 15:40 #80335 by Hercules
Θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε τι βρισκετε στο pro (και το Fifa) και το παιζετε με μανια. Προσωπικα το παιχνιδι αυτο το θεωρω αποτυχια βαρετο και μονοτονο.

1000 φορες προτιμω να σφουγγαρισω το σπιτι παρα να παιξω (ποσο μαλλον να το αγορασω) pro.

Δικαιολογηστε :D

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...
Last edit: 03 Oct 2010 15:40 by Hercules.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2010 15:31 #80336 by GoldString

Hercules wrote: Θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε τι βρισκετε στο pro και το παιζετε με μανια. Προσωπικα το παιχνιδι αυτο το θεωρω αποτυχια βαρετο και μονοτονο.

1000 φορες προτειμω να σφουγγαρισω το σπιτι παρα να παιξω (ποσο μαλλον να το αγορασω) pro.

Δικαιολογηστε :D

χχαχα κοίτα φλασιά ο άλλος
Η δικαιολογία μου είναι ότι ο μπάφος πάει με pro δεν μπα να ναι το χειρότερο παιχνίδι..το ένα θέλει το άλλο πως να το κάνουμε

More
03 Oct 2010 15:43 #80338 by Hercules
ποιος μπαφος και προ πανε μαζι?! κατι τετοια μου λενε καποιοι και τρελενομαι... :D :D :D

τι του βρισκετε εννοω γιατι πορωνεστε...ενω ειναι τοσο μουφα... :mrgreen:

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
03 Oct 2010 16:20 #80342 by thanasis
τι λερε...Ξερεις κανα καλυτερο ποδοσφαιρακι απο το pro ή fifa που ειπες?

More
03 Oct 2010 16:26 #80343 by Βασίλης Δρέττας

8@no$ wrote: τι λερε...Ξερεις κανα καλυτερο ποδοσφαιρακι απο το pro ή fifa που ειπες?

βασικα απο οτι καταλαβα θεωρει γενικα τα ποδοσφαιρεκια βαρετα οπως πολλα ατομα

More
03 Oct 2010 16:55 #80346 by takisant
Γενικά πολλοί θεωρούν τα ποδοσφαιράκια βαρετά.Εγώ νομίζω πως μέχρι να τα μάθεις και να τα σαρώσεις όλα είναι μια χαρά μετά αν δεν παίζεις με αντίπαλο κάποιον άλλον όντως γίνονται βαρετή υπόθεση.

More
03 Oct 2010 18:45 #80355 by Ιβάν

GoldString wrote: χχαχα κοίτα φλασιά ο άλλος
Η δικαιολογία μου είναι ότι ο μπάφος πάει με pro δεν μπα να ναι το χειρότερο παιχνίδι..το ένα θέλει το άλλο πως να το κάνουμε

Ασε ρε μπαφιάρι. Λες και είναι απαρέτητο όταν κάποιος πίνει μπάφο να παίζει και pro, και το αντίστροφο.

ΥΓ. Αφύ υπάρχει topic για pro γιατί να ανοίξουμε και άλλο ένα? Εκεί μπορούσες να το ρωτήσεις. Αυτό πιστεύω εγώ. Και μόλις διάβασα τον τίτλο λέω αμάν και έχει πρόβλημα με το pro.

More
03 Oct 2010 19:23 #80367 by Manowar
Αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος θα σου αρέσει. Δηλαδή εγώ τι βρίσκω μια χαρά γιατί έχει αδρεναλύνη και πολύ αγωνία αν παίζεις σε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας.

More
04 Oct 2010 16:47 #80440 by Bouzouxis7
Οτι ειπε ο αποπανω...Αν εισαι ποδοσφαιροφιλος θα σου αρεσει...

Δεν θα σου δικαιολογησουμε γιατι ειναι ωραιο και γιατι λιωνουμε..Αν εσενα δεν σου λεει κατι δικαιωμα σου και να μην παιζεις.. :wink:

Ηθελα να ξερα αν βρισκεις βαρετο το προ,το φουτμπολ μανατζερ πως το βρισκεις;.. :mrgreen:

More
04 Oct 2010 17:00 #80445 by Νικολής Ασημάκης

Bouzouxis7 wrote: Ηθελα να ξερα αν βρισκεις βαρετο το προ,το φουτμπολ μανατζερ πως το βρισκεις;.. :mrgreen:

Γαμάτο. :mrgreen:

Πιο πολύ μου αρέσει το Football Manager για το βάθος του, παρά τα football simulations (Fifa, Pro και δε συμμαζεύεται)