Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απορία:Παίκτες που δεν χρειάζομαι

More
26 Jan 2006 17:21 #7872 by kamaris stelios
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Είμαι καινούργιο σχετικά μέλος και μόλις σήμερα παρέλαβα τον υπολογιστή μου.
Ένας λόγος σοβαρός απόκτησής του ήταν και το FM2006.
Μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι, μέσω ενός φίλου.
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής.

Έχω τον Ολυμπιακό και θέλω να διώξω αρκετούς παίκτες, γυρώ στους 10.
Τους βάζω "available on loan " και "offer to clubs" ακόμα και με μηδενική τιμη ή 1K αλλά υποψήφιος αγοραστής κανείς.
Αγοράζω κάποιον ποδοσφαιριστή και τους δίνω σαν δώρο πχ τον Χοβνανισιαν και δεν δέχονται.Εάν δώσω τα ίδια χρήματα χωρίς το συγκεκριμένο δωράκι η μεταγραφή γίνεται
Ξέρετε εάν υπάρχει άλλος τρόπος να φύγουν τα σαπάκια??
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Πολλα συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολούνται με το site, την εκπομπή και την στήλη στην εφημερίδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2006 18:15 #7873 by Αντώνης Κατρής
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή κι επιμονή... Κάποια στιγμή όλο και κάποιος θα βρεθεί να πάρει τα κρέατά σου... Πάντως γενικά οι ανταλλαγές δύσκολα δουλεύουν γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις οι ομάδες δεν θέλουν αυτούς που τους δίνουμε!!! Πάντως αν θέλεις να κάνεις μία τέτοια μεταγραφή ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να δεις ποιες ομάδες θέλουν τον παίκτη που θες να ξεφορτωθείς οπότε βλέπεις τους δικούς τους επιλέγεις κάποιον που να σου κάνει και κάνεις προσφορά με χρήμα και τον παίκτη που θες να διώξεις (ποτέ απλή ανταλλαγή, σχεδόν ποτέ δεν πιάνει)

More
27 Jan 2006 16:47 #7917 by Μάνος Γρυπάρης
Transfer listed και Offer to Clubs μισοτιμής.
Αν δεν τους πάρουνε Offet to clubs με 0 Ευρώ κάθε εβδομάδα.

Ευτυχώς στο FM2006 το Fax στέλνεται παντού, σε όλες τις ομάδες. Όλο και κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να τους πάρει!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Feb 2006 00:43 #8347 by Dimitris
koita file,an eixes analavei ton PAO,tote einai 10000% pws o,ti periseye tha sto agoraze o OSFP :lol: (vlepe goalkeeper-melos,kypriako palto ...k synexizei na makrainei i lista!!!)

kala,OK,xerw pws den exei sxesh me to FM ayto,aplws eipa na pw tin kakia mou

Flory-Flory Man United