Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2011: Γενική συζήτηση

More
28 Jul 2010 06:02 #75920 by Frank
(Έναν ολόκληρο χρόνο περίμενα την στιγμή που θα ανοιγα το τοπικ του FM11 :mrgreen: )

Είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι οι οποίες είναι οι παρακάτω:

- Release Date is Friday, October 29th 2010
- Improved training options
- More complex module for searching new players
- Improved graphics and 3D view of the game
- Introduction of football agents to the game
- Playing games in evenings (so called night effect)
- Differentiated weather conditions

Ενημερώνω πως ολα τα παραπάνω είναι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο internet και σας υπενθυμίζω πως το παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Διαβάστε το review του Football Manager 2011

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2010 13:52 #75928 by lavezzi7
Ε-ε-ερχεταίιιιιιιιιιιιιιιιιι :shock: :shock: :shock:

More
28 Jul 2010 16:00 #75942 by RamayaGr
λεγε μου τετοια λεγε μου και με φτιαξες την ημερα λοιπον Μουρινιο σου ερχομε :lol: :lol:

More
31 Jul 2010 03:04 #76068 by Frank
Football Manager 2011

Φήμες και πραγματικότητα.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει εντονη φημολογία σχετικά με την κυκλοφορία του Football Manager 2011. Η Sports Interactive δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη έκδοση του δημοφιλούς manager game, αλλά κάποιοι fans της έσπευσαν να αναρτήσουν πληροφορίες σε Wikipedia για ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι τώρα φήμες, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, Macintosh, PSP και iPhone. Η πηγή αυτής της πληροφόρησης είναι αυτή η σελίδα στο Facebook η οποία έχει ήδη πάνω από 5.000 οπαδούς. Τελικά οι Άγγλοι οπαδοί...δεν παίζονται. Έμαθαν πρώτοι τις πληροφορίες, έφτιαξαν πρώτοι Facebook Page πριν την Sega και ταυτόχρονα ενημέρωσαν και το Wikipedia! Απ' την άλλη, η Sega δεν φρόντισε να αλλάξει τις πληροφορίες στο Wikipedia, ενώ έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή (όπως επίσης και να "κλειδώσει" πληροφορίες). Αντιθέτως, αρκέστηκε μόνο στο να ζητήσει από τον διαχειριστή της σελίδας στο Facebook να αφαιρέσει τις όποιες πληροφορίες με την αιτιολογία ότι ήταν "εν μέρει σωστές αλλά όχι 100%". Τι δεν πέτυχαν άραγε οι fans; Την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας ή το ότι δεν θα υπάρξει ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλα τα format;

Κάθε χρόνο η Sports Interactive καθυστερεί ως συνήθως να ανακοινώσει πληροφορίες για το Football Manager 2011, λόγω της δουλειάς που έχει πέσει με το Football Manager Live, το οποίο της αφαιρεί πολύτιμο χρόνο. Μέσα στον Αύγουστο θα πρέπει να αναμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση με τις ημερομηνίες 29/10/2010 και 5/11/2010 να είναι οι επικρατέστερες για την κυκλοφορία του μεγαλύτερου manager game. Το θέμα είναι έως τότε τι θα έχει προλάβει να εισάγει η Λονδρέζικη εταιρεία, η οποία "καταπιάστηκε" με το FM στις αρχές καλοκαιριού, καθώς μέχρι τότε ασχολούνται με την εισαγωγή της 3D απεικόνισης στο Football Manager Live.

[right:3fozvyfi] Στήλη "Στον Πάγκο" @gazzetta.gr [/right:3fozvyfi]

More
03 Aug 2010 01:19 #76188 by lavezzi7
Ακόμα μια μέρα πιο κοντά... :feed me:

More
11 Aug 2010 15:45 #76637 by Frank
Ανακοινώθηκε το Football Manager 2011 !!!

[center:21shvyve] [/center:21shvyve]

[youtube:21shvyve]
[/youtube:21shvyve]

Release date: Before Christmas 2010

Contract Negotiations - making its debut in Football Manager 2011 is a new live contract negotiation system, with a host of new contract clauses. Learn to deal with different types of agents as you try to secure your next big signing.

Re-vamped training system - including more basic training schedules and individual training focus where players can be in trained in 14 different skill areas. Plus, a new match preparation area, where you can get your team to concentrate on special focus areas, and train in specific tactics, in the lead up to a match.

Improved Interaction - new board request and backroom advice options as well as a new player interaction module allowing you to have private conversations with your players, including lots of options never seen before, taking interaction to a whole new level.

News subscription service - expanded to make the way that news and mail is distributed even more user friendly and immersive. Dozens of additional news items and a new module written to add more intelligence in the news items themselves.

Match View - play under the glare of the floodlights for the first time with night matches and over 100 new animations including player models, stadiums, goal celebrations and much, much more. Not forgetting improvements to what was already the best match simulation on the market.

Dynamic League Reputation - a new feature meaning as teams get stronger and perform better on a continental level, the league they play in will also get stronger, attracting more players to want to play in the league and a more accurate modelling of the changing face of world football.

More
11 Aug 2010 15:47 #76638 by Frank

More
11 Aug 2010 15:47 #76639 by Frank

More
11 Aug 2010 15:48 #76640 by Frank

More
11 Aug 2010 17:35 #76652 by Frank
Μόλις έγραψα ένα τεράστιο ποστ με τις εντυπώσεις μου απο την ανακοίνωση του παιχνιδιού και πάνω που πάω να πατήσω αποστολή γίνεται μια μλκια και κλείνει ο mozilla και το έχασα ... πάμε πάλι απ την αρχή ...

Λοιπόν, αρχικά ωραία η φετινή ανακοίνωση ήρθε και με βίντεο, όμως δεν βλέπουμε κάποια μεγάλη προσθήκη πχ στο FM09 είχαμε το 3D στο FM10 είχαμε τον νέο Editor, τώρα δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο, ίσως η οικονομική κρίση, ίσως οτι έχει ανοίξει πολλούς λογαριασμούς φέτος η SI (Football Manager για PC, για MAC, για PSP, για iPhone και iPod touch, για iPad και φυσικά το Football Manager Live) και δεν τα προλαβαίνει όλα, δεν ξέρω ...

Ξεκινάω απο το βίντεο, καλή σκέψη να μας το παρουσιάσει ο Miles, ωραίο και το background με τα παλιά Fm, ωραίο και το μουσείο με τα βραβεία, ωραία και η διαφήμιση για τα μπλουζάκια που πουλάει η SI απο το site της. Είδα το βίντεο τελευταίο, μετά την ανακοίνωση δηλαδή, οπότε το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι οι πανηγυρισμοί των παιχτών και οι αντιδράσεις των φιλάθλων. Στα αρνητικά οι αντιδράσεις των φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας, οι αντιδράσεις του πάγκου, και των αντιπάλων παιχτών.

Πάμε στο εξώφυλλο, γιατί ρε SI δεν έριξες λίγο χρωματάκι ? δηλαδή στην συλλογή μας θα έχουμε και ένα fm με άχαρο εξώφυλλο, κρίμα.

"Release date: Before Christmas 2010" σιγά την πληροφορία, εκεί βγαίνει πάντα το FM, τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη. Πάλι καλά που δεν είπαν before the end of 2011.

Πάμε τώρα στην ανακοίνωση των νέων στοιχείων, στο ποστ που έκανα πριν και χάθηκε ξεκινούσα απο εκεί και σίγουρα είχα γράψει πολύ πράμα,τώρα δεν ξέρω αν θα τα θυμηθώ όλα, πάμε λοιπόν:

Contract Negotiations: η προσθήκη ατζέντιδων είναι πολύ καλή κίνηση, κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ρεαλιστικό, θα έχουμε όμως περισσότερα ζόρια να φέρουμε μεγάλους παίχτες σε μικρές ομάδες κυρίως.

Re-vamped training system: αυτό είναι οτι πρέπει, αυτό που θέλαμε όλοι, βελτίωση στο σύστημα του training, φτάνει να δούμε πως θα είναι όμως γιατί φοβάμαι μην γίνει περίπλοκο.

Improved Interaction: θα δώσει ρεαλιστικότητα στο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω να πιάνουμε έναν έναν τους παίχτες να ανοίγουμε συζητήσεις μαζί τους, θα γίνει πολύ κουραστικό έτσι, σίγουρα πάντως η επαφή με τον πρόεδρο πολύ καλή.

News subscription service: δεν βρίσκω κάποιον λόγο γι αυτό, πιο πολύ το βάζουν για να πουν οτι έκαναν κάποια βελτίωση ακόμα, το παλιό πάντως μια χαρά ήταν. Ελπίζω να με διαψεύσουν όταν βγει το παιχνίδι.

Match View: κάθε χρόνο απ το 09 που ξεκίνησε το 3D έχουμε αλλαγές στο match view, οι περσινές δεν μου είπαν κάτι, μακάρι οι φετινές να μην περάσουν απαρατήρητες.

Dynamic League Reputation: θα βοηθήσει και αυτό στο να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνόδι, τίποτα παραπάνω.

Τώρα απο τα screenshots που είδαμε:
- Η βελτίωση στις εξέδρες είναι εμφανέστατη, δεν ξέρω όμως αν τελικά είναι αυτό που περίμενα, θέλω να το δω στο παιχνίδι για να αποφασίσω.
- Οι σκιές πάλι μου φαίνονται περιττές και πολλές (το ίδιο είχα πει και στην ανακοίνωση του FM10).
- Το backroom advice μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
- Το νεο inbox οκ μοιάζει με τα mail μας και ίσως να είναι πιο εύχρηστο, αλλά γιατί κάθε μέρα ξεχωριστά ? ανούσιο μου φαίνεται.
- Ο πάγκος είναι πολύ άδειος.

Δεν θυμάμαι αν είχα γράψει κάτι άλλο στο ποστ που χάθηκε, αν θυμηθώ θα το προσθέσω.

Σε γενικές γραμμές οι αλλαγές μου θυμίζουν αυτές της εποχής FM07-FM08 τίποτα το συνταρακτικό, καμιά τεράστια προσθήκη, όμως δεν παύουν να είναι προσθήκες και αυτές, και πάνω απ όλα είναι ένα νέο FM, το οποίο ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου. Α να μην το ξεχάσω, για ελληνικά (γλώσσα) στο παιχνιδι, ούτε λόγος στην ανακοίνωση.

Για το demo δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ακόμα. Αν και βρίσκομαι σε διακοπές θα προσπαθήσω να παρακολουθώ τα podcasts τα blogs κλπ και οτι νεότερο έχουμε εδώ είμαστε. Πάντως τραγικό το εξώφυλλο, λίγο χρωματάκι ρε παιδιά δεν κάνει κακό ....