Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο

More
18 Jan 2006 13:17 #7569 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σας ενημερώσουμε μέσω της εκπομπής (θα το αναφέρουμε και σε καθημερινή βάση άλλωστε) αλλά και με είδηση στην κεντρική σελίδα του Games Radio. Λογικά θα ξεκινήσει από Δευτέρα. Μόλις χθες ολοκληρώθηκε η μορφή της σελίδας. Τα...στριμώξαμε αρκετά τα πράγματα! (Κανονικά θα χρειαζόμασταν 2σέλιδο!). Οπότε stay tuned. Από βδομάδα η στήλη θα έχει μπει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2006 01:29 #7720 by Μάνος Γρυπάρης
ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!!

Ξεκινάει επιτέλους η στήλη "Στον Πάγκο" στην εφημερίδα Sportime! Η πρώτη Καθημερινή στήλη για Manager Games!
Όσοι διαβάσετε αυτό το μήνυμα καλά θα κάνετε να τρέξετε γρήγορα στο περίπτερό σας για να προμηθευτείτε το αυριανό, συλλεκτικό, 1ο αρθράκι!

Γιατί ως γνωστόν την Sportime αν δεν την προλάβεις το αργότερο μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να χαλάσεις όλο το ρεζερβουάρ για να την βρεις σε κάποιο περίπτερο (και ΑΜΑ) :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jan 2006 16:15 #7739 by Mixalis Sarikloglou
sinxaritiria gia tin kinisi auti, einai poli kali,alla simera piga se 4 periptera edo stin kavala kai exei teliosei :( .

Pame gera Elladaraaaaaaaaa!!!!

More
24 Jan 2006 17:40 #7742 by Μιχάλης Πλατάρης
Την πηρα! Οπως παντα ομως ηταν η παρουσιαση των manager παιχνιδιων. Του Γκουμα η παρουσιαση ηταν πολυ μαματη. Ελπιζω να μπειτε σε πιο προχωρημενα αρθρα σιγα σιγα...

More
24 Jan 2006 17:53 #7744 by Μάνος Γρυπάρης

LatinMaster wrote: sinxaritiria gia tin kinisi auti, einai poli kali,alla simera piga se 4 periptera edo stin kavala kai exei teliosei :( .

Ρε c LatinMaster, είπαμε, η Sportime είναι μέχρι το μεσημέρι αν την προλάβεις! Μετά την έκατσες! Κι ας χιονίζει έξω οι Guru της μπάλας στήνονται στα περίπτερά και την παίρνουν, δεν μασάνε! :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jan 2006 18:32 #7750 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Στον Πάγκο
Gamwto se 3 atoma to eixa pei na mou paroun to sportime shmera kai kaneis den thn phre.
Ston patera mou pou to eipa to jexase kai phre to fws(paliomodhtes gauroi tstststs...),sth kopela mou to eipa(xionize leei kai den anoije to periptero kai den mporouse na katebei mexri thn koliatsou...tstststs..) kai to korufaio ton periptera pio katw apto spiti mou phra thlefwno kai den eixe leei... :evil: :evil: :evil:

Ta idia mou kanane kai me ta dvd tou Chou-Lou pou ebaze to sportime...axxxxxx :evil: :evil:

More
24 Jan 2006 21:16 #7755 by Γιώργος Γκούμας
Paidia 8a vgoume kai ayrio min agxwneste....Mikeribo thanks gia ta kala sou logia

More
24 Jan 2006 21:44 #7758 by Μάνος Γρυπάρης
Λοιπόν παίδες, ακούστε...

Θα κάνετε ένα τηλέφωνο στην εφημερίδα Sportime : 210-9475100

Καθημερινές μέχρι τις 17:00.

Και όποιο προηγούμενο φύλλο θέλετε το ζητάτε και σας το δίνουνε. Ο Sportime έχει τα γραφεία του στο Μοσχάτο. Τώρα όσοι είστε εκτός Αθήνας μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουνε με αντικαταβολή τα παλιότερα φύλλα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Jan 2006 02:00 #7767 by Αντώνης Κατρής
Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός με αυτά που διαβάζω παραπάνω... Εγώ είπα στη μάνα μου κατά τις 2 το μεσημέρι να μου τη φέρει και την έφερε... Ρε Μάνο όμως τόσες φορές τους έχουμε πει αυτούς τους παίκτες στον αέρα!!! Βάλε κάτι διαφορετικό (πχ Marcelo από Fluminense). Κατά τα άλλα μιά χαρά η στήλη με τον κύριο Γκούμα να πενεύει το σπίτι του για να μην πέσει να τον πλακώσει :P

More
25 Jan 2006 03:05 #7776 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε συ 1η μέρα ήταν, να μην πούμε τα αυτονόητα? :mrgreen:
Αύριο Τετάρτη αφιέρωμα στον Ronaldinho και άρθρο "Η ιστορία των Manager Games". Και βέβαια ξεκινάμε να δημοσιεύουμε τα mailια σας! :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)