Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

More
08 Jan 2006 23:16 #7319 by nikos monos
Έχω πάρει την Ξάνθη και όταν ξεκινάω η ομάδα έχει 12 ξένους όταν έρθει η ώρα να αννανεώσω συμβόλαια μη κοινοτικών παικτώνδεν μπορώ γιατί έχω πάνω απο 5!!!!!!!Τι να κάνω;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2006 13:23 #7323 by giorgos
12 ksenous mi koinotikous??? dhladh brazilianous,afrikanous ktl? xlomo..
epitrepetai mexri 5 foreigners.an exeis parapano dioxe,gia na meinoun 5 kai tha mporeis na ananeoseis symvolaia ksenon.

My Lifestyle Determines My Deathstyle!

More
09 Jan 2006 14:37 #7324 by nikos monos
Μια κουβέντα να τους διώξεις με τι λεφτά;και αν πληρώσεις για να τους διώξεις πως θα πάρεις καινούργιους;αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως δεν με αφήνει να πάρω πάνω απο 5 ενω όταν ξεκινάω έχω 12!!!κανένα καλό DL,DR?

More
09 Jan 2006 15:54 #7327 by Αντώνης Κατρής
Υποθέτοντας ότι μιλάς για ξένους πρέπει (τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις) να μην έχεις πάνω από 5 στο match squad δηλαδή στην 11αδα και στον πάγκο. ’ρα μπορείς γενικά να έχεις όσους θέλεις. Τώρα για να τους διώξεις κάνε τους offer to clubs με πολύ χαμηλή τιμή οπότε σίγουρα θα φύγουν. Αν τώρα χρειάζεσαι επιγόντως μία θέση ξένου τότε και μόνο τότε θα διώξεις κάποιον πληρώνοντας. Για παίκτες δοκίμασε να πάρεις Antony Vanden Borre, Massimo Oddo (για κάτι πιο έμπειρο), Dede, Patrice Evra

More
09 Jan 2006 15:56 #7328 by orestis
kane sthn arxh prosfora me midenikh timh mexri na er8oun protaseis kai meta kaneis diapragmateuseis..