Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CM0304: Ολυμπιακός roster

More
02 Jan 2006 19:01 #7206 by Μιχάλης
Γεια σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Αν κι έχω το FM2005 δεν έχω εγκαταλείψει ακόμη το CM 03/04 (patch 4.0.2). Εχω αναλάβει πολλές ομάδες του εξωτερικού (Man. Utd, Dortmund, Leeds, Barcelona, Mallorca, Lazio, Inter, Palermo), εχω αναλάβει μόνο τον ΠΑΟΚ - κι αυτό όταν πρωτοκυκλοφόρησε - αγωνιζόμενος για τρεις σεζόν.
Αυτή τη φορά αποφάσισα να πάρω τον Ολυμπιακό. Εχει ελλείψεις κυρίως στα άκρα (αμυντικοί και αμυντικά χαφ) και backup SC (Ο Τάτσης είναι λίγος κι έχει μικρό PA). Στη θέση του πήρα τον φερέλπι Steve Jackson (18yo, USA, 175PA- 250κ). Επίσης, για την άμυνα (εκτός των DC) αγόρασα τους: Fredy (Portugal, 22yo, DRC, free, 149 PA), Bertelsen (Norway, 19yo, DML, 400k), Beierholm (Denmark, 18yo, DMC, 250k, για να μην ξεμείνω αν φύγει ο Καρεμπέ- τον θέλει η Θέλτα), Simon Francis (England, D/DMRC, 18yo, 600k) κι έναν DL δανεικό από το Αννόβερο.
Τον Τζιοβάνι τον τοποθέτησα ως επιθετική αιχμή, δίπλα στον Χούτο.
Σκέφτομαι να ενδώσω αν κάνει προσφορά η Θέλτα τον Γάλλο. Επίσης, δεν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο του Ανατολάκη γιατί έχει πολύ χαμηλό PA. Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Mclarenis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2006 16:03 #7216 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα, καιρό έχουμε να σε δούμε! :D

Για DL εξαιρετικός είναι κι ο Μark Van den Boogaart.

DC: *Simone Padoin & *Vincent Kompany ! Τα 2 στόπερ του μέλλοντος! Αν δεν έχεις 1.5Μ Ευρώ για τον καθένα τότε δες Giorgi Shashiashvili και Ivan Hurtado.

Με γυρω στο 1.5Μ παίρνεις και Philipp Lahm (D/DM RL) και Sascha Riether (D/DM R) (1.5 έκαστος αλλά αξίζουν κάθε ευρώ.) Φθηνότερος κι αξιόπιστος είναι ο ’γγλος Stephen Brennan.

Δες και Damian Luna για ML. Αν έχεις γύρω στα 2Μ μπορείς να χτυπήσεις Bastian Schweinsteiger. Πιο φθηνός ο Jan Kristiansen (ΑΜ RC) επίσης αξίζει τα λεφτά του.

Αν πρόλαβες και τους ελεύθερους Advaldo (SC), Alpay (DC), Ivan De La Pena (AM C), Luiggy Ivan Silva (AM LC) & Filimonov (GK) είσαι κομπλέ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jan 2006 10:56 #7322 by Μιχάλης
Καλημέρα σας!

Μάνο, σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, αλλά δυστυχώς δεν πήρα κανέναν. Είχαν ήδη κλείσει σε άλλες ομάδες κι εξάλλου, ήταν NON EU. Προτιμώ να έχω κοινοτικούς παίκτες, καθώς δεν θέλω να κρατώ ξένες θέσεις στο ρόστερ των ομάδων που αναλαμβάνω.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα τέλη Γενάρη '04 κι έχω ήδη πουλήσει Γιάννου, Δερμιτζόγλι, Μαυρογεννίδη και Καρεμπέ. Επίσης, έδιωξα πολλούς στάσιμους νεαρούς. Προσπαθώ να πουλήσω τον Τάτση αλλά.. τζίφος. Δεν ανανέωσα τα συμβόλαια των Ανατολάκη, Κούζμπα και Γκώνια.
Για τη νέα περίοδο έχω κλείσει (με νόμο Μποσμάν) τους Φυτανίδη, Τζιόλη, Μ.Ferri (Παλέρμο) και Henrique (SC, Μπράγκα). Όλοι τους έχουν ΡΑ πάνω από 150 [ΔΕΝ χρησιμοποιώ το MCM]. Όμως έχω ερωτηματικά για τον μέσο του Πανιωνίου και τον 23χρονο - 2004- Πορτογάλο επιθετικό.
Και οι τραυματίες δεν λείπουν. Μετά τον "Πάτσα", έχω τώρα τους Στολτίδη (3 εβδομάδες εκτός) και ’ντζα (4 μήνες με φυσιοθ.).

Filika, McLarenis