Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θεωρίες συνομοσίας

More
25 Dec 2005 02:49 - 15 Aug 2006 03:07 #6940 by Μάνος Γρυπάρης
Και για να γίνω πιο σαφής, το παιχνιδάκι έχει κρατήσει όπως φαίνεται την ίδια κακή νοοτροπία στην game engine από το Pro Evo 4 και σε χειρότερο βαθμό! Τι εννοώ? Δοκιμάστε να το παίξετε σε επίπεδο δυσκολίας 5 αστέρων. Λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να σταυρώσετε νίκη! Όλα θα βαίνουν καλώς μέχρι που θα βάλετε το 1ο γκολάκι κι εκεί ξαφνικά αρχίζει το γήπεδο να γίνεται κατηφορικό! (προς εσάς εννοείται). Πέρα από το γεγονός ότι θα δείτε το PC να πιέζει τρέχοντας προς το μέρος σας, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ κατά 70% ότι θα ισοφαριστείτε. Φάουλ μέχρι 7-8 μέτρα έξω από την περιοχή σας θα καταλήξει με μαθηματική ακρίβεια στο παραθυράκι του τέρματός σας (μου έχει συμβεί άπειρες φορές). Ή θα γίνουν διάφορα απίστευτα πράγματα. π.χ. ο GK σας θα αποκρούσει ελαφριά την μπάλα με γροθιές σε σημείο όπου θα στρωθεί λουκούμι στον αντίπαλο Striker ή σε άλλες περιπτώσεις σε μια κάθετη μπαλιά βγάζετε τον GK σας έξω κι αντί να μαζέψει την μπάλα ανατρέχει τον αντίπαλο επιθετικό και σφυρίζεται πέναλτι! Απίστευτα κι όμως αληθινά. Οι θεωρίες συνομωσίας του PC ισχύουν και φέτος!!

Και δεν έχω καμία όρεξη να παίζω ένα παιχνίδι το οποίο είναι στημένο μέχρι το κόκκαλο! Να σημειώσω ότι ποδοσφαιράκια παίζω από το 1988 που πρωτοασχολήθηκα με Η/Υ. Και βέβαια Pro Evo από την εποχή του ISS.

edited: Βρήκαμε την άκρη τελικά:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =7031#7031

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Aug 2006 03:07 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2005 11:31 #6946 by dimitris
kai egw se 5 asterakia paizw kai simfwnw apolita se ayta pou leei o manos. an baloume goal meta einai sxedon adinaton na min fame goal... to spastiko einai pos einai pragmatika ADINATWN na balw egw 2 goal kai na teleiwsw to matchaki. o gk tou adipalou ta poianei ola.. :cry:

More
25 Dec 2005 18:32 #6949 by Alex
Βασικά πρόβλημα σχεδόν όλων τον football games

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
25 Dec 2005 23:45 #6957 by Σταύρος
Olwn twn sport games tha elega egw alla tespa.

Egw genikos den goustarw na paizw toso single player. Ti noima exei? Molis arxiseis na nikas se ena epipedo nikas sxedon panta apo ekei kai pera. Kai imo se osa asterakia kai na nikas (oxi esu Mano genika milaw :P ) an den paizeis me allous human players den tha eisai pote polu kalos

More
26 Dec 2005 18:58 #6972 by Κώστας Dante
Λαλακίες λέτε όλοι... μια χαρά είναι το παιχνίδι. :mrgreen: :mrgreen:

More
26 Dec 2005 19:35 #6976 by Μάνος Γρυπάρης
Έχω κι άλλα ράμματα για την γούνα τους:
- Τα σουτ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ! Ή θα το "γλύψεις" το πλήκτρο να πάει πλασέ ή αν το πατήσεις λίιιιγο θα πάει σουτ στα περιστέρια με τέρμα δύναμη!
- τετ-α-τετ με τον αντίπαλο GK. Είμαι στο ΚΕΝΤΡΟ του τέρματος. Πλασάρω με το joypad ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ του τέρματος και σουτ-πλασέ και η μπάλα φεύγει πλάγια. ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!
- Όταν το PC θέλει να με παίξει μονότερμα τα πράγματα είναι απλά. Δίνοντας πάσα σε συμπαίκτη που αυτός ΤΑ ΞΥΝΕΙ κανονικά και γυρνάει από την άλλη!

Όσο βελτιώθηκαν τα γραφικά άλλο τόσο έχασε το παιχνίδι σε Gameplay! Κι αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε άκρη με το δικτυακό τα λέμε του χρόνου στο Pro Evo 6 παίδες :?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Dec 2005 02:45 #6984 by Γεράσιμος Βαγγής
Egw pali to paizw sta 6 asteria kai mou tin spaei giati einai eukolo :? :?

Ekeino pou me eknevrizei einai h diaitisia....les kai exoun 3exasei tis kartes...kai exei kai ena mikro provlima sta pleonektimata..se la8os stigmes ta afinei kai se la8os ta kovei~!

More
27 Dec 2005 10:38 #6992 by Μιχάλης Πλατάρης
Εμενα μου τη δινει το οτι μερικες φορες ακομα και σε ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ο αντιπαλος να πεσει και να κερδισει φαουλ!! Πολυ σπαστικο.... :x

More
27 Dec 2005 12:55 #6997 by Angelos
egw ksekinisa master league sta 5 asterakia

tin 1h xronia hmoun 5os
ti 2h pou phra pektes ktl exasa tin anodo tin teleftea agwnistikh kai termatisa 3os.

Twra pali tha parw pektes gia na anevw epitelous.

oi metagrafes pou exw kanei einai glen johnson, toulalan, sisoko, kapo, hugo viana, marcus rosenberg.

Pragmatika omws einai spastiko to pexnidi

More
27 Dec 2005 17:03 #7003 by Μάνος Γρυπάρης

MikeRibo10 wrote: Εμενα μου τη δινει το οτι μερικες φορες ακομα και σε ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ο αντιπαλος να πεσει και να κερδισει φαουλ!! Πολυ σπαστικο.... :x

’μα σπρώξεις καλά κάνει και το δίνει. Εδώ μιλάμε ότι παίρνουμε την μπάλα πεντακάθαρα και ο referee δίνει φάουλ! Το αντίθετο φυσικά ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ κι αυτό επειδή ο αντίπαλος ούτε τάκλιν κάνει ούτε τρέχει προς το μέρος σου να σε κόψει. Ξέρει ακριβώς που θα πας και πλησιάζει να σου πάρει την μπάλα εύκολα κι απλά. Δεν κατηγορώ την συγκεκριμένη επιλογή γιατί παίζουμε με full δυσκολία, αλλά στο θέμα κλεψίματος της μπάλας ή και διεκδίκησης στην κόντρα, τις περισσότερες φορές ο αντίπαλος βγαίνει κερδισμένος ακόμα κι αν διαθέτει άμπαλους παίκτες!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)