Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

More
09 Dec 2005 14:11 #6499 by DIMITRIS KOS
[align=justify]ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ? ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΟΔΑΣ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 15 Ή 16 ΧΡΟΝΩΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ[/align]Σ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2005 17:20 #6508 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχάς τα προγράμματα προπόνησης που έχουμε χωρίζουν τους παίκτες σε GKs, Defenders, DMs, AMs και Επιθετικούς:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Για πρόγραμμα νέων μπορείς να φτιάξεις ένα προγραμματάκι που θα έχει πολύ φυσική κατάσταση (Aerobic και Strength) και πολύ τεχνική (Ball Control, Attacking) αλλά λιγότερο Mental. Τους νέους Goalkeepers τους βάζεις στο πρόγραμμα τερματοφυλάκων κανονικά.

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να χωρίσεις τους παίκτες σου ανάλογα με τη θέση τους (όπως είναι ήδη). Αποδίδει εξίσου και στους νέους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.