Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2010: Ελληνικά Patches

More
18 May 2010 13:04 #72246 by Γιώργος Δημόπουλος

TheReaper wrote: Μπες στο ιντερνετ από το ps και ψάξε στο wehellas ή όπως αλλιώς γράφεται. Μπορεί να υπάρχει και για ps3 εκεί. BTW, Γιωργάκη τι παιχνίδι είναι αυτό; Σε στυλ Ikariam; Αξίζει να μπω κι εγώ;

Aν εννοεις το nemexia ειναι παιχνιδι στυλ ικαριαμ αλλα ειναι διαστημικο κ το βασικο ξεκινησε το Νοεμβριο κ εχει καινουργια γραφικα κ πολλες επιλογες.Το πιο σημαντικο ομως ειναι ο συντελεστης επιθεσης, δηλαδη ο καθενας μπορει να κανει επιθεση μονο σε αυτους που εχουν πανω κατω τους ποντους σου, ετσι δν εχεις να σκεφτεσαι μηπως σου κανει καποιος δυνατος επιθεση.Για περισσοτερες πληροφοριες στο skype: giorgos-Master~Chief-

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 13:22 #72248 by john7gr
Το τελικό patch του Wehellas για το ps3 δεν έχει βγει ακόμα. Είναι στο 20%, οπότε μάλλον θα βγει το καλοκαίρι...

More
19 May 2010 14:38 #72333 by Aνέστης Αδαμίδης

1000giorgos wrote:

TheReaper wrote: Μπες στο ιντερνετ από το ps και ψάξε στο wehellas ή όπως αλλιώς γράφεται. Μπορεί να υπάρχει και για ps3 εκεί. BTW, Γιωργάκη τι παιχνίδι είναι αυτό; Σε στυλ Ikariam; Αξίζει να μπω κι εγώ;

Aν εννοεις το nemexia ειναι παιχνιδι στυλ ικαριαμ αλλα ειναι διαστημικο κ το βασικο ξεκινησε το Νοεμβριο κ εχει καινουργια γραφικα κ πολλες επιλογες.Το πιο σημαντικο ομως ειναι ο συντελεστης επιθεσης, δηλαδη ο καθενας μπορει να κανει επιθεση μονο σε αυτους που εχουν πανω κατω τους ποντους σου, ετσι δν εχεις να σκεφτεσαι μηπως σου κανει καποιος δυνατος επιθεση.Για περισσοτερες πληροφοριες στο skype: giorgos-Master~Chief-

Δηλαδή είναι της υπομονής ΜΜΟ; Οκ αν είναι θα το ψάξω. Μπορεί να σου κάνω και add στο Skype. Αν θυμηθώ τον κωδικό μου και μπω.

More
28 May 2010 23:25 #72885 by Παναγιώτης Πασχάλης
Για αυτούς που αναφέρονται για το PS3, έχει βγει το PS3 Pre-Final Patch, το οποίο όμως έχει όλες τις ομάδες της Superleague.

More
25 Jul 2010 18:49 #75712 by Μάνος Γρυπάρης
PC Summer Patch

Το WeHellas Summer patch για το PES 2010 στην έκδοση του PC είναι έτοιμο για Download και περιλαμβάνει:
- 5 πρωταθλήματα: Ελληνικό, Γερμανικό, Ισπανικό, Αγγλικό, Ιταλικό
- Όλες τις ομάδες από Β' εθνική Ελλάδας και 3 ομάδες από Γ' εθνική
- 4 Κυπριακές ομάδες & όσες ομάδες ανέβηκαν 1η κατηγορία σε όλα τα πρωταθλήματα
- 6 Ελληνικά γήπεδα (Καραϊσκάκη, Τούμπα, Αλκαζάρ, Πηγάδια, Βικελίδης, Καυταντζόγλειο)

- Τις περισσότερες μεταγραφές του καλοκαιριού για την χρονιά 2010-11
- Εμφανίσεις για την χρονιά 2010-2011 σε αρκετές ομάδες
- Εμφανίσεις για διαιτητές
- Πρόσωπα παικτών Ελληνικών και ξένων ομάδων

- Συνθήματα Ελληνικών και ξένων ομάδων
- Νέες μπάλες και παπούτσια
- Νέα τραγούδια στο μενού
- Νέα σήματα ομάδων και πρωταθλημάτων

# Το Summer patch είναι αυτόνομο, δηλαδή δε χρειάζεται να έχετε άλλο Patch του WeHellas. Όμως θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει όλα τα downloadable patches της Konami
# To patch αποτελείται από 16 parts (1.6 GB σύνολο) και ένα ξεχωριστό αρχείο Stadiums.rar το οποίο περιέχει τα Ελληνικά γήπεδα.
# Δύο σημαντικά στοιχεία είναι ότι δε χρησιμοποιείται installer και απλά θα κάνετε copy τα αρχεία, ενώ δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα switches για το Master League και το Become a Legend
# Links για να το κατεβάσετε θα βρείτε στα Downloads:
www.wehellas.gr/index.php?option ... Itemid=147

DOWNLOAD

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jul 2010 00:46 #76024 by Maxhtec1994
Παιδιά, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο καλοκαιρινό patch με ελληνικές ομάδες στο PS3.Επίσης,αν χρειάζεται κάτι επιπλέον π.χ. κάποιο παλαιότερο patch και αν ναι ποιο και που μπορώ να το βρω.Και κάτι ακόμα διάβασα πιο πάνω ότι χρειάζεται κάποιο fix.Μπορώ να μάθω τι είναι αυτό και που μπορώ να το βρω?Με συγχωρείτε αν έκανα πολλές ερωτήσεις αλλα είναι που είμαι νεος και δεν ξέρω πολλά.Συγγνώμη επίσης αν κάποιες ερωτήσεις μου σας φανούν χαζές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

More
29 Sep 2010 19:58 #79905 by amaounis
για πατς υπαρχουνε στο progamerz και στα game hellas και we hellas!! :D

More
29 Sep 2010 22:22 #79922 by Αντώνης Μπιθούλκας
Συγχαίρω τη We-Hellas! Κατέβασα το patchάκι και έχω καεί! Αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα στο Become A Legend! Δεν πειράζει όμως!

More
21 Jul 2012 16:54 #110630 by peroukas
παιδια εχει κανενας το wehellas pes 2010 summer patch αν ναι μπορει να το κανει reupload?

More
27 Dec 2012 13:15 #117329 by giorgos13kl
final patch για ps3 που μπορω να βρω????