Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM2006 funny screenshots

More
18 Nov 2005 18:31 #5603 by Δημήτρης Σκιάννης
Ξεκινάω με αυτό το κορυφαίο...

[img

Εννοείται ότι δεν έχω βάλει nickname στον παίκτη...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2005 18:34 #5606 by Μιχάλης Πλατάρης
Μπορει να ειναι παρατσουκλι που να παιρνουν οι παικτες αν παιζουν με αυτο το τροπο και με τετοια αποδοση.Η Πιο απλα να ειναι ενα bug...

More
18 Nov 2005 18:41 #5611 by Δημήτρης Σκιάννης
Ε,ναί,μάλλον bug είναι...Αλλά δεν το έχω συναντήσει σε άλλον παίχτη,ακόμα κι αν παίζει εξ'ίσου καλά.

Όπως μερικές φορές,η Καλλιθέα αναγράφεται ώς...England!

More
18 Nov 2005 18:50 #5614 by Μιχάλης Πλατάρης
Αυτο δεν ειναι bug...ειναι ενα παρατσουκλι που το εβγαζε και στο περυσινο FM...

More
18 Nov 2005 20:11 #5621 by Igor
Replied by Igor on topic FM2006 funny screenshots
Den einai katholou bug.Apla o pektis pou vgike MVP itan kai arxigos exou kai to Captain...To exo psaxei to thema..

PS:Exases apo ton Atromito?????

More
18 Nov 2005 20:17 #5623 by Δημήτρης Σκιάννης
Ναι αλλά το Marvel???
Μή μου το θυμίζεις,έκανα το χειρότερο σερί μου ever!8 συνεχόμενες ήττες και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα!!!Τί να πώ??Δεν μπορούσα με τίποτα να σκοράρω και σε αντεπιθέσεις έτρωγα 1 γκόλ και τελείωνε!Αντί να πάρω το πρωτάθλημα διά περιπάτου,έτρεχα να βγώ Champion's League...

More
23 Nov 2005 10:48 #5874 by Δημήτρης Σκιάννης
Το screenshot αυτό δεν είναι "funny",αλλά είναι τυπική περίπτωση παίχτη που στο ένα FM μπορεί να είναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ και σε άλλο να τον έχει χάλια...Ευτυχώς για εμένα,στο δικό μου είναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ! :P

[img

More
23 Nov 2005 14:14 #5881 by Μιχάλης Πλατάρης
Βλεπω οτι τα στατιστικα του ανεβαινουν ε?χρησιμοποιεις καποια προπονηση και ανεβηκαν η ηταν ηδη τοσο οταν τον αγορασες γιατι στο 2007 παικτες που ειναι μαπα τωρα, με καποια καλη προπονηση γινονται σουπερ!!!

More
24 Nov 2005 12:31 #5910 by Δημήτρης Σκιάννης
Ήταν αρκετά καλός εξ'αρχής αλλά παίζει ρόλο και η προπόνηση.Έχω διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης για αμυντικούς,επιθετικούς,μέσους και τερματοφύλακες και στο καθέα δίνω έμφαση σε διαφορετικά στοιχεία.Βέβαια,τα προγράμματα αυτά είναι κοντά στο Intensive,γι'αυτό έχω και αρκετούς τραυματισμούς... :cry:

More
25 Nov 2005 14:12 #5961 by Δημήτρης Σκιάννης
Από φιλικό χτές το βράδυ,το οποίο το έπαιζε ο assistant manager μου(Σιγα μην ασχολούμαι κοτζάμ Μουρίνιο με φιλικά με την Ρεάλ... :P ).

[img