Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Γενική συζήτηση

More
13 Aug 2009 18:51 #58345 by lavezzi7
Δηλαδή το Κυπριακό π.χ. ή την Γ' εθνική θα μπορούμε να την βάλουμε μέσω editor?Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα πολλοί θα το επιχειρήσουν θα μετά θα βγάλουν την database ως ένα είδους ''πατς''.Το θέμα είναι πόσο υποκειμενικά θα είναι τα διάφορα είδη database που θα βγουν,γιατί προβλέπω να βγάλουν διάφορα site,πχ:sortitoutsi,gameworld(?),fmgreece κτλ..Το θέμα δεν είναι πάντως να τα φτιάχνει κάθε χρήστης ξεχωριστά αλλά να αρχίσει να τα δημιουργεί σιγά σιγά η SI(μάλλον απίθανο καθώς θα τα είχε ενσωματώσει στο παιχνίδι).Ίδωμεν...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2009 19:29 #58346 by Frank

lavezzi7 wrote: Δηλαδή το Κυπριακό π.χ. ή την Γ' εθνική θα μπορούμε να την βάλουμε μέσω editor?

ακριβως :wink:

lavezzi7 wrote: Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα πολλοί θα το επιχειρήσουν θα μετά θα βγάλουν την database ως ένα είδους ''πατς''.Το θέμα είναι πόσο υποκειμενικά θα είναι τα διάφορα είδη database που θα βγουν,γιατί προβλέπω να βγάλουν διάφορα site,πχ:sortitoutsi,gameworld(?),fmgreece κτλ..

και τωρα γινεται ακριβός το ιδιο με τα logos, τα skins, τα faces κλπ ... ο καθενας βγαζει οτι θελει, ο καθενας επιλεγει να κατεβασει οτι θελει ...
π.χ. οταν κατεβαζεις ενα πακετο για logos εισαι ποτε σιγουρος οτι περιεχει ολα τα logos που λεει, ή αντιστοιχα για faces, οτι εχει και τους παικτες απ την μικρη ομαδα ?

βλεπεις τα screenshots που ανεβαζει ο δημιουργός και κρινεις :wink:

lavezzi7 wrote: Το θέμα δεν είναι πάντως να τα φτιάχνει κάθε χρήστης ξεχωριστά αλλά να αρχίσει να τα δημιουργεί σιγά σιγά η SI(μάλλον απίθανο καθώς θα τα είχε ενσωματώσει το παιχνίδι).

Frank16 wrote:

• Δεν θα υπαρχουν νεα πρωταθληματα στο παιχνιδι,( πχ δεν θα εχει το Κυπριακο), θα εχουμε ομως την δυνατοτητα να βαλουμε εμεις, οποια θελουμε

Απ την μια φανταζομαι πως αν τα εβαζε ολα το παιχνιδι θα γινοταν πολυ βαρυ ή θα ζητουσαμε συνεχεια νεα πρωταθληματα και μικροτερες κατηγοριες, απ την αλλη ποσοι νομιζεις οτι θελουν το Κυπριακο ? ελαχιστοι, μονο Ελληνες και Κυπριοι ... ψαχνοντας στο forum της SI ειδα οτι ειναι παρα πολλοι που ζητανε πρωταθληματα οπως Καταρ, Σκοπια, Κοσοβο, Αιγυπτος, κλπ οπου εμεις πχ δεν τα θελουμε και θα ''βαρεναν'' το παιχνιδι μας ασκοπα, οπότε με αυτον τον τροπο η SI λύνει αυτο το προβλημα ...

More
13 Aug 2009 20:09 #58347 by lavezzi7

Frank16 wrote: και τωρα γινεται ακριβός το ιδιο με τα logos, τα skins, τα faces κλπ ... ο καθενας βγαζει οτι θελει, ο καθενας επιλεγει να κατεβασει οτι θελει ...
π.χ. οταν κατεβαζεις ενα πακετο για logos εισαι ποτε σιγουρος οτι περιεχει ολα τα logos που λεει, ή αντιστοιχα για faces, οτι εχει και τους παικτες απ την μικρη ομαδα ?

βλεπεις τα screenshots που ανεβαζει ο δημιουργός και κρινεις :wink:

Τουλάχιστον όταν κατεβάζω logo,skins,facepacks γνωρίζω τι έχει και τι όχι.Σε περίπτωση που έχω database που θα καταλάβω αν έχει πειράξει τα abilities,positions και εγώ δεν ξέρω τι άλλο?Θα ψάχνω τον editor να βρω αν ο x παίκτης έχει potential ability 160 και με το database έχει γίνει 170???Επίσης, πόσο υποκειμενικό μπορεί να είναι αν το βγάλει ένας οπαδός της Ανόρθωσης πχ και έχει βάλει στον Λεβακαμπέσι acceleration 19 και έχει θάψει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ????????????Αναρωτίεμαι...

More
13 Aug 2009 20:32 #58348 by Frank

lavezzi7 wrote: Τουλάχιστον όταν κατεβάζω logo,skins,facepacks γνωρίζω τι έχει και τι όχι.Σε περίπτωση που έχω database που θα καταλάβω αν έχει πειράξει τα abilities,positions και εγώ δεν ξέρω τι άλλο?Θα ψάχνω τον editor να βρω αν ο x παίκτης έχει potential ability 160 και με το database έχει γίνει 170???Επίσης, πόσο υποκειμενικό μπορεί να είναι αν το βγάλει ένας οπαδός της Ανόρθωσης πχ και έχει βάλει στον Λεβακαμπέσι acceleration 19 και έχει θάψει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ????????????Αναρωτίεμαι...

σωστος ... αυτο με τα abilities δεν το ειχα σκεφτει ...
ελπιζω να ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια αυτη ωστε να μπορει να την κανει ο καθενας μονος του και να μην χρειαζεται να το κατεβασεις απο αλλου.

ουσιαστικα απ οτι εχω καταλαβει εμεις θα ενεργοποιουμε απλα το πρωταθληματα που θελουμε και δεν θα κανουμε καποια δυσκολη διαδικασια ...

anakoinwsi tis SI wrote: New Data Editor - including a brand new Competition Editor allowing you to add competitions and extra levels for leagues currently in the game

μακαρι να ειναι διαφορετικοι οι δυο editors οπότε δεν θα σχετιζονται τα abilities με τα πρωταθληματα ... ελπιζω να ειναι ετσι... ας περιμενουμε την επομενη ανακοινωση της SI για να μαθουμε ...

More
14 Aug 2009 02:55 #58351 by Chris Zotos
Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κι εγώ FM.. :P

More
14 Aug 2009 16:03 #58362 by Frank

Tilion wrote: Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κι εγώ FM.. :P

ωραιος :wink:

Frank16 wrote: Τελος σας παραθετω τα νεα λογοτυπα του παιχνιδιου:

[img
[img

ξεχασα ενα :roll:

[img

Frank16 wrote:

Frank16 wrote: Σας εχω νεα εικονα απο FM10 :cool:

και σε μεγαλυτερο :cool:
[img

τελικα γι αυτο δεν θα μαθουμε ποτε ποιος και γιατι το εφτιαξε ... :roll:
Τελος οσοι δεν το παρατηρησατε, ΕΔΩ το σημερινο αρθρο του Μανου για το FM10

More
14 Aug 2009 22:20 #58369 by Ιβάν
Ρε παιδιά στο FM είσαι ο προπονητής? Γιατί δεν το έχω πέξει.

More
14 Aug 2009 23:19 #58370 by someone1
ναι ρε. coach , φτιαχνεις τακτικες παιρνεις ομαδες. γαματο παιχνιδακι αμα εχεις και την καψα για μπαλιτσα.

More
17 Aug 2009 02:49 #58406 by Chris Zotos

Frank16 wrote:

Tilion wrote: Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κι εγώ FM.. :P

ωραιος :wink:

Ε καιρός είναι.. Μετά το Lma... :P
Τόσο καιρό περιμένουμε για καινούργιο κομμάτι στο franchise
αλλά τίποτα νεότερο από την Codemasters! Grrrrr!! :evil:

More
19 Aug 2009 14:23 #58478 by fmmaniac
Θα υπάρχει η 2D απεικόνισει του αγώνα ή την βγάλανε από το παιχνίδι;

centerhaf.blogspot.com/
Τα πάντα για το στοίχημα

[left:otwo3932]I>>>---FM_maniac---<<<I

...Only God Can Judge Me...
[/left:otwo3932]