Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γενικό πρόβλημα με Downloads

More
13 Nov 2005 20:46 #5338 by Panagiotis
to ekana paidia :idea: .Katarxhn pigaine sta skins allakse auto pou exeis kai vale ena allo. Meta prin ksanavaleis to skin pou eixes prin ekei pou leei cache kseklikare to kai sti sunexeia valto.
Kai ta logos twn omadwn fainontai kai oles oi photos :D :D :D

PAIKSTE GIATI XANOMASTE!!!!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2005 19:51 #5498 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Λοιπόν τα προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι τα έλυσα εκτός από ένα. Τα backgrounds. Έχω για skin το aurora flow 2006 left. Που πρέπει να βάλω τις images και τι άλλο πρέπει να κάνω? Μην μου πείτε για μέγεθος κλπ, τα έχω κανονίσει.

More
16 Nov 2005 23:26 #5508 by Μάνος Γρυπάρης
Σου ξαναπάντησα και πιο πάνω, ΔΕΝ προσέχεις!
Πήγαινε στο φάκελο "data/graphics/pictures/players/gre" για τα ελληνικά backgrounds. Θα πρέπει να φτιάξεις φακέλους GNA και GNB και να βάλεις μέσα υποκαταλόγους για την κάθε ομάδα (π.χ. Olympiakos) και ο κάθε υποκατάλογος πέρα από εικόνες θα έχει κι ένα .xml αρχείο που θα δίνει το ID της κάθε εικόνας. ’νοιξε ένα .xml αρχείο άλλου καταλόγου να δεις τι γράφει και κάνοντας copy-paste φτιάχνεις το δικό σου .xml αρχείο.

Απλά αλλάζεις στα περιεχόμενά του την ομάδα και τα ID των παικτών. Τα αρχεία .xml τα ανοίγεις με notepad. Τα ID των παικτών τα βλέπεις αν από τα Preferences τσεκάρεις το "Show IDs".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Nov 2005 11:14 #5530 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ρε άνθρωπε. Αφού το aurora 2006 λέει πως πρέπει να το βάλεις σε άλλο φάκελο. Κατέβασέ το αν μπορείς και πες μου.

More
17 Nov 2005 13:54 #5537 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ασχολούμαι με skins! Χρησιμοποίησε το default skin που έχει το Football Manager και κάνε την δουλειά σου απλά κι εύκολα με τα στοιχεία που σου έδωσα. Φτιάξτο πρώτα έτσι και μετά το προσαρμόζεις στο aurora.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Nov 2005 14:00 #5539 by Μιχάλης Πλατάρης
Μανο δες αυτο το aurora και μετα μιλα για skins.Μακραν το καλυτερο μεχρι στιγμης...

Παντως εγω αυτο που κανω ειναι να βαζω τα πραγματα εκει που κανονικα θα εμπαιναν και το καθε skin ξεχωριστα μου τα αναγνωριζει..

More
18 Nov 2005 19:56 #5617 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ρε παιδιά ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πέστε μου άλλη μια φορά τί πρέπει να κάνω για να βάλω Backgrounds στο παιχνίδι. Μην μου λέτε για facepacks και λοιπά, μόνο τι πρέπει να κάνω τις εικόνες, τί αλλαγές να κάνω στο config.xml, τι tickάρω στα preferences και οποιαδήποτε άλλη αλλαγή. Ευχαριστώ.

More
18 Nov 2005 20:03 #5618 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω εχω το aurora και εχω βαλει απλα το φακελο με τις φοτο στον αναλογο data/graphics/backgrounds και εχοντας το καταλληλο config αρχειο δουλευουν μια χαρα...

ΥΓ.Να τονισω πως τα backgrounds τα εχω κατεβασει ολα απο το sortitoutsi.net και τα εβαλα οπως σου ειπα και επιασαν!!