Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κι όμως είναι γεγονός! man2man τέλος!!

More
30 Oct 2005 00:27 #4734 by Μιχάλης Πλατάρης
Οπως διαβασατε!Δεν εκανα καποιο λαθος!

Σημερα πηγα να κανω την καθιερωμενη επισκεψη μου στο site και ξαφνικα δεν μου το εβγαζέ.Λοιπον κυριοι το site πεθανε!Μπορειτε να το δειτε και μονοι σας.

Λοιπον κριμα αλλα φαινοταν οτι θα γινει κατι τετοιο εδω και καιρο.Τα σχολια σας...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2005 00:30 #4735 by dimitris
xmm anamenomeno itane.....k mou aresei pos o Ilias eixe pei pos to m2m tha kanei dinamiki epistrofi (prin peripou kana mina mas to xe pei).koroidia sinefo......kala tha mas minei mia glikia anamnisi.........to site eixe "pethanei" pro polou...:-/ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

padws oloi to eixame agapisei......

More
30 Oct 2005 00:59 #4739 by Μάνος Γρυπάρης
Βέβαια μερικοί δεν το γνωρίσατε καν ως site αλλά ως forum!
Anyway, farewell! Πάντως γεγονός είναι ότι από εκεί γνωρίσαμε πολλά νέα πράγματα, όπως το Managerzone.com ή την παρουσίαση των στούντιο της Sports Interactive όπου πρώτοι δείξαμε στους Έλληνες με εικόνες και βίντεο, πως δουλεύουν οι άνθρωποι της SI για να βγάλουν το Football Manager.

(Οι συνεντεύξεις περνιούνται όλες μία μία στο site. Περισσότερα εδώ:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... opic&t=654 )

Και το 3ο και σημαντικότερο απ'όλα, ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2003, παράλληλα με την έναρξη του site, η εκπομπή "Στον Πάγκο" (aka man2man) στον Champions 89.2 που διατηρούμε μέχρι σήμερα και στον Sportime Radio 89.2 . Τώρα βέβαια που έχει αλλάξει η διεύθυνση του σταθμού δεν ντρέπομαι να πω ότι είχα πλησιάσει τότε και τους τρεις αθλητικούς σταθμούς κάνοντας πρόταση για το συγκεκριμένο στυλ εκπομπής. Και από τους τρεις έφαγα μια ωραιότατη χυλόπιτα! Αντίθετα, όταν το είπα στον Ηλία, ο οποίος συνεργαζότανε με τον Champions, κι αργότερα πήγε και μίλησε περί του θέματος, προς μεγάλη μου έκπληξη η πρόταση που είχαν απορρίψει ξαφνικά έγινε δεκτή! Ξεκινήσαμε Δευτέρα βράδυ (12-2) κι αργότερα επειδή ο Αλέξης Τσουβέλας φύσαγε (θα τον ακούσετε και στον Games Radio και θα καταλάβετε για τι τρελάρα μιλάμε :P ) μπήκε σε όλο το καθημερινό πρόγραμμα 00:00-03:00 κι εμείς πήγαμε...Κυριακή πρωί 10 με 12! Και τότε δεν ξύπναγε κανείς! Και παρά το ότι είχαμε περισσότερα SMS από κάθε άλλη εκπομπή της Κυριακάτικης ζώνης (μια μέρα είχαμε τα μισά SMS απ'όσα είχε ο Champions όλη τη μέρα!) επέμεναν να μην μας αλλάζουν ώρα!

Για να μην τα πολυλογώ, αν δεν ήταν το man2man, σήμερα μπορεί και να μην είχαμε την εκπομπή στον Sportime Radio. ’ρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αυτό και του χρωστάμε κάποια πράγματα. Anyway, στο καλό και να μας γράφει που και που! :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Nov 2005 23:49 #4897 by liolias
to xero oti to site pethane, alla den ekleise!!! :D

More
02 Nov 2005 00:14 #4901 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι ρε γαμώτο, λειτουργεί το link!
Κρίμα, κι είχα ετοιμάσει και θέση..........από ξύλο καρυδιάς.......του είχα πάρει και μέτρα, ε? :snakeman:

Όταν ψοφήσει ξανανοίξτε topic!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)