Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager: Τακτικές και Συστήματα

More
10 Feb 2011 15:43 #89562 by alex600f
γεια χαρα σε ολους.ειμαι καινουργιος στο φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου δωσει την τακτικη pure football για το CM 03-04.τα λινκ που υπαρχουν για αυτην την τακτικη στο φορουμ δεν ισχυουν πια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2011 16:49 #89567 by Μάνος Γρυπάρης
Κάνε κλικ εδώ

Διορθώσαμε το link.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Feb 2011 01:26 #89600 by alex600f
ευχαριστω πολυ!!!

More
20 Mar 2011 22:29 #91157 by Μάνος Γρυπάρης
Τακτικές στο FM 2011
Μιας και με ρωτάτε μέσω e-mail για τακτικές στο FM, παραθέτω εδώ μια απάντηση που έδωσα σε φίλο που με ρώτησε τι τακτική να ακολουθήσει (γενικά, χωρίς να αναφέρει ομάδα και παίκτες).

Ειναι αναλογα με τους παίκτες που έχει ο καθένας. Επίσης πρέπει να δίνεις σωστές ομαδικές και ατομικές οδηγίες.

Δοκίμασε 4-1-3-2 αν θέλεις να παίξεις αμυντικά ή 4-4-1-1 αν έχεις καλό επιθετικό και αμυντικό χαφ.
- Στο Philosophy ρυθμίζεις το πόσο αυστηρά θα παίζουν οι παίκτες ανάλογα με την θέση τους (Very Rigid πολύ αυστηρά και Very Fluid πολύ ελεύθερα). Προσωπικά προτιμώ το Rigid αν και έχει να κάνει και με τα Mental stats του παίκτη. Αν έχεις μεγάλη ομάδα με καλούς μπαλαδόρους το αφήνεις και Balanced.
- Στο Starting Strategy προτιμώ συνήθως Control ή Attacking για να έχω τον έλεγχο. Αν τώρα παίζεις με κατά πολύ ανώτερη ομάδα δοκίμασε με Standard ή στη χειρότερη Counter (απλά μην το παρακάνεις, άλλαζέ το ανά διαστήματα για να μην κλειστείς).
- Στο Passing Style, αν έχουν οι παίκτες καλό Passing προτιμώ το Shorter. Aν έχουν καλύτερο Creativity απ' ότι Passing και οι επιθετικογενείς παίκτες έχουν καλό Off The Ball, παίζεις και Default ή More Direct.
- Creative Freedom More Disciplined, Closing Down Press More (αν έχεις μέτριο Stamina ή αγώνα μεσοβδόμαδα μην το αφήσεις 90 λεπτά), Tackling Default, Marking Default, Crossing: Drill Crosses και Roaming (αλλαγές θέσεων) πάλι ανάλογα με την τακτική ή έστω Default αν δεν θέλεις να ψαχτείς τόσο.
- Playmaker μπορείς να βάλεις έναν MC ή AMC με καλό Teamwork και Target Man έναν επιθετικό με καλό Off The Ball (μόνο αν παίζεις τουλάχιστον με δύο επιθετικούς). Στο Target Man Supply βάζεις "To Feet" αν έχει καλό Dribbling, "To Head" αν έχει καλό Jumping & Heading και "Run Onto Ball" αν έχει καλό Acceleration & Pace.

Τέλος, στο Player Instructions δώσε μεγάλη προσοχή στα στατιστικά του παίκτη (αυτά που είναι highlighted) και βάλτον στον ανάλογο ρόλο και την ανάλογη θέση για να αποδίδει καλύτερα. Φυσικά παίζει ρόλο και η ομάδα με την οποία παίζεις. Αν παίζεις με την Barcelona εκτός, δεν θα βάλεις τους πλάγιους μπακ να ανεβαίνουνε γιατί στην πρώτη κόντρα "το άρπαξες" το τεμάχιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jun 2011 20:15 #95145 by eliminator
Έφτιαξα ένα σύστημα τώρα με την Ρεάλ και κερδίζω όλα τα παιχνίδια! Μακράν από τα καλύτερα συστήματα για Ρεάλ(αρχική ομάδα χωρίς το patch Ιανουαρίου ή μεταγραφές) στο FM 2011. Για την ιστορία Ρεάλ-Μίλαν 7-0 :D

More
16 Jul 2011 21:04 #96055 by Θοδωρής Κώτσελας
εγω παιζω παντα 4-5-1 με εναν dm μπροστα απο την αμυνα και πισω απο τουσ δυο mc.