Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM2006 Shortlist (και προτάσεις παικτών)

More
02 Mar 2006 16:39 #9687 by Μάνος Γρυπάρης
Απλά Mike τις Shortlists τις ανανεώνω συνέχεια βάζοντας και τον παραμικρό παίκτη που θα μου προτείνουν είτε οι ακροατές είτε οι χρήστες του Forum. Και είναι πιο άμεσο με FM Scout από το να ανοίξω το Football Manager, να μπω μέσα κτλ. κτλ.

Επιπλέον δεν ξέρω αν η Shortlist που θα φτιάξουμε θα ανοίγει με όλους τους παίκτες που σημείωσα ή με λιγότερους, ανάλογα με την Database. Αν κάποιος είναι 100% σίγουρος γι'αυτό ας χτυπήσει ένα reply.

Και μιας και μιλάμε για 100%, αυτές τις ημέρες τελειώνουν και 100% οι Shortlists των CM4 & CM '03/'04 (με πάνω από 600 παίκτες η καθεμία). Μετά θα ολοκληρωθούν και οι 2 του FM. Οπότε εκεί αν κάποιος έχει την όρεξη και τον χρόνο μπορεί να την κάνει .slf . Απλά η access βολεύει περισσότερο γιατί τα έχεις όλα μαζεμένα (ημερομηνίες, εθνικότητες -κοινοτικός ή όχι-, abilities κτλ) οπότε γράφεις κατευθείαν στο search μόνο τον παίκτη που θες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2006 21:42 #9771 by Anestis Raftopoulos
για μικρομεσαια ομαδα οι farfan και balaban ειναι οτι πρεπει,απο εκει και περα ο podolsky ζωγραφιζει μονος του!!!καλοι και οι maxi lopez με frey

More
07 Mar 2006 16:37 #9788 by Σωκράτης
Πάρτε yildirim.
Παιχταρας.

More
10 Mar 2006 18:09 #9856 by alexandros
re paidia to microsoft access apo pou to katevazeis parte ton rico ton vraziliano paixtaras

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ

Εδώ η Οικογένεια της ORIGINAL 21, η Οικογένεια της ΑΕΚ...

Γνήσια Θύρα 21 - 1975
ORIGINAL 21 - 1982

More
10 Mar 2006 23:50 #9869 by Γιώργος

alexky wrote: re paidia to microsoft access apo pou to katevazeis parte ton rico ton vraziliano paixtaras

Tην Access δεν την κατεβάζεις!!!Είναι στο Office!!!Καμιά 200ρια Ευρώ το πακέτο με την Access!!!! :P

More
11 Mar 2006 12:48 #9884 by Μιχάλης Πλατάρης
Τραβα και ζητα το απο το μαγαζι που πηρες τον υπολογιστη. Εκτος και αν εχεις το word στον υπολογιστη τοτε λογικα εχεις και το access. Ψαξε λιγακι...λογικα το εχεις.

More
19 Mar 2006 18:56 #10322 by GiorgosH
Ωραίες οι προτάσεις σας παιδιά!
Θέλω λίγη βοήθεια όμως τώρα.. Ξεκινάω 2η σεζόν με Παναθηναικό (τερμάτισα 2οσ με 1 βαθμό διαφορά απο 1ο ΟΣΦΠ και 1 απο 3η ΑΕΚ & πήρα και κύπελλο, μου ανανέωσαν κ συμβόλαιο για 4 χρ) αλλα ψάχνω να βρω κάποιον επιθετικό.
Έχω να δώσω κάπου 2-2,3 μύρια (ειχα κλείσει τον Τόργκελε μόλις τέλειωσε ο δανεισμός αλλά μετά απο 1 μήνα ήθελε να φύγει! Μολις τελείωσε η προετοιμασία) και τον θέλο για 11άδα, να παίζει δίπλα σε Μάντζιο, Παπαδόπουλο ή Γκέκα (1ος μου σκόρερ με 20 γκολ).
Και αν γίνεται να είναι και EU γιατί δε έχω θέσεις..
Έχετε κάτι να προτείνετε?

P.S. Είδα τον Dagoberto (ναι θέλει παραπανω λεφτά το ξέρω) και θέλει να φυγει απο την ομάδα του.. Είναι καθαρός striker ή παίζει καλύτερα πίσω απο τουσ επιθετικούς?

More
29 Mar 2006 01:25 #10592 by Μάνος Γρυπάρης
Ανανεώθηκε η Shortlist για το FM2005 με 725 παίκτες & staff! Kατεβάστε την!
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Mar 2006 08:35 #10597 by GiorgosH
Version: 27/02/2006 ????

FM2005????

More
29 Mar 2006 11:45 #10598 by Μάνος Γρυπάρης
Διορθώθηκαν και όλες οι ημερομηνίες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)