Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CM Screenshots

More
01 Oct 2005 00:58 #3536 by Πέτρος
CM Screenshots was created by Πέτρος
CM 01-02 - Επεισοδιακό παιχνίδι
CM 01-02 (που το ξέθαψα, ε;): τελικός κυπέλλου Ισπανίας στο Νου Κάμπ της Βαρκελώνης. Αντιμέτωπες Βαλένθια και Μπαρτσελόνα (εγώ). Τελικά κέρδισα 4-2 αλλά σημασία έχει το πως κέρδισα...

Πω πω, κοιτάω τη σύνθεση της Μπάρτσα και με πιάνουν τα κλάματα που είμαι μόνος χαράματα κλπ κλπ.

16. Reyna SPA
34. Mexes FRA
5. Abelardo SPA
2. Boris MEX (;)
8. Guardiola (c) SPA
6. Xavi SPA
21. Luis Enrique SPA
22. Farinos SPA
14. Gerard SPA
11. Vieri ITA
7. Saviola ARG

1. Leo Franco SPA
18. Gabri SPA
3. Capdevilla SPA (;)
9. Kluivert HOL
10. Rivaldo BRA
20. Marquez MEX
40. Arteta SPA

Εθνική Ισπανίας η Μπάρτσα!

Ορίστε οι εικόνες:

img2.uploadimages.net/8825252.jpg

img2.uploadimages.net/4548681.jpg

Χμ... κάτι κάνω λάθος. Τι; Τεσπά, αν κάνετε copy/paste τα URL θα τις δείτε :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2005 19:17 #3605 by dimitris
Replied by dimitris on topic CM Screenshots
omfg re ribo ston pago!!!!!!!!! :x :x :x :x :x

More
02 Oct 2005 23:14 #3608 by Μιχάλης Πλατάρης
Για να δειχνει τις εικονες πρεπει να τις βαλεις εδω

More
28 Dec 2005 00:54 - 10 Jan 2006 12:54 #7023 by Μάνος Γρυπάρης
(Σημ: Moύφα το www.uploadimages.net . Είπαμε, τα uploads καλύτερα στο www.imageshack.us .)

Τους επόμενους μήνες θα παρακολουθήσετε πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πρέπει να πω ότι κατά το παρελθόν και μέχρι το CM4, είχα την κακιά συνήθεια να παίζω χρησιμοποιώντας σε μερικές περιπτώσεις το restart. Έτσι λοιπόν διαπίστωσα ότι δεν μαθαίνεις ποτέ. Ένας σωστός manager μαθαίνει από τα λάθη του. ΟΚ, αν π.χ. ο βασικός σου DMC τραυματιστεί για 6μήνες (ενώ δεν έχει ιστορικό τραυματισμού) λες "Ρε ουστ από εδώ, restart κι άγιος ο Θεός, δεν θα μείνω εγώ αποδεκατισμένος". Ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις αν σε ντέρμπι Champions League πάρεις π.χ. 2 κόκκινες τότε λες "Με έσφαξε η παράγκα, δεν το ανέχομαι". Τότε ΟΚ. Πάμε όμως να δούμε πως είναι να παίζεις χωρίς restart, τις Θεωρίες Συνομοσίας (!) του παιχνιδιού από την αρχή του μέχρι το CM '03/'04 κι άλλα (όσο προχωρούσε το παιχνίδι τόσο λιγότερες θεωρίες συνομοσίας εναντίον μας είχαμε) κτλ. Όλα αυτά με Screenshots

Championship Manager 1 ('93/'94)
Καταρχάς να πω ότι στο Championship Manager 1 η μόνη περίπτωση να πάρετε Champions League χωρίς restart ήταν αν είχατε την Manchester United! Αγοράζατε Shearer στην επίθεση, δίδυμο με Cantona (αν δεν έφευγε Ευρώπη), όλα τα βελάκια πάνω κ.ο.κ. Και πάλι όμως ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να κερδίσετε θηρία όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Barcelona, Juventus κτλ. αφού υπήρχε εμφανής αδικία εις βάρος των Αγγλικών Ομάδων. Παλιά ήμουν United κι είχα πάρει Champions League. Με την Manchester City όμως που το πάλεψα πριν κάνα 4μηνο κατέληξα να παίρνω μόνο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να τρώω 3άρες. Στο ταμείο μαζεύτηκαν 6,5 εκατομμύρια λίρες! Από τους παίκτες-αστέρια, ακόμα και δευτεροκλασάτων ομάδων, κανείς δεν έρχεται γιατί πολύ απλά είμαι η City!

Screenshot Ομάδας:
[img

Championship Manager 2 ('97/'98)
Μία από τα ίδια και εδώ. Μεγάλη παράγκα. Το Screenshot το τράβηξα από το κινητό μου και ήταν ένας λόγος για τον οποίο δεν ξανάπαιξα ποτέ CM2:
[img

Ναι κύριοι! 2 γκολ στο 1ο λεπτό!!! Εδώ καταρρίπονται τα πάντα περί ρεαλισμού του CM2! (και το Screenshot είναι από το CM 97/98!!) 2 γκολ δεν έχουν μπει ούτε καν στα 3 πρώτα λεπτά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον στο 1ο! Ίσως κάτι ήξερα εκείνη την εποχή και (ενστικτωδώς) έπαιζα Ultimate Soccer Manager 2 (αν το USM3 βάδιζε στα χνάρια του το παιχνίδι θα είχε καλύτερη συνέχεια). Για να μην μιλήσω καλύτερα για τα αρνητικά potential abilities που έβαζε η Sports Interactive στο CM2 στους μη ’γγλους παίκτες! (αν κατεβάσετε την Shortlist από τα Downloads θα καταλάβετε τι εννοώ :mrgreen: )

Anyway, για την ιστορία πάρτε γεύση λίγο από μεταγραφές. Ιδού το Squad μου:
[img

Wallwork & Brown στην άμυνα εκρηκτικό δίδυμο! Ο Dalian Atkinson μπροστά πετάει φωτιές με τον Rosler. Και οι 3 πρώτοι ήταν free!

Championship Manager 3 ('99/'00)
Στο CM3 (98/99) ήταν το αποκορύφωμα των πέτρινων χρόνων της Manchester City αφού βρέθηκε στην Division 2 (τότε 3η Εθνική Αγγλίας) για να ανέβει τις επόμενες χρονιές σερί και πάλι στην Premier. Ο Kinkladze είχε μόλις φύγει, η ομάδα σε χάος κτλ. Παρ'όλα αυτά στα XP το παιχνίδι δεν τρέχει (όποιος βρει τρόπο ας μου το πει γιατί είναι μεγάλη πρόκληση η City από Γ' Εθνική -και πλέον μου είναι δύσκολο να φορτώσω Win98 :? ). Κατάφερα να τρέξω το CM '99/'00 στα XP μέσω του Application Compatibility Toolkit (τα CM 00/01 και 01/02 τρέχουν κανονικά σε XP). Δείτε μερικά...χαριτωμένα Screenshots!...

Ο Φρατζέσκος δίνει την άνοδο στον τελικό των playoff!:
[img

Το συγκεκριμένο ματς είναι ίσως και το μοναδικό το οποίο έπαιξα 2η φορά. Στον 1ο αγώνα οι παίκτες μου είχαν 7άρια και 8άρια κι ο αντίπαλος 5άρια και 6άρια οπότε θεώρησα λίγο αδικία το γκολ που δέχτηκα λίγα λεπτά πριν το τέλος. Επιπλέον δεν ήθελα να περιμένω κι άλλο άλλη μία σεζόν για ν'ανέβω. Έτσι ανέβηκα ως 3ος και πλέον διεκδικώ μία θέση ανάμεσα στα θηρία της Premier League.

To Squad μου:
[img

Να σημειώσω ότι μόλις έφτασα στην καλοκαιρινή περίοδο κι έχω 6.000.000 Ευρώ budget. :euro: :euro: :euro: :euro: :euro: :euro: Αυτό φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! :icon yea: :icon yea: :icon yea:

Θα επανέλθω με νέα Screenshots, αυτή τη φορά μόνο αν σηκώσω ευρωπαϊκή κούπα (ο Kallstrom κι η παρέα του θα βοηθήσουν βεβαίως βεβαίως :mrgreen: ).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 10 Jan 2006 12:54 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Jan 2006 01:00 #7344 by Μάνος Γρυπάρης
Championship Manager 00-01
Παναθηναϊκός - Ο δρόμος προς την κατάκτηση του Champions League (3η σεζόν)

Να σημειώσω πως η μοναδική φορά που έκανα restart στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να πάρω την ευρωπαϊκή κούπα ήταν 2 φορές. Και οι 2 αφορούσαν τον τελικό. Στην 1η περίπτωση ήταν τραυματίας ο Taribo West κι ο Kallstrom πριν τον τελικό (και δεν γούσταρα να τους έχω εκτός ομάδας) ενώ την 2η φορά παίχτηκε κανονικά ο τελικός κι ακυρώθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του Gomez! Βλέπω "GOAL FOR PAO" και στη συνέχεια αναγράφεται:
"But it won't count. The referee saw a foul. That was an unfair decision! PAO's players are protesting to the ref". Πέρα από αυτό είδα κάτι άλλα "dubious decision" με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή μου κι επειδή παράγκες δεν γουστάρω του τράβηξα ένα restart στη μάπα. Στο επόμενο ματς πήρα μια πεντακάθαρη νίκη. Να σημειώσω πως και στα 2 παιχνίδια από 2 παίκτες της Parma είχαν κι από ένα 5άρι σε αντίθεση με 7άρια και 8άρια της ομάδας μου.

Ξεπούλημα όσων δεν χρειαζόμουν. Ο Paulo Sousa πουλήθηκε 13.5Μ Ευρώ!
[img

35,5 Εκατομμύρια Ευρώ ξοδέφτηκαν την 1η χρονιά:
[img

Στην κατάκτηση της κούπας συμμετείχαν:
GKs: Franco Costanzo (c), Daniel Andersson
DFs: William Gallas, Taribo West, Teddy Lucic, Jukka Hakala, Morten Petersen, Roque Junior (αποχτήθηκε ΑΦΟΥ το σήκωσα)
MFs: Andres Fleurquin, Denilson (Θεός), Rade Prica, Mark Kerr, Anders Svensson, Zvonimir Boban, Olivier Monterrubio, Roberto Baggio, Carlos Martins, Kim Kallstr0m, Giorgos Karagounis
FW/STs: Nikos Iordanidis, Ronald Gomez, Emmanuel Olisadebe, Leandro

Denilson. Ίδρωσα αλλά τον έφερα. Το Α και το Ω στην κατάκτηση της κούπας:
[img

O Baggio γουστάρει Πανάθα:
[img

[img

0-4 μέσα στο σπίτι του Ολυμπιακού (ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!):
[img

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ! :mrgreen:
[img

To καλύτερο το κράτησα για το τέλος. Στον δρόμο για τον τελικό απέκλεισα κι έναν...παλιό γνώριμο!
[img

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 May 2006 12:03 #12625 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic CM Screenshots
σε πήγε και λίγο το παιχνιδάκι πάντως.. Η Μπάρτσα με το 4-5-1 Norway ή το 4-5-1 Counter, τις πρώτες χρονιές δεν παιζόταν με τίποτα!!