Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σημαντικα μανατζερικα ερωτηματα ενος αρχάριου...

More
01 Apr 2007 15:50 #29634 by Panos Maniatakos
Παιδια παιζω το μανατζερ απο το μανατζερ 2003-2004 αλλα εχω διαπραξει υβρη.. δεν γνωριζω δυο σημαντικα πραγματα.. Απο που βλεπω το Potential abillity και το current ability ενος παιχτι μου?? Και κατι ακομα.. ελεος με αυτον τον Σιφακη... ποσα τηελει τελικα αυτοσ ο οφη για αυτον τον παιχτη.. ΕΛΕΟΣ πια... ευχαριστω.. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2007 21:38 #29660 by Μάνος Γρυπάρης
Τα βλέπεις από τον editor του παιχνιδιού. Θα τρέξεις είτε το fm data editor.exe από τον folder του FM, είτε τον FM Scout τον οποίο μπορείς να κατεβάσεις από την κατηγορία "Downloads/Sports/Football Manager 2007" αυτού εδώ του site.

Στον FM Data Editor (που εχεις ηδη) θα το βρεις στα Attributes του καθε παικτη αν γραψεις το ονομα του στην αναζητηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Apr 2007 21:40 #29747 by Panos Maniatakos
katalava panw katw. alla pws ta pernaw ayta stin data toy paixnidioy.. ta kateyasa kalws.. alla mexri ekei.. den gnorizw ta parakatw.. tha anoixw to game i tha paw ston fakelo toy kai tha prosthesw to fm scout se kapoio fakelo?? eyxaristw kai sorry gia tin talaipwreia.. :roll:

More
05 Apr 2007 00:27 #29753 by Μάνος Γρυπάρης
1)Κατεβασεις το FM Scout και το κάνεις Setup.
2)Οταν κανεις Save το παιχνίδι σου που το σώζεις? Αν δεν ξερεις φανταζομαι στο C:\Documents and Settings\Το ονομά σου\My Documents\Sports Interactive κτλ. κτλ.
3)Ανοιξε το FM Scout και κάνε load το save game που θέλεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)