Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 5

More
16 Nov 2005 23:30 #5512 by Μάνος Γρυπάρης
Έλα, την είπα την μαλ**** μου και σήμερα!
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ναι, απλά νόμιζα ότι βρισκόμασταν στο topic του FM!

Καλά έκανε. Όταν βγαίνει η μπάλα πρώτα του δειχνει την κάρτα για αυτό που έκανε πριν και μετά αφήνει να εκτελεστεί το κόρνερ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2005 17:22 #5552 by Κώστας Dante
Σε μένα συνέβη κάτι πιο αλλόκοτο. Σε μια φάση έκανα φάουλ στον αντίπαλο αλλά ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα... σε λίγα κλάσματα ακουμπάει ο παίκτης μου την μπάλα(λογικά ο διαιτητής θα σφυρήξει φάουλ υπέρ των αντιπάλων) αλλά την αμέσως ίδια στιγμή μου κάνουν φάουλ οι άλλοι με αποτέλεσμα να σταματάει το παιχνίδι και να παίρνει και ο δικός μου παίκτης αλλά και ο παίκτης της άλλης ομάδας κίτρινες. Φυσικά, το παιχνίδι συνεχίστηκε με χτύπημα φάουλ από μένα.

More
10 Dec 2005 19:33 #6554 by mitsos
Replied by mitsos on topic Pro Evolution Soccer 5
Ρε παιδια εχω μεγαλο προβλημα!!! Οποτε παω να παιξω αγωνα το παιχνιδι με πεταει εξω ή στα Formations ή την ωρα το αγωνα.Με λιγα λογια με πεταει στα Windows kai γραφει οτι το pes5.exe παρουσιασε προβλημα και πρεπει να τερματιστει.Τι κανω????Καμια συμβουλη????

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Dec 2005 19:50 #6555 by a Guest
Replied by a Guest on topic Pro Evolution Soccer 5
Τα κλασσικά-κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών,κλείσε ότι περιττό τρέχει στο background,χαμήλωσε την ανάλυση κλπ.Δεν μας γράφεις και ποιό είναι το σύστημά σου οπότε..(υποθέτω οτι το έχεις original,ε?)

More
11 Dec 2005 18:30 #6575 by mitsos
Εννοειτε οτι το εχω αυθεντικο!!!Το συστημα μου ειναι

Intel Pentium 4 3,2 Ghz
1GB Memory
NVIDIA GeForce 6200 TurboCache
HDD 250 GB

Ειναι οκ ή θελετε και τιποτα αλλο?

More
11 Dec 2005 19:02 #6578 by mitsos
Μηπως μπορειτε να βοηθησετε σε κατι?Μπηκα στο σαιτ της nvidia αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιον driver να κατεβασω...Μπορει να μου πειτε ποιον πρεπει να κατεβασω(εχω NVIDIA GeForce 6200 TurboCache )

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Dec 2005 19:39 #6579 by a Guest
Replied by a Guest on topic Pro Evolution Soccer 5
Aπλό-διαλέγεις πρώτα "graphics drivers",μετά "G-force" και τέλος "Windows XP"(αν αυτά έχεις)Η τελευταία έκδοση είναι η Forceware 81.95

More
13 Dec 2005 00:10 #6609 by Κώστας Dante
Το πρόβλημα δεν είναι στα drivers, είμαι almost σίγουρος γι'αυτό. Δοκίμασε να το uninstallάρεις και μετά ξαναβάλτο. Αν δεν πετύχει, δοκίμασε ένα φορμάτ. :roll:

More
15 Dec 2005 19:46 #6733 by Μάνος Γρυπάρης
Επιτέλους σήμερα το πήρα στα χέρια μου Original (μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει μόνο το demo).

Πιστεύω ότι στο παιχνίδι είναι πιο εύκολο να πιάσει ο παίκτης την σέντρα είτε ενώ παίζεται η μπάλα είτε από απευθείας χτύπημα κόρνερ (κοντινή σέντρα ασφαλώς). Αυτό είναι και το πιο σωστό μιας και στο Pro Evo 4, τουλάχιστον σε PC ήταν πολύ δύσκολο να βάλεις γκολ από σέντρα.

Γενικά είναι πολύ πιο ρεαλιστικές οι κινήσεις και οι αποφάσεις του διαιτητή. 1ο αγώνα που έπαιξα (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) ο Biscan δέχτηκε κίτρινη κάρτα και 15 λεπτά πριν το τέλος κάνει σκληρό τάκλιν από πίσω, η φάση συνεχίζεται και μετά από...2 λεπτά ο διαιτητής του δείχνει 2η κίτρινη! Αυτό ασφαλώς γίνεται και στο πραγματικό ποδόσφαιρο κι ήταν δικαιολογημένο.

2-3 λεπτά μετά όμως, αν και είχα 10 παίκτες, βγήκα μπροστά και με απευθείας χτύπημα φάουλ (το 2ο στο παιχνίδι) του ’γγελου έκανα το 1-0 (Αντωνάκη πάρτα! :mrgreen: )

[img

Ασφαλώς αξίζει να αναφέρω ότι παίζω ΜΟΝΟ με 5 αστεράκια. Μετά το γκολ, από την σέντρα κατευθείαν και με 2-3 μπαλιές, να' το το ρημαδιασμένο το Handicap και ο γαύρος ισοφαρίζει 1-1! Το παιχνίδι πήγε παράταση και τελικά έχασα στα πέναλτι. Αλλά πραγματικά έχω να πω ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών μέχρι το επόμενο. Αφού να φανταστείτε σε κάποια φάση κάνω φάουλ στον Rivaldo, πέφτει κάτω, διαμαρτύρεται στον διαιτητή σηκώνοντας τα χέρια ενώ είναι πεσμένος κι εγώ λέω "’ντε ρε μαλ****!" Πραγματικά ξεχνάς ότι παίζεις ποδοσφαιράκι κι έχεις την εντύπωση ότι βλέπεις πραγματικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Στην επόμενη εκπομπή ελπίζω να προλάβω να παίξω το Master League αρκετά ώστε να προτείνω και παίκτες για αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Dec 2005 22:15 #6782 by Stratos Kiremis
Ρε παιδιά, το πήρα κι εγω, για το PS2 φυσικά (δεν ασχολούμαι καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ με PC gaming)...και να σας πω το καλό?

Μόλις έβαλα DSL 1024άρα...και γουστάρω πολύ να παίξω με έναν Έλληνα...κατά προτίμηση με κάποιον απο εμάς (του forum)...

Ελπίζω να δω καμμιά προκοπή, δηλαδή να βρεθεί κάποιος για κανά ματσάκι!

Το nickname μου είναι Lefteris_X ...

Λευτέρης

ΥΓ: έπαιξα και με έναν Τούρκο και έφερα ισοπαλία 2-2...(έχασα στα πέναλτι, δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά τον τερματοφίσκουλα!)