Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PRO 6 PC-XBOX360-PS2?????

More
24 Dec 2006 20:46 - 25 Dec 2006 18:18 #24325 by Σπύρος Κλαουδάτος

panosraf\ wrote: ti ennoeis ws pros to periexomeno?egw pantws eimai

Last edit: 25 Dec 2006 18:18 by Σπύρος Κλαουδάτος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2006 21:26 #24328 by Anestis Raftopoulos
symfwnw...exw to 360 kai oute pou skeftika na to parw...twra se sxesi pc-ps2 pisteuw pws kalitera pc gti mporei to play na exei kalitero xirismo alla sto pc mono pou vgainei patch me ellinikes omades....

More
25 Dec 2006 03:45 #24337 by Hektor
Replied by Hektor on topic PRO 6 PC-XBOX360-PS2?????
Εγω τα εχω και τα 2 σε pc. Παιζω με χειριστηριο του playstation 2. Κοιτα φιλτατε εχω παιξει πανω απο 500 (μετρημενους) αγωνες στο pro το 5. Απο το Fifa 2001 και μετα τα Konami κυριαρχουν. Φετος και εγω και αρκετοι φιλοι μου, προτειμουμε FIFA. Στο pc (εχω αρκετα καλο μηχανημα, δεν ειναι ουτε ενος ετους) το Fifa ειναι πραγματικα σα να βλεπεις premiership. Το ΚΟΝΑΜΙ εχει μεινει μακραν πισω σε γραφικα... Τωρα για το 360 δεν ξερω δεν το εχω παιξει. Ειναι η προσωπικη μου γνωμη, μην τα παιρνεις... Θα παρεις ποσοστα απο την ΚΟΝΑΜΙ, αν με πεισεις οτι το pro ειναι καλυτερο? Δε νομιζω. Εμενα με απογοητευσε και αυτο δεν αλλαζει. ΣΟΡΡΥ

Παω για το κορνερ...!

More
25 Dec 2006 11:09 #24340 by Anestis Raftopoulos
karta grafikwn ATI ASUS RADEON 9600 leei???enas logos pou eimai kolimenos sto pro eiani to elliniko patch..twn paidiwn tou we hellas...dokimasto dn xaneis..to pc einai kalitero apo ps2

More
25 Dec 2006 15:33 #24358 by Hektor
Λεει η καρτα, αλλα ειναι παλια αν δεν κανω λαθος... Εγω τετοια εχω στο laptop που ειναι 2-3 ετων. Στο κανονικο το pc εχω NVIDIA Ge Force 6800 LE με 256 ΜΒ RAM (παει για 2 χρονων το 2007) και οθονη LG 12ms αποκριση, 19''. Το FIFA εδω (δεν εχω παιξει σε αλλα μηχανηματα) εχει πραγματικα τα ρεαλιστικοτερα γραφικα σε ποδοσφαιρακι που εχω δει εγω ως τωρα. Ειδικα οι αντιδρασεις των τερματιφυλακων, ειναι ολα τα λεφτα (οταν λεω αντιδρασεις, δεν εννοω μονο αποκρουσεις, αλλα τι κανουν οταν φανε γκολ, οταν πιασουν ενα τετ α τετ κλπ, επισης κανουν εξοδο με στυλ επιτελους και δεν τρεχουν στο χαμο οπως παλια!). Το pro δεν εχει βελτιωσει τα γραφικα ιδιαιτερα... Κυμαινεται σε αυτο το πολυγωνιακο περιβαλλον, ενω το FIFA ειναι πολυ καμπυλωτο και smooth.

Δεν ηξερα για αυτο το patch! Απο που ακριβως το κατεβαζω? Μπορεις να δωσεις ενα link αν σου ειναι ευκολο? Αν ισχυει αυτο, τοτε το Pro παιρνει ποντους! Συνεχιζω ομως να ειμαι της αποψης οτι η ΕΑ εκανε μεγαλο αγωνα δρομου ενω η ΚΟΝΑΜΙ επαναπαυτηκε...

Παω για το κορνερ...!

More
25 Dec 2006 16:12 #24360 by Anestis Raftopoulos
dwse msn gti prepei na sou pw kapoi pragmata gia to patch....h othoni dn nomizw na paizei toso simantiko rolo...tespa i ati pou exw to trexei poli kala to fifa kai twra pou to paixa exw sximatisei poli kali gnwmi gi ayto...omws prepei na deis to greek patch...gipeda synthimata...ta panta!!!!!!!!!!!!!

More
25 Dec 2006 18:20 #24372 by Σπύρος Κλαουδάτος
Η Κοναμι εχει επαναπαυθει εδω και αρκετο καιρο. Ας ξυπνησουν πριν ειναι πολυ αργα.

More
26 Dec 2006 02:34 #24384 by Hektor
Δεν εχω msn... Το βρηκα το site, αλλα ελεγε δεν ηταν ετοιμο ακομα το patch... Θα σου πω αν ειναι... Παντως αν τα εχει ολα αυτα, θα ναι πολυ καλο!

Παω για το κορνερ...!

More
26 Dec 2006 12:00 #24395 by Anestis Raftopoulos
xerw alla katevase tou pro 5...etsi na deis poso tzami einai

More
03 Jan 2007 01:46 #24879 by L33t H@xx0r
Δυστυχώς το PES 6 για PC κατ'εμέ είναι ακόμη μια στεγνή μεταφορά από κονσόλα, που σε αναγκάζει να αγοράσεις gamepad με 2-3 μοχλουδάκια πάνω για να το παίξεις αξιοπρεπώς.

Σκέφτομαι να το ξαναγυρίσω στα FIFA μόνο και μόνο επειδή είναι πιο PC-Friendly.