Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bοήθεια στο CM 03/04

More
14 Dec 2006 23:00 #23828 by Νικολής Ασημάκης
Ένας φίλος μου και εγώ θέλουμε να παίξουμε CM 03/04 online. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε; ( Πληροφορίες για host, σύνδεση κτλ )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2006 23:59 #23837 by Μάνος Γρυπάρης
Στα Preferences τσεκάρεις το "Run as Server". Κάνεις Start New Game.
Πας στο site www.whatismyip.com και βλεπεις την IP σου. Την δινεις στον φίλο σου κι αυτός συνδέεται.

Τέλος, o φιλος σου κάνει Join Network game. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την ίδια version (ή κανείς σας δεν θα εχει patch ή και οι δυο σας το ίδιο patch. Θα το βρειτε στα downloads του gamesradio.gr)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Dec 2006 00:03 #23838 by Νικολής Ασημάκης
Thanks Μάνο. Μου φαίνεται πως σε έχουν ορίσει ως τον φύλακα άγγελό μου στα Manager, από τότε που διάβαζα το Computer Games One!!! (Kρίμα που σταμάτησε)

More
15 Dec 2006 02:02 #23842 by Μάνος Γρυπάρης
Είπαμε, η στήλη συνεχίζει στο περιοδικό Games. Όπως και η Μαριλένα Τζοβάνη με τα guides της και πάει λέγοντας. Μετά απ' όλα αυτά το Games ενισχύθηκε περισσότερο με PC Games, οπότε τώρα τα έχετε 2 σε 1. :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2007 11:52 #25002 by Νικολής Ασημάκης
Σκέφτομαι να διοργανώσω ένα τουρνουά cm 03/04 στον gamesradio για όποιον θέλει να πάρει μέρος. Πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία ή κάτι διαφορετικό;

More
05 Jan 2007 23:20 #25035 by Νικολής Ασημάκης

Manos\ wrote: Στα Preferences τσεκάρεις το "Run as Server". Κάνεις Start New Game.
Πας στο site www.whatismyip.com και βλεπεις την IP σου. Την δινεις στον φίλο σου κι αυτός συνδέεται.

Τέλος, o φιλος σου κάνει Join Network game. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την ίδια version (ή κανείς σας δεν θα εχει patch ή και οι δυο σας το ίδιο patch. Θα το βρειτε στα downloads του gamesradio.gr)

Για να γίνω host στο πιθανό τουρνουά που θέλω να διοργανώσω στο CM 03/04 πρέπει να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία; Πείτε μου για να φτιάξω topic για του τουρνουά. :wink:

More
06 Jan 2007 00:44 #25036 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι.
Για να δω συμμετοχές. Αν κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω των bugs (μακάρι να υπάρξει). Μόνο λόγω των bugs -για να μην αναφέρω δυσκολίες στο gameplay- η σειρά CM4 είναι αυτή που οι περισσότεροι ήθελαν να ξεχάσουνε

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jan 2007 01:07 #25038 by Νικολής Ασημάκης
Tελικά το τουρνουά θα το διοργανώσω κάποια άλλη στιγμή. Με απόθησαν από την ιδέα κάποια οικογενιακά και σχολικά μου προβλήματα. Μόλις τα λύσω εδώ είμαι. :wink: