Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Posoi xenoi paiktes paizoun sta mikra xena prwtathlimata?

More
12 Nov 2006 11:45 #22197 by fotis
Καλημέρα παιδιά επειδή θέλω να παίξω καποια μικρότερα ξενα πρωταθλήματα όπως Κροατία,Πολωνία ,Βουλγαρια κλπ θα 'ηθελα όποιος έχει παίξει κάποιο πλην Ιταλίας ,Αγγλίας,Γερμανιάς,Γαλλίας.Ισπανίας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2006 13:40 #22200 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει την MLS και μπορείς να έχεις μέχρι 3 ξένους. Αλλά βέβαια έχει κι άλλα όπως ότι πρέπει να έχεις πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό U21, οι μεταγραφές μέσα στη χώρα γίνονται με τις κλασσικές ανταλλαγές ενώ έχει και draft στην αρχή κάθε χρονιάς

More
12 Nov 2006 14:04 #22201 by fotis gotsoulias
Kalimera Sir A K ti ennoeis draft?

More
12 Nov 2006 15:21 #22204 by Kostis Kalaitzoglou
Στην ουκρανία επιτρέπεται να υπαρχουν στην 18αδα μέχρι 12 ξένοι (δηλαδή ξένος θεωρείται οποιοσδήποτε που δεν είναι Ουκρανός Ρώσος ή Λευκορώσος.Στην Ρωσία επιτρέπονται μέχρι 8 ξένοι αλλά οποιος ξένος έχει πάνω από 10 διεθνείς συμμετοχές δε θεωρείται ξένος.

"Time is precious when you don't have enough of it"
Vladimir Kramnik World Chess Champion 2000-2007

More
12 Nov 2006 20:29 #22218 by Αντώνης Κατρής

fotis200\ wrote: Kalimera Sir A K ti ennoeis draft?

Πως είναι ρε παιδί μου στο NBA ή στο NHL που μαζεύονται διάφοροι πιτσιρικάδες και οι ομάδες επιλέγουν τους καλύτερους ή τέλος πάντων όσους τους βολεύουν... Ε το ίδιο πράγμα γίνεται και στο ποδόσφαιρο. Μαζεύουν τα πιτσιρίκια, τα χωρίζουν σε ομάδες, αυτά παίζουν μεταξύ τους σε μιας μορφής τουρνουά και μετά οι ομάδες επιλέγουν με βάση όσα τους προτίνουν οι scouters τους (που έχουν στείλει στο τουρνουα) τους καλύτερους παίκτες