Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 2006: Γενική συζήτηση

More
02 Sep 2005 19:40 #2116 by nikos
κατεβασα το ντεμο και απογοητευτηκα πληρως.Ειλικρινα αναρωτιεμαι τι κανουν αυτοι στην ΕΑ τοσα χρονια .
Τελευταια εκδοση του παιχνιδιου που ειχα ειναι το 04 και περιμενα οτι το 06 θα ειναι καλυτερο
Αντιθετα ειναι χρονια πισω απο το Pro evolution.
Μεχρι και στα γραφικα οπου παντα το φιφα ειχε προβαδισμα τωρα μου φαινεται οτι το εχει χασει .
Μου αρεσαν τα χρωματα και οι παιχτες απο μακρια εμοιαζαν σαν καρτουν αλλα απο κοντα καμια σχεση με τους πραγματικους(παντα σε συγκριση με το pro)
Το gameplay (που ειναι και το σημαντικοτερο) μου φανηκε πολυ κακο αλλα δεν θα επεκαθω γιατι εχω ηδη απεγκαταστησει το παιχνιδι .Πολυ ευκολα σουτ που βρισκουν στοχο απο μακρια,ευκολες εκτελεσεις φαουλ,γενικα δεν μου φαινεταιι ρεαλιστικος ο τροπος αναπτυξης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2005 01:14 - 15 Aug 2006 03:47 #2122 by Μάνος Γρυπάρης
Προβλήματα στις προωθημένες πάσες (αλλού γι' αλλού), τα γραφικά όντως μοιάζουν περίεργα, σαν να είναι φτιαγμένα από "πλαστικό" και άλλα παρόμοια χαριτωμένα. Σκέψου μόνο ότι τρέχεις το demo και όταν επιστρέφεις στο desktop τα εικονίδιά σου είναι τακτοποιημένα! (λες και ζήτησες κάτι τέτοιο!) Δυστυχώς το Fifa 2002 ήταν η τελευταία έκδοση που μου άρεσε. Γιατί τέτοια πρόοδο αρνητική αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να το καταλάβω.

Review
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tent&id=83

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Aug 2006 03:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Sep 2005 10:51 #2131 by kyriakos
paidia eixa skopo na to katevaso simera alla etsi opos ta lete katalavaino pos den aksizei na to katevaso

More
11 Sep 2005 16:33 #2666 by Γιώργος Γκούμας
Λίστα πρωταθλημάτων και υπολοίπων ομάδων:
footballcommunity.ea.com/content.php?i=23

More
16 Sep 2005 10:48 #2862 by Andreas
Den to perimena toso kako. Den asxoloume kai poli me podosferakia alla to fifa itan panta kalo. apo tote omos pou ekane tin ypervasi i Konami kai to PES4 to fifa moiazei na pigenei pros ta piso. Kai einai parakseno giati i EA exei gnosi kai empeiria ston xoro. krima.
Isos na edosan pleon perisotero vasi sto Fifa Manager pou antitheta me to FIFA2006 tha elega oti oloi tou dinoun kales kritikes! :idea:

More
16 Sep 2005 12:38 #2867 by Kostas Giagias
Προσωπικά μου άρεσε το FIFA γιατί έβλεπα φάσεις που δεν ήταν τόσο Computerίστικες !!! Αρκετά πιο αληθοφανές από τα προηγούμενα FIFA ειδικά στις κόντρες τις μπάλας...

Θα δω και το PES που πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
26 May 2006 23:08 #13396 by ribogio
Το εβαλα και εγω ο καημενος στο pc το fifa2006 και τι να δω, μαυρα χαλια.Πραγματικα αν παιξει καποιος το pro5 και μετα κατευθειαν

More
28 May 2006 16:51 #13476 by Δημήτρης Αγγελής
Έχουν βγει πολλά gameplay patches τα οποία αλλάζουν ολοκληρωτικά το παιχνίδι και το κάνουν πολύ ωραίο. Κάντε μια βόλτα στο soccergaming και θα με καταλάβετε... :wink:

MY MADNESS IS FIFA

___ WWW.FIFAMADNESS.COM ___